בימים אלה מצולמת בטלעד, זכיינית ערוץ 2, סידרת אוכל חדשה בשם "עושים שוק עם
גיל חובב". הסידרה תכלול 13 פרקים, שכל אחד מהם מצולם בשוק שונה בארץ. כך,
מכל פרק ניתן יהיה להכיר את השווקים, את הטיפוסים השונים המאכלסים אותם, את
בתי האוכל שבהם ואת ייחודו הקולינרי של השוק.
חובב אף יבשל, בהשראת החומרים והמצרכים האופיניים לכל שוק ושוק, שני מתכונים
מדי פרק. את המתכונים הוא מגדיר כ"בישול נון- צרפתי", כלומר: אוכל פשוט, ביתי,
לא יקר ומותאם לטעם הישראלי. חובב מבטיח לא לצמצם רטבים, להשתדל להקפיץ כמה
שפחות, ואפילו להשתמש (בגלוי!) באבקת מרק עוף.
חובב הוא מבקר המסעדות במוסף "7 ימים" של "ידיעות אחרונות". בעבר הינחה שתי
עונות של סידרת האוכל "שום, פלפל ושמן זית", ששודרה בערוץ 1, ופירסם שלושה
ספרי בישול.
עורך, תסריטאי ומגיש: גיל חובב; מפיקה ועורכת אחראית: מיכל בן דוד; עורכת אחראית:
רוית ליאור מנדל; במאים: יואב גורפינקל וגיל קרני.
לתשומת לבכם: מערכת גלובס חותרת לשיח מגוון, ענייני ומכבד בהתאם ל
קוד האתי
המופיע
בדו"ח האמון
לפיו אנו פועלים. ביטויי אלימות, גזענות, הסתה או כל שיח בלתי הולם אחר מסוננים בצורה
אוטומטית ולא יפורסמו באתר.