כרמיאל: בנק מסד שכר 200 מ"ר ב-21 ד' למ"ר

חברת יובלים, המנהלת את פרויקט חוצות כרמיאל הממוקם על ציר עכו-צפת, בכניסה המזרחית של כרמיאל, סיימה בימים אלה את התהליך התכנוני של שלב ב' ונמצאת בשלבי ביצוע לקראת פתיחתו בקיץ 2006.

הפרויקט ממוצב כ-STRIP MALL, ומשתרע על פני 16 אלף מ"ר על ציר המהווה עורק ראשי של כביש 85 המוביל מחיפה, הקריות ועכו לצפת, טבריה וקרית שמונה.

חברת גבריאלים יזום והשקעות, בבעלותו של היזם גבי מלכה מכרמיאל (בעלים בין היתר של רשת גבי פארם) היא יזמית הפרויקט.

הפרויקט הוקם בשנת 2000 והחל לפעול בשנת 2001. נכון להיום הפרויקט מאוכלס ברשתות כגון שופרסל דיל, סקאל אלקטריק, אופטיקה הלפרין, צעצועים ועוד.

בימים אלה נחתם חוזה עם בנק מסד ששכר 200 מ"ר ב-21 דולר למ"ר, וכן ישלם 4 דולר למ"ר בגין דמי ניהול, בחוזה לתקופה של 3 שנים עם שתי אופציות להארכה בנות 3 שנים כל אחת.

שלב ב' של הפרויקט יכלול כ-4,000 שטחי מסחר בקומה אחת, וכן אולם אירועים בשטח של 2,500 מ"ר הכולל גן טרופי.

בנוסף ייבנה בפרויקט בניין משרדים בן כ-4,000 מ"ר ב- 6 קומות. בין המתעניינים לאכלוסו ניתן למנות את משטרת ישראל, מטה מרחב גליל, המנהלת מו"מ לשכירת 2,000 מ"ר.