כרגע דיסקונט דורש את ההצהרה רק מלקוחות חדשים ומלקוחות קיימים המעבירים סכומי כסף חדשים לחשבון ■ דיסקונט בתגובה: "אנו לא מוסרים מידע על הקשר עם לקוחות הבנק"
העמלה בשיעור 2.5% נגבתה בעסקאות שבוצעו עם PayPal ■ כאל: "העמלה לא נגבית מינואר 2013"
נעליים, מערכות סלון, קולנוע ביתי ואפילו טבעת יהלום - השופינג של ישראלים באינטרנט הוכפלו תוך שנתיים ■ לקמעונאים ולסוכני הנסיעות יש סיבה לדאגה? "כתבות כאלה לא עושות לנו טוב, הן מפרסמות את האינטרנט"
אלדד פרשר: "מי שהשקיע במעו"ף הרוויח יותר" ■ "הקיפאון בסקטור העסקי נובע מרגולציה הפכפכה, ומשער החליפין שהוא מכה אנושה שגם המדיניות המוניטארית לא מצליחה לטפל בה בהצלחה"
הרווח הנקי ברבעון הרביעי של 2013 הסתכם בכ-252 מיליון שקל, לעומת כ-270 מיליון שקל ברבעון המקביל ■ המנכ"ל הנוכחי אלדד פרשר, שהחל לכהן בתפקידו באוגוסט 2013, השתכר 1.88 מיליון שקל
ארה"ב וישראל יעבירו נתונים על חשבונות הבנק של תושביהן כדי להילחם בהעלמות מס ■ הערכות: ישראל עשויה לחתום על הסכמים דומים עם מדינות נוספות ■ עו"ד יעל גרוסמן: "קבורתה הסופית של הסודיות הבנקאית"
בנק ישראל ביקש מהבנקים מחירים אטרקטיביים לשירותי עו"ש בסיסיים - אך הם התכוונו לגבות מחירים גבוהים יותר ממה שנהוג היום ■ בעקבות כך החליט דודו זקן להכניס את מסלול העמלות הבסיסי לפיקוח מחירים החל מאפריל
בחינת הצעד בסין נעשית דווקא בתקופה שבה מרבית הבנקים הישראלים מצמצמים פעילותם בחו"ל
רקפת רוסק-עמינח אמרה את הדברים במפגש עם נציגי הגופים המוסדיים ■ ללאומי תיק משכנתאות בהיקף של קרוב ל-70 מיליארד שקל ■ רוסק-עמינח: "מה שחשוב מבחינת הבנק זה יכולת ההחזר של הלקוח"
קרייזל, מבכירי מנהלי ההשקעות בשוק המוסדי, עובר מקבוצת מגדל לקבוצת בנק הפועלים
המדינה מחזיקה ב-6.03% ממניות לאומי, והאוצר מעוניין בהפצת המניות בשוק ■ הערכות:זרז לכך שבאוצר שוקלים את מכירת המניות הגיע כתוצאה מההצבעה האחרונה באסיפת בעלי המניות בבנק בסוגיית תוכנית התגמול
צדיק בינו ביקש מבנקי השקעות שימצאו רוכש למניותיו בפז, אך ייתכן שלבסוף ימכור גם את הבינלאומי
הערכות: צדיק בינו מבקש לקבל עבור המניות שלו ושל משפחת ליברמן סכום הדומה לשווי השוק שלהן, המשקף לפז שווי של 5.44 מיליארד שקל ■ דוברו של בינו: "מתקבלות במשרדו פניות רבות מצידם של בנקי השקעות"
מנכ"ל לאומי קארד, חגי הלר: "הנזק שייגרם לבעלי כרטיס האשראי מהקדמת ימי התשלום, הרבה יותר גדול מהיתרון לבתי העסק" ■ מנכ"ל ישראכרט, דב קוטלר: "אני חלוק על הגישה לפיה אין תחרות בענף כרטיסי האשראי"
היקף המשכנתאות בפברואר היה גבוה בעד 15% לעומת החודש הקודם, וזאת על אף שינואר הוא חודש ארוך יותר ■ רוח גבית להמשך המגמה החיובית במשכנתאות הגיעה שלשום, כשפלוג החליטה להוריד את הריבית ב-0.25%
בנק דיסקונטבנק הפועליםבנק לאומיבנקים בישראלדודו זקןדוחות כספייםהבנק הבינלאומילילך אשר טופילסקי מזרחי טפחותרקפת רוסק עמינח