תרבות

אוכל

כתבות אחרונות

 
מגש ''טועמים את נצרת'' ב''לונה ביסטרו'' / צילום: מרב סריג

המסעדה שמגישה מנות קלאסיות, טעימות ונדיבות מהמטבח הערבי

"לונה ביסטרו" בנצרת משקפת את התרבות וההיסטוריה הקולינריתשל השפית והבעלים, לונה זרייק, בת לאחת המשפחות המוכרות בעיר

מרב סריג 06.10.2023
מנת ספגטי בחמאת אנשובי ב''הלנה'' / צילום: אפיק גבאי

בלב אחד הגנים היפים בתל אביב תמצאו בר יין עם אלכוהול משובח ומנות ממזריות

"הלנה", בהובלת השפים גיא גמזו ודור ברזילי, היא מסעדה תל אביבית המייבאת לעיר את האוכל והגישה של מטבחי איטליה וספרד

מרב סריג 28.09.2023
ברבוניה בחמאה חומה, קצף עגבניות, סלט ערבי קצוץ ואבן יוגורט / צילום: מרב סריג

חדר האוכל הקיבוצי שהפך למסעדה עם מנות שף מוקפדות

"מורן - סלואו דיינינג" בקיבוץ מורן בגליל התחתון מציעה מנות טעימות, טריות ומזינות, על בסיס התוצרת החקלאית האזורית

מרב סריג 21.09.2023
קינוח עלה תאנה ואננס מקורמל / צילום: מרב סריג

ארוחת הטעימות הזו היא הדבר הכי קרוב למסעדות מישלן שתמצאו כאן

ליאור שבא עבדה באנגליה במסעדות יוקרתיות ונחשבות וכשחזרה לארץ פתחה את "סאפר קלאב", המבוסס על קונספט אירועים בריטי: קבוצת אנשים זרים סועדים יחדיו סביב שולחן אחד

מרב סריג 15.09.2023
ברוסקטת חציל וטרחון ב''ביינה'' / צילום: מיטל חדד

התבשיל המיוחד של סבתה הפך לאחת המנות הטעימות במסעדה

ב"ביינה" מגישים מנות ייחודיות, המבוססות על זיכרונות הילדות של השפית ועל טכניקות הבישול שספגה במטבחי השפים הטובים בישראל בהם עבדה

מרב סריג 07.09.2023
מנת פנקוטה עגבנייה ב''תריסר'' / צילום: חיים יוסף

המסעדה בנמל תל אביב ששמה במרכז את חומר הגלם

מנות רבות בתפריט של "תריסר" מתמקדות בחומר גלם אחד, שמטופל בדרכים שונות ויצירתיות, חושפות אותו, מחמיאות לו ומעצימות את טעמיו

מרב סריג 31.08.2023
מנת טורטליני שורט ריבס ב''קלארו'' / צילום: טל סיוון ציפורין

זו אחת המסעדות הטעימות, הגדולות והיפות בישראל

עם האוכל הטוב והתפריט הרחב, "קלארו" מצליחה לדבר אל כולם • יש מעט מאוד מסעדות בארץ שיודעות לעשות את זה לאורך זמן ובאיכות כזאת

מרב סריג 24.08.2023
מנת קרפלך תפוחי אדמה ב''מלמעלה'' / צילום: רבקה ויזנפלד

נוף יפהפה, אוכל ביתי טעים ושירות אדיב: זו אחת המסעדות הטובות בשוק תלפיות בחיפה

בצהריים "מלמעלה" בשוק תלפיות בעיר פועלת כמסעדת פועלים עכשווית ובערב כמסעדה אלגנטית על טהרת המנות המוקפדות

מרב סריג 17.08.2023
פטה כבד עגלה שניידר / צילום: איתמר גינזבורג

במסעדה הזו ברמת הגולן תמצאו מנות בשר מהמשובחות בישראל

"מושבוצ", המשקיפה על הכנרת, היא מפגש מנצח בין שני משקים מרמת הגולן: הירקות של משפחת רגב והבשר של משפחת שניידר

מרב סריג 10.08.2023
פנקייק יפני / צילום: אביעד פלד

ביסטרו תל אביבי עם אווירה שכונתית, מוזיקה טובה ואוכל נהדר

ב"פרא" השוכנת בפינת הרחובות נחלת בנימין וגרוזנברג, מגישים מנות המשלבות בהצלחה בין המטבחים הים תיכוניים ללבנט

מרב סריג 02.08.2023
אונטריב על עצם / צילום: שי אשכנזי

טריגר: מסעדת הבשר התל אביבית שעושה כבוד לחומרי הגלם

התפריט מציע את רוב חלקי הפרה, המוגשים כאן בטכניקות עשייה מגוונות וייחודיות, שעושות חשק לטעום כמה נתחים בארוחה אחת

מרב סריג 27.07.2023
מנת פטריות מלך היער צלויות ב''הקטן'' / צילום: וינסנט ואן דן הוגן

החמארה התל אביבית שמציגה מטבח ישראלי חדש ומרגש

סוד הקסם של "הקטן" בשוק לוינסקי טמון במתח שבין המקום הקטן לאוכל הגדול ובין חומרי הגלם המיוחדים להגשה נטולת היומרה

מרב סריג 20.07.2023
מנת סשימי דג ים / צילום: נועם פריסמן

במקום הכי רומנטי וקסום בכנרת שוכנת מסעדה ים תיכונית שמציעה אוכל משובח

"אלטה" על מי הכנרת ומול הרי גולן מציעה אוכל טעים, טרי מאוד, מתובל היטב, התואם את הרוח הים תיכונית של המקום

מרב סריג 13.07.2023
מנת דג קצוץ בסכין / צילום: איתמר גינזבורג

מסעדת שף עם מחירים שפויים ושירות נפלא ששווה להגיע בשבילה עד אילת

השף אוהד לוי פתח בקומת הכניסה של מלון Stay באילת את המסעדה הכי תל אביבית מחוץ לתל אביב

מרב סריג 06.07.2023
מנת ראמן מרוקאי / צילום: מרב סריג

הלב הרחב והשירות החם והאדיב של השף ניכרים בכל מנה במסעדה הזו

השף אורן אסידו, המוביל את OLE, יוצק פרשנות חדשה למנות המסורתיות של המטבח המרוקאי עליו גדל

מרב סריג 29.06.2023
אוקטופוס קונפי ב''שפוי'' / צילום: מרב סריג

המסעדה הקטנה בלב שוק הכרמל בת"א שמגישה מנות שלא תמצאו באף מקום בעיר

"שפוי" בשוק הכרמל בת"א, שבתחילת הדרך היה בר יין, הוא מקום צנוע ושובה לב עם אוכל טוב, אווירה מיוחדת ומחירים הגיוניים

מרב סריג 22.06.2023

   1234   

   נמצאו 59 כתבות   |   עמוד 1 מתוך 4