תרבות

אוכל

כתבות אחרונות

 
קבב עטוף בעלי לשון הפר / צילום: אסף דוקטור

יצירתי, פרוע ומשוחרר: על המסעדה הזו לא כדאי לכם לדלג

אסף ויותם דוקטור, שמשתמשים רק בחומרי גלם ישראליים, הקימו חמ"ל אוכל עם פרוץ המלחמה • זו חידדה עד כמה מסעדת דוק מהותית לקולינריה שלנו

מרב סריג 12.04.2024
מנות איקוניות של המטבח הרומני המסורתי ב''הניצחון של חני'' / צילום: יח''צ

בעידן הטיקטוק, החמארה הזו היא ניצחון גדול

חני מ"הניצחון של חני" באשקלון איבדה את אחיה, שנרצח רגע אחרי המתקפה בעוטף • לחמארה הרומנית השמחה שלה הוכנסה מנה לזכרו

מרב סריג 06.04.2024
''קפה מושיץ'' בקיבוץ מחניים / צילום: שי אפשטיין

היוזמות הקולינריות החדשות ברמת הגולן ששווה להכיר

שלהי החורף ותחילת האביב מחמיאים לחבל הארץ הצפון־מזרחי שלנו, וזו הזדמנות לקפוץ לבית קפה, מאפייה ויקב מקומיים, שהקימו שלושה יזמים צעירים שבחרו לחיות וליצור כאן תרבות אוכל איכותית ומיוחדת

מרב סריג 29.03.2024
מגש ''טועמים את נצרת'' ב''לונה ביסטרו'' / צילום: מרב סריג

המסעדה שמגישה מנות קלאסיות, טעימות ונדיבות מהמטבח הערבי

"לונה ביסטרו" בנצרת משקפת את התרבות וההיסטוריה הקולינריתשל השפית והבעלים, לונה זרייק, בת לאחת המשפחות המוכרות בעיר

מרב סריג 06.10.2023
מנת ספגטי בחמאת אנשובי ב''הלנה'' / צילום: אפיק גבאי

בלב אחד הגנים היפים בתל אביב תמצאו בר יין עם אלכוהול משובח ומנות ממזריות

"הלנה", בהובלת השפים גיא גמזו ודור ברזילי, היא מסעדה תל אביבית המייבאת לעיר את האוכל והגישה של מטבחי איטליה וספרד

מרב סריג 28.09.2023
ברבוניה בחמאה חומה, קצף עגבניות, סלט ערבי קצוץ ואבן יוגורט / צילום: מרב סריג

חדר האוכל הקיבוצי שהפך למסעדה עם מנות שף מוקפדות

"מורן - סלואו דיינינג" בקיבוץ מורן בגליל התחתון מציעה מנות טעימות, טריות ומזינות, על בסיס התוצרת החקלאית האזורית

מרב סריג 21.09.2023
קינוח עלה תאנה ואננס מקורמל / צילום: מרב סריג

ארוחת הטעימות הזו היא הדבר הכי קרוב למסעדות מישלן שתמצאו כאן

ליאור שבא עבדה באנגליה במסעדות יוקרתיות ונחשבות וכשחזרה לארץ פתחה את "סאפר קלאב", המבוסס על קונספט אירועים בריטי: קבוצת אנשים זרים סועדים יחדיו סביב שולחן אחד

מרב סריג 15.09.2023
ברוסקטת חציל וטרחון ב''ביינה'' / צילום: מיטל חדד

התבשיל המיוחד של סבתה הפך לאחת המנות הטעימות במסעדה

ב"ביינה" מגישים מנות ייחודיות, המבוססות על זיכרונות הילדות של השפית ועל טכניקות הבישול שספגה במטבחי השפים הטובים בישראל בהם עבדה

מרב סריג 07.09.2023
מנת פנקוטה עגבנייה ב''תריסר'' / צילום: חיים יוסף

המסעדה בנמל תל אביב ששמה במרכז את חומר הגלם

מנות רבות בתפריט של "תריסר" מתמקדות בחומר גלם אחד, שמטופל בדרכים שונות ויצירתיות, חושפות אותו, מחמיאות לו ומעצימות את טעמיו

מרב סריג 31.08.2023
מנת טורטליני שורט ריבס ב''קלארו'' / צילום: טל סיוון ציפורין

זו אחת המסעדות הטעימות, הגדולות והיפות בישראל

עם האוכל הטוב והתפריט הרחב, "קלארו" מצליחה לדבר אל כולם • יש מעט מאוד מסעדות בארץ שיודעות לעשות את זה לאורך זמן ובאיכות כזאת

מרב סריג 24.08.2023
מנת קרפלך תפוחי אדמה ב''מלמעלה'' / צילום: רבקה ויזנפלד

נוף יפהפה, אוכל ביתי טעים ושירות אדיב: זו אחת המסעדות הטובות בשוק תלפיות בחיפה

בצהריים "מלמעלה" בשוק תלפיות בעיר פועלת כמסעדת פועלים עכשווית ובערב כמסעדה אלגנטית על טהרת המנות המוקפדות

מרב סריג 17.08.2023
פטה כבד עגלה שניידר / צילום: איתמר גינזבורג

במסעדה הזו ברמת הגולן תמצאו מנות בשר מהמשובחות בישראל

"מושבוצ", המשקיפה על הכנרת, היא מפגש מנצח בין שני משקים מרמת הגולן: הירקות של משפחת רגב והבשר של משפחת שניידר

מרב סריג 10.08.2023
פנקייק יפני / צילום: אביעד פלד

ביסטרו תל אביבי עם אווירה שכונתית, מוזיקה טובה ואוכל נהדר

ב"פרא" השוכנת בפינת הרחובות נחלת בנימין וגרוזנברג, מגישים מנות המשלבות בהצלחה בין המטבחים הים תיכוניים ללבנט

מרב סריג 02.08.2023
אונטריב על עצם / צילום: שי אשכנזי

טריגר: מסעדת הבשר התל אביבית שעושה כבוד לחומרי הגלם

התפריט מציע את רוב חלקי הפרה, המוגשים כאן בטכניקות עשייה מגוונות וייחודיות, שעושות חשק לטעום כמה נתחים בארוחה אחת

מרב סריג 27.07.2023
מנת פטריות מלך היער צלויות ב''הקטן'' / צילום: וינסנט ואן דן הוגן

החמארה התל אביבית שמציגה מטבח ישראלי חדש ומרגש

סוד הקסם של "הקטן" בשוק לוינסקי טמון במתח שבין המקום הקטן לאוכל הגדול ובין חומרי הגלם המיוחדים להגשה נטולת היומרה

מרב סריג 20.07.2023

   1234   

   נמצאו 63 כתבות   |   עמוד 1 מתוך 4