יבואנית LG המקומית - ברימאג תקשורת - מתחילה להראות בזמן האחרון סימנים של חברה שבהחלט היה ראוי לספק לה את הזיכיון למותג הסלולרי הקוריאני. החברה השיקה לפני תקופה לא ארוכה אצל סלקום ואורנג' מכשיר שני בארץ - Cookie Plus.
* מסך מגע: המכשיר לא בא להתחרות בקטגוריה של האייפון או מכשירי האנדרואיד למיניהם, אלא דווקא על פלח השוק הנמוך יותר. המטרה היא להציע מכשיר מגע לקהל צעיר או לכזה שלא מוכן להשקיע את הסכומים הדרושים בשביל לקנות טלפונים מהליגה של הגדולים. ככזה, מציע המכשיר מסך מגע בגודל 3 אינץ' באיכות בינונית, עם הפיכת התמונה ממצב אנכי לאופקי באופן אוטומטי. איכות המגע כאן בהחלט נסבלת ומספקת את העבודה בצורה טובה ביחס לקטגוריה.

LG COOKIE
* ממשק: מערכת ההפעלה של LG מסוגלת, למרבה הפלא, הפעלה של מספר יישומים במקביל, כך שאתם לא חייבים לסגור את התוכנה כדי לבצע דברים נוספים במכשיר. כמו כן, מסך הבית כולל שלושה עמודים המתחלפים בהנפת אצבע. מסך אחד כולל עמוד שממנו תוכלו להתקשר ולשלוח הודעות לחברים המועדפים עליכם. עמוד נוסף מאפשר להציב עליו ווידג'טים (מיני יישומים שונים). העמוד האחרון הוא המוזר מכולם. בעמוד הזה תוכלו למצוא אייקונים של דמויות קטנות, המסמלות את האנשים האחרונים שיצרו איתכם קשר.
* בעיות: המכשיר סובל ממספר בעיות, שהראשונה שבהן מעיקה מאוד. משום מה, הטלפון לעיתים קופא במקום בזמן ששולחים הודעה, קוראים SMS או סתם מבצעים פעולה במכשיר. בעיה אחרת התרחשה במצב נדידה לחו"ל (רומינג). מדי פעם נהג המכשיר לבצע קריאה מסוימת שעליה הוא דיווח כפעולה מהסים, למרות שבכלל לא שמרנו את אנשי הקשר שלנו בסים. הדבר התרחש גם במצב המתנה.
* קישוריות: אין אינטרנט אלחוטי.
* יכולות נוספות: נגן מוזיקה ומצלמת 3 מגה פיקסל באיכות בינונית מינוס.
* בשורה התחתונה: מכשיר בינוני חביב, שמתאים למי שמחפש ממשק מגע מאוד בסיסי.
* מחיר: בסלקום 1,764 שקל (או 49 שקל כפול 36 תשלומים), באורנג' 2,088 שקל (58 שקל כפול 36 תשלומים).
* ציון: 7.5.
לתשומת לבכם: מערכת גלובס חותרת לשיח מגוון, ענייני ומכבד בהתאם ל
קוד האתי
המופיע
בדו"ח האמון
לפיו אנו פועלים. ביטויי אלימות, גזענות, הסתה או כל שיח בלתי הולם אחר מסוננים בצורה
אוטומטית ולא יפורסמו באתר.