אוכל

כתבות אחרונות

 
שי–לי ליפא. ''הלכתי על הדברים הכי פופולריים ביוון'' / צילום: אמיר מנחם

מתכונים שאפשר לתקתק: שי–לי ליפא פונה לשוק האמריקאי דרך האוכל היווני

אשת האוכל שכבר כבשה את הקהל הישראלי חלמה להוציא ספר בישול בארה"ב • אחרי דחייה נוכח הבן שמשרת בעזה היא יצרה ספר מהמטבח היווני, שגדלה עליו, עם מנות פשוטות ונהדרות שקל להכין בבית

מרב סריג 17.04.2025
שוק תלפיות / צילום: אפרת רענן

מחיפה ועד באר שבע: ארבעה שווקים ששווה לבקר בחג

מעדנייה מסורתית שעוברת בין דורות, דוכן תבלינים הודיים עם ממתקים, תבשיל טריפוליטאי בין בסטות נוסטלגיות וחנות דגים שמגישה סביצ'ה מובחר • מחיפה ועד באר שבע: יצאנו לחפש את הפינות הכי שוות בשוק, שמקבלות מבקרים גם בחג

חגית אברון 11.04.2025
מפגש רמב''ם / צילום: דור לוי

כך הפכה מסעדת שווארמה למוקד משיכה לברנז'ה ולחובבי בשר

האנשים שמאחורי "מפגש רמב"ם" יודעים את העבודה, ומציעים בילוי טעים במחירים נגישים • תמורה טובה לכסף, פינה חדשה עם אוכל שלא קורע את הכיס

מרב סריג 13.03.2025
טאראמה וירקות גינה / צילום: אנטולי מיכאלו

הנכד של המשורר המפורסם חזר מפריז ויצר את המסעדה המדוברת בת"א

"אדמתי" עוסק בטרואר המקומי: השם וחומרי הגלם מכאן, היחס אליהם וטכניקות הבישול - מצרפת • התוצאה היא אוכל טעים בצורה יוצאת דופן

מרב סריג 28.02.2025
צילום: באדיבות רומנו

מסעדת רומנו עושה סדר. אבל האם היא שומרת על הבלגן הקסום שלה?

פאשה צ'קין, השף המוכשר שצמח אצל אייל שני, משמר את המורשת והפואטיקה שלו ברומנו, ומקפיד על עונתיות ובישול "אף עד זנב"

מרב סריג 21.02.2025
אדם סולד ויובל לשם / צילום: דור קדמי

בין ביסטרו לשיפודייה: קבוצת השפים שפתחה מסעדת גריל חדשה

אחת המגמות הבולטות בקולינריה היום היא בישול באש גלויה • במטבח המזרח תיכוני האש דומיננטית, ובברבור היא זוכה לטיפול מחודש ומלא חן

מרב סריג 13.02.2025
נוקדלי באורסולה / צילום: מרב סריג

כך הפכה מסעדה גרמנית קטנה בלב הערבה לאחת הטובות בישראל

התפריט של אורסולה נשען על התוצרת החקלאית הדרומית המשובחת • התוצאה היא מסעדה מצוינת שדוגלת בגישת "סלואו פוד"

מרב סריג 06.02.2025
תומס זוהר בקונתאי / צילום: אסף קרלה

יוסי שטרית שם את הז'יטונים על אוכל תאילנדי, והתוצאה ממכרת

השף החליט להשקיע בתומאס זוהר, בן טיפוחיו מהריאליטי, ויחד נולד להם בר אוכל תאילנדי עם מנות מפתיעות, טעימות וחריפות כמו שצריך

מרב סריג 23.01.2025
צ'אקולי / צילום: חיים יוסף

במסעדת החוף השקיעו 7 מיליון שקל. האם היא מספקת את הסחורה?

המסעדה השמחה שנפתחה בהשקעה של 7 מיליון שקל מושפעת מהטמפרמנט הספרדי, ומציעה מבחר מגרה של דגים טריים ואוכל ססגוני

מרב סריג 17.01.2025
מנת תמנון בשאטו דה רואה / צילום: אפיק גבאי

הכפר המפתיע שתמצאו בו מסעדת שף איטלקית ויקב משפחתי מופלא

בית אבן מהתקופה הצלבנית שהפך למלון מפואר, ריזוטו פירות ים לצד כבש בפריקה, מזקקת ערק וכנאפה מסורתית חמה • לילה ויום במעיליא • חגית אברון תופרת יום 

חגית אברון 10.01.2025

כשהמטבח האיטלקי פוגש את התבלינים של הבית: המסעדה בפרדס חנה שמדברת לכולם

למסעדה המשפחתית יש DNA מובהק שמחבר בתבונה בין איטליה למזרח התיכון, עם פיצה נפוליטנית, פסטות איכותיות ופרשנות מקומית נהדרת

מרב סריג 03.01.2025
פצ'יני צ'ושקי פלפלים קלויים במסעדת ראי / צילום: גלעד הר שלג

העיר הצפונית שלא חשבתם להעביר בה יום כיף, אבל הצליחה להפתיע גם אותנו

מבשלה שכל בירה בה מייצגת גיבור מלחמה, תערוכה שמאגדת 53 אמנים ישראלים, סדנת סבונים משמן זית וסומאק ומסעדה מסורתית • ביקור בכרמיאל וכפר ראמה • חגית אברון תופרת יום 

חגית אברון 03.01.2025
אקשן ברונסון. מבשל, משתכר, מעשן ומעורר מהומה / צילום: Reuters

האיש, המיקרופון, הקעקועים: אקשן ברונסון בועט בדימוי השף הטלוויזיוני ורק רוצה ליהנות

הוא ראפר שהופיע על במות נחשקות, בישל לצד השפים הכי גדולים ואפילו שיחק בסרט של סקורסזה • אקשן ברונסון לא ממהר להחליט אם הוא יותר סנסציית ראפ, שף, או אישיות טלויזיונית – הוא בעיקר תופעה מסחררת שכובשת את האמריקאים

יהונתן בן ששון 06.12.2024
עוגיות ריפעת / צילום: נירית גור קרבי

ממש לא רק קוסקוס ומטבוחה: ספר הבישול שחושף את כל מה שפספסנו במטבח המרוקאי

שתי בשלניות שהכירו באינסטגרם עומדות מאחורי ספר חדש שעושה את הכבוד הראוי למטבח המגוון ששואב מהשפעות ספרדיות, צרפתיות, פורטוגזיות ואפילו בריטיות • והמלצה לנוסעים למרוקו: התרחקו ממסעדות

מרב סריג 17.10.2024
מטעמים בבית הקפה Danul / צילום: באדיבות Danul

הוא הוכתר כאחד מאתרי התיירות הטובים בעולם, ויש סיכוי טוב שלא ביקרתם בו

פאי לימון ופיסטוק שנראה כמו תכשיט, כיסוני גבינה ממחלבה מקומית, סיור בין אגדות מהרי הקווקז ותערוכה נשית חוצת תרבויות • ביקור בכפר כמא • חגית אברון תופרת יום 

חגית אברון 05.09.2024
דונר קבב / צילום: איתמר גינזבורג

דונר קבב לצד קוקטיילים מעולים: בר השיפודים התל אביבי שיפתיע אתכם

החזרה של עינב אזגורי לחיק קבוצת אימפריאל הולידה בר שיפודים וקוקטיילים שלא מתאמץ להרשים אבל מצליח בכל מקרה • כיף של מקום

מרב סריג 02.08.2024

   1234   

   נמצאו 57 כתבות   |   עמוד 1 מתוך 4