מעריך כי לא יזדקק לקיצוץ רוחבי נוסף ■ על בתי ההשקעות הזרים שחוזים גירעון של 7%-8% השנה: "הם הורידו אותו ב-2010 בצורה דרמטית מתחת ליעד שנקבע" ■ על מדד יוני שהפתיע לרעה: "חודש או חודשיים של עליית מחירים זה לא אינפלציה" ■ "יחסי העבודה עם בנק ישראל תקינים וטובים"
יממה לאחר אישור חוק ההסדרים אישרה הערב מליאת הכנסת גם את חוק התקציב לשנים 2009-2010 בקריאה שנייה ושלישית ■ תקציב המדינה לשנת 2009 יעמוד על כ-316.5 מיליארד שקל
שטייניץ בפתח הדיון על תקציב 2009-2010: "רק גורם אחד עדיין לא השתכנע - האופוזיציה ויו"ר האופוזיציה. הם לא מבינים שמדובר ביום חג"
איתן לסרי: התבקשתי על ידי שטייניץ להגיש מועמדות לתפקיד - ואני מועמד רציני וייחודי
מודל ה-IRA, קופות גמל בניהול אישי, יופעל רק לגבי קרנות השתלמות וקופות גמל במעמד עצמאי - שמנהלות 70 מיליארד שקל ■ באוצר מעריכים: ניתן יהיה להזיל את עלויות דמי-הניהול
הפשיעה לא נשמרת בגבולות עיר, משטרה מקצועית צריכה לטפל בה ולא גוף עירוני
(עדכון) - התוספת, שוות-ערך לנקודת זכות אחת, החל משנת 2012 ■ עוד בפשרה: ייבנו מעונות יום ב-50 מיליון ש', ויוקצו 75 מ' ש' מס הכנסה שלילי לאמהות עובדות ■ האוצר ישקיע 725 מיליון ש' ב-2010-2012 ■ בתמורה יבוטל פס"ד פרי ■ מנכ"לית שדולת הנשים בישראל: "זהו חוק ציני ומטעה"
השר להגנת הסביבה ב"פגוש את העיתונות" בערוץ 2: "אז מה אם לא הכל דופק בלשכת רה"מ, זו ממשלה חדשה, יכולות להיות תקלות" ■ על שר האוצר ופרשת המע"מ על הפירות והירקות: "הייתי מרכין את ראשי וממשיך הלאה"
העיתון הכלכלי הבריטי: "הצעת התקציב מגלמת קיצוץ של 5% בהוצאות משרדי הממשלה, אבל אף אחד לא מאמין שזה יקרה"
בראיון ליומן השבוע של ערוץ 2: "אני עדיין חושב שצריך להטיל מע"מ על הכל" ■ "אני מלא סיפוק. קיבלנו ממשלה ללא תקציב" ■ "היתה פה הזדמנות להישג - אני חשבתי אחרת. נאבקתי"
יועצו הבכיר של שטייניץ במלאת 100 ימים לכהונת רה"מ ושר האוצר: "ביטול המע"מ על פירות וירקות זאת גזירה, זו טעות - לא הייתה לכך שום הצדקה" ■ "שטייניץ מקצוען מהשורה הראשונה"
יחליף את ירום אריאב שצפוי לפרוש מניהול המשרד אחרי אישור תקציב המדינה
נתניהו ושטייניץ נפגשו בצהריים במזנון הכנסת לישיבת עבודה על אבטיח ■ גורם באוצר: "עצוב לי בשביל נתניהו, הוא פגע בעצמו"
על אריאב ובלינקוב: "אנשים לא ממהרים לברוח מספינה אם היא לא טובעת" ■ סיעת קדימה יצאה בקמפיין: "100 ימים, אפס הישגים. זה אותו הביבי"
לאחר התקפלות נתניהו אמר יו"ר ש"ס בראיון לגלי צה"ל: "המו"מ על הטלת פירות וירקות עם רה"מ נשאו פרי ללא מע"מ" ■ מרעיף מחמאות לשטייניץ: "בהתחשב במשרד, בהתחשב בתפקיד הקשה - האוצר עשה עבודה מרתקת"
(עדכון) בכך ביטל רה"מ את הצעת האוצר להביא את ההחלטה להצבעה בוועדת הכספים ובמליאת הכנסת ■ במערכת הפוליטית מעריכים כי נתניהו הבין כי לא יזכה לקבל את תמיכת סיעות הקואליציה - ש"ס והעבודה, להצעה ובחר לסגת מאשר להסתכן במפלה
אנרגיה מתחדשתבנימין נתניהוגז טבעיחברת החשמלחיסון לקורונהמשרד האנרגיהנגיף הקורונהקרן העושררפאלתעשיות ביטחוניות