סושי

כתבות אחרונות

 
ניר ארקין ותומר כץ / צילום: רכז נדל''ן

בהשקעה של 130 מיליון שקל: הפרויקט החדש של רכס נדל"ן בקיבוץ נגבה

רכס נדל"ן, שבבעלות ארקין קפיטל (בראשות המנכ"ל ניר ארקין) ותומר כץ, מקימה בקיבוץ נגבה מרכז לוגיסטי בשטח של כ-18 אלף מ"ר • קבוצת המסעדנות האסייתית ניראור, שרכשה לאחרונה את זכויות המותג "סושי בזל", פותחת סניף בנתניה • וגם: התפקיד החדש של דב קוטלר, מנכ"ל בנק הפועלים לשעבר • אירועים ומינויים

גלית חתן 19.05.2025
סושי ב–Mizumi / צילום: באדיבות מיזומי

על שפת הכנרת, מצאנו מסעדה יפנית עם סושי שקיבל טוויסט ישראלי

פטיסרי מושלמת שמגישה קרואסון פפיון ופרלינה קשיו, טיול סאפ ויוגה בזריחה, אוכל יפני ראוותני ומפלים צוננים נסתרים • תופרת יום סובב כנרת

חגית אברון 16.05.2025
''הסינית האדומה'' המיתולוגית בתל אביב. נסגרה ב־2017 / צילום: אייל פישר

מיפן עד איטליה: המדינות שמשקיעות תקציבי ענק בקידום האוכל שלהן. ואיפה ישראל?

מיפן עד איטליה: מדינות רבות משקיעות תקציבי ענק בקידום האוכל המקומי שלהן בעולם בניסיון לרכוש השפעה פוליטית • אז מי קובע מה טעים? לדברי מומחים, בלוטות הטעם שלנו מעוצבות על ידי אינטרסים, יחסי כוחות ומערכות שיווק אדירות • ואיפה ישראל בתוך כל זה? כשאין הסכמה על המטבח הלאומי, הייצוג שלו מסתבך

אסף זגריזק וליאם ריזמן 01.05.2025
סושי / צילום: שאטרסטוק

ניסוי הביטקוין שסידר את חשבון הבנק של בעלי מסעדת הסושי

בשנת 2013 החליטה כתבת של הניו יורק טיימס לעשות ניסוי, ולחיות במשך שבוע על ביטקוין • בתום השבוע החליטה לחגוג במסעדת סושי, ארוחה עליה שילמה 10 ביטקוין • לדבריה, חשה אשמה על ששילמה ב"מטבע מצחיק שלא היה ברור אם יהיה שווה משהו אי פעם" • השנה, פרשו בעלי המסעדה עם הון שלפחות חלקו מגיע מ"המטבע המצחיק"

שירות גלובס 19.12.2020
קלו גומא - קרם ברולה על בסיס שומשום שחור / צילום: דרור עינב

ביקורת מסעדה: קיטו קאטו, היפנית החדשה ליד דיזנגוף סנטר

עסקיות הצהריים של קיטו קאטו, היפנית החדשה מבית היוצר של השף היפני יאמה סאן, הן טובות אבל סטנדרטיות למדי • בערב מוגשות כאן לא מעט מנות אחרות לגמרי, יקרות ושאפתניות יותר

חיליק גורפינקל 21.09.2019
הצ'יראשי של קיטו קאטו / צילום: איל יצהר, גלובס

סושי? תתקדמו לצ’יראשי, מנה שהיא תצוגת תכלית

מנת הצ’יראשי היפנית, כמו גם אחותה הצעירה והיותר משוחררת הפוקי, היא בעצם סושי מפורק: אורז בתחתית, מעליו נתחי דג, לרוב בקוביות נאות או בסשימי, לצד ירקות קצוצים וריבועי אצות. הכי מתאים לקיץ

