תרבות

אוכל

כתבות אחרונות

 
עגבניות קלופות / צילום: נועם פריסמן, O'lala Creative

בר ורמיני: הרבה פריטים קטנים שיוצרים ערב שלא תרצו שייגמר

שלל צלוחיות קטנות עם אוכל טעים ושמח, ורמוטים, שפריצים וקוקטיילים מדויקים שמוגשים בחלל קטן ותוסס – מדריד זה כאן

מרב סריג 06.11.2025
סשימי בית צפאפא / צילום: אופק שלום

מה קורה כשסבתא ירושלמית פוגשת את ת"א? התשובה במסעדה הזו

בג'קו הכשרה מציעים מה שיש בעוד מקומות בודדים בעולם: מאכלים שאוכלים כמעט בכל בית ירושלמי עם אינטרפרטציה עכשווית וחכמה

מרב סריג 30.10.2025
אירורי (גריל פחמים יפני מסורתי) ב''אסא'' / צילום: דן פרץ

טוקיו בתל אביב: "אסא" היא חגיגת אוכל עכשווית ואנרגטית

האנשים מאחורי "הלנה" ו"צ'אקולי" עושים את זה שוב, הפעם ביפנית, עם מנות שובבות וכיפיות ותמחור נוח שמאפשר לשחק ולטעום הכול

מרב סריג 23.10.2025
מתוך הספר ''52 שבועות 52 דגים'' / צילום: תומר אפלבאום

מהים לצלחת: הרפורמה שעומדת לשנות את מחירי הדגים בארץ

הספר שכתב יו"ר איגוד הדייגים גיל ססובר ונהיה סולד אאוט מהר מקבל גרסה חדשה, המתייחסת לרפורמה שצריכה לשמח את חובבי הדגים

מרב סריג 18.10.2025
מסעדת מלכה של איל שני / צילום: אנטוליו מיכאלו

החריימה מושלם, השניצל מתפרץ והקינוח אגדי - אבל משהו חסר

בבית האוכל מבית איל שני מבקשים להיות בו זמנית גם מסעדת שף עכשווית וגם ליצור אווירת חאפלה, ולא תמיד זה מצליח להתיישב יחד

מרב סריג 09.10.2025
סטראצ'טלה עם מלפפון, קישוא צלוי ודואה מצרית / צילום: נועם פריסמן

"סאלי" החיפאית היא מאפייה שגם מבשלת ויוצרת משהו חדש ומעניין

בהשראת המקומות החמים של לונדון: "המאפייה המבשלת" בשכונת ואדי סאליב בחיפה עושה זיווגים נהדרים בין לחמים לבין מנות

מרב סריג 06.10.2025
מרק עוף / צילום: שני בריל

בין הקיגל לקישקע: המסעדה ששומרת על כבוד המטבח האשכנזי

המשורר אלכסנדר פן נתן את השם למסעדה המשפחתית המקסימה, שבה המטבח של יהדות אשכנז חי וקיים - ורלוונטי גם עבור הדור הצעיר

מרב סריג 03.10.2025
סטייק אנד צ'יפס / צילום: אסף קרלה

סטייק אנד צ'יפס קלאסי ומדויק שמרגיש כמו בפריז – אבל ביפו

בפאלט לא מנסים להמציא את הגלגל או לנצח את המסורת, אלא להצליח במסגרתה, ולתת במה למנות ביסטרו מבוצעות היטב

מרב סריג 25.09.2025

יותר כשרות, גל שיפודיות ושעות שמחות: מה קרה למסעדות הישראליות בשנת תשפ"ה

מסעדות כשרות צצו בכל מקום, השעות השמחות עזרו להחזיק את הראש מעל למים, וכל דבר טעים עלה על שיפוד • המגמות שבלטו במסעדנות הישראלית בשנה החולפת, והעוסקים במלאכה שראויים לשבחים

מרב סריג 22.09.2025
קרוקטים ב''מלגו ומלבר'' / צילום: זהר פלגי

13 שנה אחרי שפתחה דלתות, "מלגו ומלבר" מדויקת מתמיד

השף מוטי טיטמן החליט בשנה האחרונה להנגיש את המסעדה שלו, כך שתהלום את המצב הרגשי והכלכלי במדינה. זה רק מחמיא לה

מרב סריג 18.09.2025
חריימה קר, פופ אפ בצוקים / צילום: עמית שמיר

לפעמים גם בופה ארוחת בוקר יכול לספק חוויה קולינרית אותנטית

מי שתכנן להעביר את חופשת החג בערבה יכול ליהנות מחלופות משובחות: ארוחת טעימות עונתית ב"ארץ ערבה", ובופה חלבי שנותן לחומרי הגלם לדבר

מרב סריג 11.09.2025
פיצה / צילום: דוד מויאל

כל חובב פיצה ימצא את מה שהוא אוהב במסעדה הזו ברעננה

"דולצ'ה" מציעה פיצות נאפוליטניות משובחות ממחמצת ופסטות בעבודת יד. אחותה החדשה, "אמריקן דולצ'ה", מתמקדת בגרסה האמריקאית

מרב סריג 04.09.2025
פילה בר ים / צילום: אסף קרלה

רותי ברודו שיחקה אותה שוב: בראסרי 48 עושה הכול כמו שצריך, ועוד קצת

בצהריים וייב של פאוור לאנץ', אחר הצהריים הפי אוור שווה, בערב אווירה סקסית • בראסרי 48 היא עכשווית ומלאת אופי כמו הבעלים שלה

מרב סריג 28.08.2025
אלן פאסאר, מוקף בצוות הטבחים שלו, עם ארגזי ירקות מגינתו, בחודש שעבר / צילום: Reuters, Gonzalo Fuentes TPX

השף הצרפתי ששבר את הכללים של עולם המישלן - כשעבר לטבעונות

אייקון המטבח הצרפתי אלן פאסאר עשה צעד ענק בחודש שעבר לעבר המטבח הטבעוני, כשהפך את מסעדת המישלן הפריזאית שלו למבוססת על טהרת הצומח • האם עולם הקולינריה בדרך לשינוי או שהמהלך יתגלה כטעות כלכלית? • וגם: זה המחיר שתשלמו על מנה במסעדת השף

תומר שמאי 23.08.2025
מיאנג קאם / צילום: אייל H

זה לא עוד פאד תאי: המקום התאילנדי החדש של תל אביב מסעיר

עם מנות לא שגרתיות, ביסים עוצמתיים וקוקטיילים חכמים, "מולאם" החדש הוא המלצה רותחת • הפלייליסט רק מדייק את הווייב

מרב סריג 21.08.2025
הכרובית של אביבית / צילום: גיא אשכנזי

המסיבה הקולינרית הטובה בעיר מתרחשת כבר 13 שנה בשוק לוינסקי

אביבית פריאל עושה כבר 13 שנה ב"אוזריה" שלה אוכל משוחרר ונטול מניירות, מזמין וצבעוני, עם דגש ניכר על אלכוהול טוב

מרב סריג 14.08.2025

   12345678910   

   נמצאו 147 כתבות   |   עמוד 1 מתוך 10