"עזבתי קריירה מבטיחה בשב"כ בשביל לעבור לפריז. כשהגעתי לכאן נפקחו לי העיניים"

שרון היינריך הדרי הקפידה לנסוע לפריז אחת לחצי שנה, עד שעברה לשם סופית לפני עשור • בזמן שחלף מאז הקימה עסק של סיורי מתוקים בעיר האורות, פגשה את אהבת חייה והפכה לאושיית אינסטגרם עם כמעט חצי מיליון עוקבים • האזינו

שרון היינריך הדרי במהלך סיור בשוק אוכל בפריז / צילום: שרון היינריך הדרי
שרון היינריך הדרי במהלך סיור בשוק אוכל בפריז / צילום: שרון היינריך הדרי

"עבדתי 24/7 בתפקיד מאוד תובעני, שואב ומכבה את הנפש. הייתי מגיעה הביתה ב-2 בלילה, זורקת את הביפר ומתחילה לאפות", מספרת שרון היינריך, שנטשה קריירה מבטיחה בשב"כ, שכללה פנסיה תקציבית ורשת ביטחון כלכלית משמעותית, כדי לעבור לפריז ולחקור את עולם הקינוחים והמתוקים של צרפת. 

טעימה קטנה ממה שקורה במטבח של שרון / צילום: שרון היינריך הדרי
 טעימה קטנה ממה שקורה במטבח של שרון / צילום: שרון היינריך הדרי

בימים אלה היא חוגגת עשור בעיר, ועדיין גרה באותה דירת חדר קטנטנה ליד האייפל, ששכרה כשרק הגיעה לשם לראשונה. בשנים האחרונות הצטרפה אליה גם בת הזוג גלי הדרי, ויחד הן מנהלות אימפריה קטנה של קינוחים צרפתיים - יש סיורים, בלוג, ספר, עמוד אינסטגרם שמתקרב לחצי מיליון עוקבים ועוד אינסוף תוכן שעוסק כולו באהבה לפריז ולעולם האוכל והמתוקים שלה. 

שרון (מימין) ובת הזוג גלי בסיור בשוק אוכל בפריז / צילום: שרון היינריך הדרי
 שרון (מימין) ובת הזוג גלי בסיור בשוק אוכל בפריז / צילום: שרון היינריך הדרי

האזינו לסיפור המלא על החיים של שרון בפריז בפודקאסט "דברים שרואים משם" כאן באתר גלובס או בכל אפליקציה אחרת שאתם אוהבים. 

להאזנה בספוטיפיי 
להאזנה באפל פודקאסטס
להאזנה בגוגל פודקאסטס 
כתובת RSS

עוגה שנאפתה במטבחון הזעיר של שרון וגלי / צילום: שרון היינריך הדרי
 עוגה שנאפתה במטבחון הזעיר של שרון וגלי / צילום: שרון היינריך הדרי