התחדשות עירונית בת"א: תוספת שטח לדירה, מרפסת וחניון

דיירי הבניין ברחוב דה האז בת"א יקבלו דירה חדשה בבניין חדש, הכולל מעלית וחניון תת-קרקעי בן שתי קומות

דה האז, תל אביב / הדמיה: סטודיו מיא
דה האז, תל אביב / הדמיה: סטודיו מיא

סיפור הפרויקט:

לדברי עו"ד זיו גרומן, חברת גרופית זכתה במסגרת בקשות להצעת מחיר שבו השתתפה מול חברות אחרות. "התהליך מול בעלי הדירות התנהל באמצעות הנציגות, וגם מול כל בעל דירה ודירה בנפרד, תוך התחשבות בצרכים של בעלי הדירות".

התמורה ליזם:

שמונה דירות, בהן דירות טיפוסיות של 3-4 חדרים, דירות פנטהאוז ודירות גן.

התמורה לדיירים:

דירה חדשה בבניין חדש, הכולל מעלית וחניון תת-קרקעי בן שתי קומות. שטח הדירות החדשות יהיה גדול ב-2-5 מ"ר משטח דירתם כיום, בתוספת מרפסת שמש בשטח של כ-12 מ"ר. לכל דירה חניה אחת.

פינוי הדיירים:

עם קבלת היתר הבנייה הדיירים יפנו את דירותיהם הישנות, והחברה תישא בעלויות ההובלה של הדיירים ובדמי השכירות למשך כל תקופת הבנייה.

דה האז

דה האז, תל אביב / הדמיה: סטודיו מיא
 דה האז, תל אביב / הדמיה: סטודיו מיא

חניה: 

כיום אין חניה, לאחר השלמת הפרויקט תהיה לכל דירה חניה בחניון תת-קרקעי בן שתי קומות.

לו"ז:

הוגשה בקשה להיתר בנייה, שצפוי להתקבל בתוך כשנה. משך הבנייה הצפוי הוא כ-30 חודשים.

מיקום מדויק: רחוב דה האז 14, תל-אביב

המצב הקיים: בניין ישן בן שלוש קומות מעל קומת קרקע (ללא עמודים) ובו 10 דירות בשטח של 85 מ"ר בממוצע. בבניין אין מעלית ואין חניות.

היזם: גרופית הנדסה אזרחית ועבודות ציבוריות בע"מ

האדריכל: מיכל יוקלה, מיא אדריכלים

עו"ד היזם: משרד זיו גרומן ושות'

עו"ד בעלי הזכויות: משרד קרן כהן בלחרסקי ושות'

ניהול פרויקט: ת. בן-ארי, ניהול מבנים ויזמות בע"מ

רוצה להשאר מעודכן/ת בנושא נדל"ן ותשתיות?
✓ הרישום בוצע בהצלחה!
צרו איתנו קשר *5988