רועי ירושלמי 17.08.2019
פריקסה טונה / צילום: גל וולובסקי פרידמן

ביקורת מסעדה: נגרוני מושלם וסושי ללא טהרנים במוג'ו נקסט דור בנתניה

מוג’ו, האסייתית בסנטר פולג בנתניה, כל–כך מצליחה, שלא מזמן נולדה לה אחות קטנה: "מוג'ו נקסט דור" • היא אולי לא שווה שתגיעו אליה במיוחד ממרחקים, אבל היא מתאימה בדיוק לרגע הזה שיצאתם רעבים מאיקאה

חיליק גורפינקל 03.08.2019
סשימי / צילום: אנטולי מיכאלוב

מסעדת אונאמי: לא מקורית ולא חדשנית אבל מקצוענית

אונאמי היא עדיין המוסד שהייתה לפני עשור או שניים. מוסד רציני, מכובד, לא מקורי או חדשני, כדרכם של מוסדות שכאלה, אלא מקצועני, מסודר ובעיקר - וזה כמובן החשוב מכל - כזה שמספק את הסחורה. וזה, כידוע, כל מה שאנחנו רוצים

חיליק גורפינקל 15.12.2018
שיראטויה / צילום: איל יצהר

גדולה? אולי ביפן: מסעדת שיראטויה זקוקה למקצה שיפורים

שיראטויה היא איזאקאיה יפנית, כלומר מסבאת סאקה. תמצאו כאן מבחר מנות קטנטנות לצד השתייה המרובה, שכנראה לא תשתו (כי ייגמר לכם הכסף) ■ ביקורת

חיליק גורפינקל 10.03.2018
מגוון מנות / צילום: דני גולן

מסעדה | אקזוטיקה יפנית בלב המאפליה התל-אביבית

אוקינאווה היא סושייה ומסעדה יפנית סבירה בהחלט. אחת מני ים. לא מסעירה, אבל גם לא מעליבה כמו שכמה וכמה סושיות תל-אביביות יכולות להיות

חיליק גורפינקל 21.02.2018
מסעדת פו/ צילום: איל יצהר

סושי פו: שום דבר לכתוב עליו הביתה, אבל לפחות האוכל טעים

פו היא יותר סושייה ענקית וצוהלת מאשר מסעדה יפנית אנינה

חיליק גורפינקל 25.11.2017
סושי / צילום:דן פרץ

לא על הסושי לבדו: מסתמן גל חדש של אוכל יפני עילי

אחרי שבשנים האחרונות צצו מזנוני סושי תחת כל עץ רענן נראה היה שהעידן היפני בקולינריה הישראלית דועך, אבל מתברר שהשמועות על מותו היו מוקדמות מדי

רועי ירושלמי 24.06.2017

המסעדה שמתיימרת להיות בצמרת הסושי בישראל

מסעדת Tyo שואפת גבוה ■ "יאקימונו" היא לא, אבל תוספת מבורכת לנוף סושיות היוקרה בתל-אביב, בהחלט כן

חיליק גורפינקל 20.01.2016
דיינינגס / צילום: סיוון אסקין

בדקנו מסעדה של 1,000 שקל לזוג - וזה מה שיש לנו לומר

בדיינינגס, היפנית של מלון נורמן, התחילו להגיש גם עסקיות לצהריים, וההתרגשות גדולה ■ האמנם כצעקתה?

חיליק גורפינקל 04.12.2015
אבי ליאני ושחר אנושי / צילום: תמר מצפי

בעלי רשת ג'פניקה: "אנחנו מאכילים 13 אלף איש ביום"

רשת המסעדות ג'פניקה מגלגלת מחזור מוערך של 250 מיליון שקל בשנה ■ בראיון ל"גלובס" מייחסים הבעלים אבי ליאני ושחר אנושי את המהפכה במחירי הסושי בישראל לג'פניקה, ואומרים ש"הרשת מרוויחה - אבל לא בחזירות"

אילנית חיות 05.02.2015

   12   

   נמצאו 29 כתבות   |   עמוד 1 מתוך 2