קבוצת פישמן-קו-אופ הודיעה אתמול, כי רשת הרהיטים השוודית "איקאה" החליטה להעניק לה הזיכיון להפעלת חנויות הרשת בישראל. הודעתה של הקבוצה באה שבוע לאחר הודעתה של קבוצת סופר-פארם, שבשליטת ליאון קופלר, כי היא מוותרת על הזיכיון של "איקאה" - בגלל רצונה להתמקד ביוזמות עיסקיות אחרות. 
 כפי שפורסם השבוע לראשונה ב"ממון", יצאו בתחילת השבוע יוסי גנשר, נציג קבוצת פישמן, ויעקב גלברד, מנכ"ל קו-אופ, לפגישה במטה איקאה באירופה, בניסיון לסכם את הסכם הזכיינות עם מייקל ברבטרופ, מנהל המטה האירופי של הרשת השוודית. 
 אתמול אמר ברבטרופ, כי ההסכם הסופי בין הרשת לבין פישמן-קו-אופ קרוב, אך עדיין לא נחתם סופית. 
 איקאה, הנחשבת לרשת הריהוט הגדולה בעולם, בדקה את האפשרות להיכנס לישראל כבר לפני כשנתיים. על הזיכיון התמודדו גם רשת שופרסל והום-סנטר. 
 תנאי הזיכיון של איקאה יחייבו את קבוצת קו-אופ-פישמן להשקיע עשרות מיליוני דולרים, בגלל שסניף טיפוסי של איקאה משתרע על שטח של כ-20 אלף מ"ר. 
 קבוצת פישמן מחזיקה בזיכיון על רשת הריהוט הדנית אי.די דיזיין. 
 «
 ידיעות אחרונות
«
קו-אופ ופישמן: קיבלנו את הזיכיון לרשת הרהיטים השוודית "איקאה" 
 «           
    	
  
                        
            
            
            
            
                     
        
               
            
             לתשומת לבכם: מערכת גלובס חותרת לשיח מגוון, ענייני ומכבד בהתאם ל
                
קוד האתי                                
                  המופיע
                
בדו"ח האמון  
                  לפיו אנו פועלים. ביטויי אלימות, גזענות, הסתה או כל שיח בלתי הולם אחר מסוננים בצורה 
אוטומטית ולא יפורסמו באתר.