החזרה של עינב אזגורי לחיק קבוצת אימפריאל הולידה בר שיפודים וקוקטיילים שלא מתאמץ להרשים אבל מצליח בכל מקרה • כיף של מקום
בשיפודי אולגה יודעים היטב את נפשו של חובב הבשר ואת מלאכת התקנתו, ומציעים שיפודים שנשאר רק להתענג עליהם • לקינוח תצטרכו לדאוג בעצמכם
המאפייה הארטיזנלית עברה מדרום תל אביב לכפר דניאל ומציעה על בסיס לחמי המחמצת המופלאים שלה מנות בראנץ' שמתגעגעים אליהן
השף בעל כוכב המישלן בברלין אמנם לא ממציא את הגלגל בפאסטל, אבל מציג פרשנות אישית למנות ביסטרו מקומיות, עונתיות וטובות
השף הצעיר גיל דהאן, שסגר את מסעדת העלית "וייס", ניקה מניירות והתבגר • צ'נה בהובלתו היא ניאו־ביסטרו ישראלי נהדר
בר היין החדש של השף אוראל קמחי מאפשר לסועד לבחור איזה ערב בא לו להעביר • ויש לו יתרון בולט: הידע והפסיליטיז של מסעדת האם
רתם לב־ארי פתחה את הופמן בעיר היין, שדווקא בה "אין מקום שווה לקנות או לשתות יין", והמעדנייה של עדי בלכר עושה חשק לטעום הכל
נורדן פעלה 3 חודשים במרום גולן עד שפרצה המלחמה והקהל נעלם • הזוג המוכשר שמאחוריה יגשים חלומות קרניבוריים למבקרים שיחזרו
השף רן תמיר גילה את המטבח במוסד גמילה מסמים שאליו נכנס בגיל 19 • במסעדה שפתח עם אחותו שיר הוא עושה אוכל משוחרר מהגדרות, תמים בדרכו ומלא רגש
עם רגל במכונת גלידה ורגל בג'וספר, יהונתן שרביט, שהתמחותו בקולינרית מגיעה ממילאנו, יודע איך עושים אוממי ישראלי
חברי הילדות שגדלו בעמק יזרעאל עומדים מאחורי המטבח הקלאסי המשודרג של אלנה, ומציעים מנות שהן בול מה שצריך למפלט מושלם
מסעדת העילית היפנית איי, שאיבדה טבח בנובה, נסגרה לכמה חודשים • היא נפתחה מחדש נגישה יותר, תוך שמירה על עומק הטעמים והייחודיות
בימי שישי, בשיטת "עד שנגמר הבצק", מנפיק טאבון העצים של משפחת עלו פיצות נאפוליטניות נהדרות • גם הנקניקים מיוצרים במקום
"נעה אפייה מקומית" של אלדד שמואלי רק התחילה לרוץ והשף גויס למילואים • עכשיו היא מתרוממת, והקו המנחה: מנות שהולכות טוב עם לחם, והלחם מצוין
אסף ויותם דוקטור, שמשתמשים רק בחומרי גלם ישראליים, הקימו חמ"ל אוכל עם פרוץ המלחמה • זו חידדה עד כמה מסעדת דוק מהותית לקולינריה שלנו
חני מ"הניצחון של חני" באשקלון איבדה את אחיה, שנרצח רגע אחרי המתקפה בעוטף • לחמארה הרומנית השמחה שלה הוכנסה מנה לזכרו
שלהי החורף ותחילת האביב מחמיאים לחבל הארץ הצפון־מזרחי שלנו, וזו הזדמנות לקפוץ לבית קפה, מאפייה ויקב מקומיים, שהקימו שלושה יזמים צעירים שבחרו לחיות וליצור כאן תרבות אוכל איכותית ומיוחדת
"לונה ביסטרו" בנצרת משקפת את התרבות וההיסטוריה הקולינריתשל השפית והבעלים, לונה זרייק, בת לאחת המשפחות המוכרות בעיר
"הלנה", בהובלת השפים גיא גמזו ודור ברזילי, היא מסעדה תל אביבית המייבאת לעיר את האוכל והגישה של מטבחי איטליה וספרד
"מורן - סלואו דיינינג" בקיבוץ מורן בגליל התחתון מציעה מנות טעימות, טריות ומזינות, על בסיס התוצרת החקלאית האזורית
ליאור שבא עבדה באנגליה במסעדות יוקרתיות ונחשבות וכשחזרה לארץ פתחה את "סאפר קלאב", המבוסס על קונספט אירועים בריטי: קבוצת אנשים זרים סועדים יחדיו סביב שולחן אחד