האם טרנד קבוצות רכישה ששוטף את ענף הנדל"ן למגורים, עומד להיות הדבר הבא גם בענף הנדל"ן למשרדים? ל"גלובס" נודע, כי כעת מתארגנת קבוצת רכישה להקמת בניין משרדים חדש באזור רמת החי"ל בתל אביב. מחיר הקרקע הוא כ-10 מיליון שקל.

את הקרקע מוכרת החברה לפיתוח-קבלנים, החברה הציבורית שבשליטת אריה פרידמן ומשפחת ששון, ומארגן קבוצת הרכישה הוא גורם פרטי. הקרקע נמצאת ברחוב הברזל ושטחה דונם ורבע. על פי התכנון, יוקם בניין בשטח של 3,400 מ"ר שיכלול שש קומות בנוסף לשטחים התת-קרקעיים שיסתכמו ב-2,973 מ"ר.
בשל סמיכות הקרקע לבית החולים אסותא, שנרכש בחודש מאי על ידי מכבי שירותי בריאות מידי עוגן נדל"ן בכ-892 מיליון שקל, קיימת אפשרות כי הבניין המתוכנן ישמש כבית רופאים. בעלי נכסים באזור רמת החי"ל מעידים כי לאחרונה נעשות התאמות של שטחים באזור להפיכתם לקליניקות בשל המומנטום שנוצר בסביבת אסותא. למרות זאת, לא נשללת האפשרות כי כמו שטחים רבים ברמת החי"ל ישמש הבניין המתוכנן למשרדי היי-טק.
הקבוצה המתהווה שכרה את שירותיו של האדריכל רני זיס לתכנון הפרויקט ואת משרד פז כלכלה לביצוע שמאות המקרקעין.
לתשומת לבכם: מערכת גלובס חותרת לשיח מגוון, ענייני ומכבד בהתאם ל
קוד האתי
המופיע
בדו"ח האמון
לפיו אנו פועלים. ביטויי אלימות, גזענות, הסתה או כל שיח בלתי הולם אחר מסוננים בצורה
אוטומטית ולא יפורסמו באתר.