קבוצת גאנג'ואו אברגראנדה רכשה שחקן מהליגה הברזילאית עבור 10 מיליון דולר; רק השבוע חתמה הליגה הסינית על הסכם חסות בשווי של 77.3 מיליון דולר ל-3 שנים
חתמה על הסכם לשיתוף-פעולה אסטרטגי עם משרד עורכי הדין בונארד-לוסון הפועל בשנחאי
במטרה להילחם בלחצים האינפלציוניים ולרסן את את בועת הנכסים ■ החוזים עתידיים בוול סטריט יורדים בתגובה לעליית הריבית בסין
גורו ההשקעות סותר את הטענות של עמיתיו למקצוע וטוען כי כלכלת סין תצמח ■ "סין תעמוד בפני מכשולים גדולים כמו השוק האמריקני שצלח מכשולים גדולים והמשיך לעלות"
"יתכן שהבנקים הסינים חשופים להלוואות רעילות לממשלות המקומיות בהיקף מורחב של 540 מיליארד דולר ביחס להיקף עליו דיווח משרד הפיקוח הלאומי של סין בשבוע שעבר"
שווי השוק של חברת הסו פו צ'י אינטרנשיונל - 2.6 מיליארד דולר ■ אם הרכישה תצא לפועל, תהיה זו ההשתלטות הזרה הגדולה ביותר על חברה סינית עד כה
חברת הנדל"ן דליאן וואנדה תשלם להתאחדות הכדורגל הסינית 77.3 מיליון דולר בשלוש שנים; תקצה מעל 6 מיליון דולר בשנה עבור מימון מאמן זר בכיר לנבחרת הלאומית
למרות שלערב הסעודית יש את רזרבות הנפט הגדולות בעולם - היצרנית המובילה בשנת 2010 היתה רוסיה ■ ברזיל שולטת ללא עורערין בייצור הקפה העולמי ■ סין - יצרנית הזהב הגדולה בעולם
דווקא בשל הירידות האחרונות סבורים ברוטשילד, כי שוקי המזרח, וסין בפרט, אטרקטיביים להשקעה
מגזין FMB: תאגיד האשלג הרוסי בדרך לחוזה אספקת 500 אלף טון אשלג ב-470 דולר לטון ■ גיל בשן: "אם הדיווח יתברר כנכון, מדובר בבשורה חיובית ליצרניות עם מחיר רף תחתון גבוה"
סין מאמינה באירופה: "נמשיך להשקיע בשוק איגרות החוב של אירופה" ■ "סין תאבק לשמור על רמת האינפלציה מתחת ל-4%"
הסינים אוהבים את המוח היהודי: עו"ד שרי יין, שותפה בפירמת מוריסון & פורסטר בייג'ינג, מחמיאה ליצירתיות הישראלית ומגלה כי ארצנו הקטנטונת קורצת לענק הסיני
קרן CI Gate נועדה לחבר בין משקיעים סינים וחברות ישראליות ■ אמיר יער, אחד היזמים: "נארגן למשקיעים הסינים בקרן מפגשים עם חברות ישראליות והם יבואו לבחון אותן מקרוב"
ישנו חשש שהקשחת תנאי האשראי בסין תגרום להתנערות החברות הסיניות מהתחייבויותיהן ■ חברות ישראליות בוחנות אפשרות להגיש תביעות כנגד חברות סיניות
דוח של סוכנות האנרגיה הבינ"ל נכתב כי מחיר הגבוה מ-100 דולר לחבית יפגע בצמיחה העולמית ■ הפקת הנפט בלוב יחזור לייצור מלא ב-2015 ■ "מאזן הכוחות של הכלכלות בעולם ישתנה"
כך אמר היום הכלכלן המוכר גם בכינויו "נביא הזעם" לרשת CNBC ■ "הסבירות שהפד ימשיך ל-QE3 תגדל אם הכלכלה האמריקנית תמשיך לצלול ושוק המניות ירד ב-10% או יותר"
ארה"בדונלד טראמפהמומלצותיבואיצואמכסמכס מגןיחסי סין-ארה"במלחמת סחרסחר עולמי