חילופים בצמרת חברת האנרגיות המתחדשות הגדולה: לאחר 12 שנים כמנכ"ל קבוצת דוראל אנרגיה, יקי נוימן מסיים את תפקידו ומתמנה לסגן יו"ר הדירקטוריון. במקומו ימונה יוני חנציס בן ה-35, ששימש עד כה כמשנה למנכ"ל ומנהל מחלקת הפיתוח העסקי.
דוראל היא חברת אנרגיות מתחדשות ישראלית גדולה, האחראית על כמה ממיזמי האנרגיה הסולרית הגדולים ביותר בישראל ואף על כמה בארה"ב. היא נסחרת במדד ת"א 90.
חנציס, המנכ"ל החדש שצפוי להיכנס לתפקיד בפועל במאי הקרוב, אמר ש"אני נרגש לקבל על עצמי את תפקיד מנכ"ל החברה ולהוביל אותה, יחד עם חבריי לדרך, אנשי דוראל המצויינים והאיכותיים, לעבר צמיחה ומצוינות ומודה לדירקטוריון על האמון והבחירה בי". יו"ר החברה דורי דודוביץ הודה למנכ"ל היוצא שמצטרף אליו בדירקטוריון.
חנציס הצטרף לדוראל לפני שש שנים לאחר קריירה כעורך דין. הוא מונה לפני כשנתיים למשנה למנכ"ל. הוא בעל תואר ראשון ושני במשפטים מאוניברסיטת תל אביב.

יוני חנציס / צילום: מיכה לובטון
לתשומת לבכם: מערכת גלובס חותרת לשיח מגוון, ענייני ומכבד בהתאם ל
קוד האתי
המופיע
בדו"ח האמון
לפיו אנו פועלים. ביטויי אלימות, גזענות, הסתה או כל שיח בלתי הולם אחר מסוננים בצורה
אוטומטית ולא יפורסמו באתר.