כך מבקשת התנועה לאיכות השלטון ■ אמש חשף רביב דרוקר כי נתניהו ביקש לקדם רכש ב-1.5 מיליארד אירו מחברת גרמנית, בניגוד לעמדת הדרגים המקצועיים במערכת הביטחון ■ בא-כוחו של נציג החברה הגרמנית הוא עו"ד דוד שמרון, פרקליטו האישי של נתניהו
מחולל שיכין לכם תגובה מותאמת אישית מראש הממשלה כבר סחף יותר מ-37 אלף גולשים בפחות מיממה ■ מה אומרים? לא אומרים
עומר בן-רובי, מנהל הרדיו בתאגיד השידור, לגל"צ: "מה שמאיים על רה"מ לדעתי זה הנוכחות המרשימה של דתיים בתאגיד, כיפות סרוגות. הוא מזהה אותם עם בנט, וזה מה שלדעתי מטריף אותו"
דרוקר פרסם אמש בתוכנית "המקור" בערוץ 10 תחקיר בעניין הקשר בין נתניהו ובנו יאיר לבין המיליארדר האוסטרלי ג'יימס פקר ■ בתגובה פרסם רה"מ תגובה קשה על דרוקר, שעליה דורש העיתונאי התנצלות
זאת - לדברי מנכ"ל חדשות 2 אבי וייס בכנס אילת לעיתונות - "כדי שהקבוצה שכבר יש להם תוכל להיכנס לשוק התקשורת" ■ "אם היינו עושים כתבות מפרגנות לרה"מ ובעיקר לרעייתו, כל נושא הפיצול לא היה עולה"
לתשומת לבו של ראש הממשלה: הפריפריה חיה ובועטת, ויש לה כוח
השידור הציבורי אינו עניין כלכלי. הוא לא היה כזה לרגע
(עדכון) - בנט הודיע כי הוא מתכוון להעלות בוועדת שרים לחקיקה את החוק שנועד להכשיר את מעמדם המשפטי של אלפי בתים בהתנחלויות הבנויים על קרקעות פלסטיניות פרטיות
רה"מ מגיב לסערה הגדולה שעוררו דברי יו"ר הקואליציה ביטן, לפיהם הרצח לא היה פוליטי, ומדגיש: "רצח רבין היה רצח פוליטי מזעזע שכולנו מוקיעים אותו" ■ נתניהו יצא נגד "ניסיונות מתמשכים לעוות את האמת ההיסטורית ולייחס לי את ההסתה שקדמה לרצח"
זאת במסגרת פרשת המכירת הפיקטיבית לכאורה של חברה בבעלותו ■ במשטרה הבהירו כי אין קשר בין החקירה הנוכחית לבדיקה שנערכת בעניין נתניהו
(עדכון) - בנט: "ניצחון טראמפ - הזדמנות לחזור מרעיון הקמת פלסטין" ■ כחלון: "מצפים לעבודה משותפת לחיזוק הקשרים האסטרטגיים והכלכליים עם ארה"ב" ■ אדלשטיין: "הצלחתך, טראמפ, היא גם הצלחתנו"
צריך להעביר את מכתב התגובה לתחקיר "עובדה" מטעם נתניהו לבדיקה מקצועית בתחום הנפש
"הארגון מגנה את המתקפה האישית הקשה של נתניהו על העיתונאית אילנה דיין... אנו יוצאים נגד הניסיון החוזר ונשנה של רה"מ וגורמים בסביבתו לעשות דה-לגיטימציה לעיתונאים מקצועיים באמצעות תיוג פוליטי"
השופטים הורו למחוק את העתירה שהגישה ח"כ זהבה גלאון בנושא, אך קבעו: "ברור שהסמכות לא לראש הממשלה ולא לנציגו אלא לשר העבודה"
יועצת התקשורת בפוסט בפייסבוק: "בדיעבד, הבחירה ביצירת דרמה הייתה בחירה נכונה של אילנה דיין. עצם העובדה שהיא עצמה הקריאה את הדברים הנאמרים עליה, בגוף שלישי, ערערה את אמינות הטקסט"
מדי יום עולים על רכבת העמק כ-5,000 נוסעים, ולתקופה של 3 חודשים הנסיעה היא חינם
בג"ץדונלד טראמפיונתן אוריךישראל במלחמהמלחמת סחרקטארקטארגייטרונן ברשב"כמשפט נתניהו