"המשרדים החדשים הם שדרוג מטורף": ביקרנו במטבחון של סלופארק

הם מעדיפים לעבוד מהמשרד, מרגישים כמו משפחה ומורעלים על המוצר. וזה בלי קשר לאופן ספייס החדש, לחדר עם הפלייסטיישן וההוקי ולשכר ("מרוויחים כמו בהייטק") • ביקור במטבחון של סלופארק • הברזייה, מדור חדש 

מימין: ליאור מגדל-נחום, נופר אשכנזי, קארן שיף. במטבחון של סלופארק / צילום: איל יצהר
מימין: ליאור מגדל-נחום, נופר אשכנזי, קארן שיף. במטבחון של סלופארק / צילום: איל יצהר

המטבחון של: 

סלופארק 

משתתפות בשיחה: 

1. קארן שיף, 41, נשואה פלוס 2, גרה בת"א, Chief revenue officer. חצי שנה בחברה

2. נופר אשכנזי, 32, בזוגיות, גרה בת"א, Brand manager. שלוש שנים בחברה

3. ליאור מגדל נחום, 28, נשואה, גרה בראשל"צ, Customer Success Coordinator. שנתיים בחברה

מה מיוחד במטבחון: 

בייגלה, שקדים, עוגיות שוקו צ'יפס, חמאת בוטנים, קורנפלקס. במקרר חלב רגיל, אורז, סויה, שיבולת שועל. יש מיקרוגל שהוא גם תנור, מכונת סודה, וטוסטר. על שולחן הבר שתי צנצנות עם חטיפי שוקולד, במבה וחטיפי בריאות. 

על מה מדברים:

מאיפה הגעתן לכאן? קארן, הבכירה בחבורה, עם תואר שני במנהל עסקים, התחילה את דרכה במשרד פרסום ("בניסוח פלאיירים של עוף בשקל תשעים"). אחרי חמש שנים עברה לשיווק בסקודה ואז בלובינסקי, ומשם נשלפה לסלופארק, לניהול השיווק, המכירות והשירות. חוץ מזה, היא מלמדת בקריה האקדמית אונו. נופר, שתכירו מיד, היא המתרגלת שלה.

נופר עבדה כמאמנת כושר במקביל ללימודי תואר שני במנהל עסקים ושיווק, ואחרי שמונה שנים שניהלה סטודיו מצליח בבית החליטה לעשות שינוי והתגלגלה לסלופארק. בהתחלה ניסתה להצליח לעשות את שני הדברים במקביל ("בחצי השנה הראשונה הייתי עובדת עד חמש, חוזרת הביתה ומאמנת אנשים עד עשר וחצי בלילה") אבל בסוף החליטה ללכת פול גז על הקריירה החדשה והיום היא אחראית על גיוס לקוחות והגדלת הערך ללקוח.

ליאור גויסה היישר מלימודי מנהל עסקים ושיווק בבינתחומי, התחילה כרפרנטית שיווק והיום היא בעולם של מסעות לקוח ("מהרגע שהוא מתחבר לאפליקציה, הגדלת הערך שלו ושימור שלו אצלנו").

המשרדים: המטה של סלופארק ממוקם בעזריאלי בחולון וממש בקרוב יעבור לשם גם מוקד הלקוחות מבית שמש, סה"כ 55 עובדים. המשרדים המעוצבים כאופן ספייס נחנכו רק לפני חודשיים, וכולם מסכימים שלעומת אלה שהיו בבית דגן, "זה שדרוג מטורף".

השדרוג: בכל שבוע עושים הזמנה מהסופר וכל אחד יכול להזמין מה שהוא רוצה. ליד המטבחון יש "פאן רום" עם פופים, טלוויזיה ענקית ופלייסטיישן והוקי שולחן. לקראת הסופ"ש שמים מוזיקה במסדרונות, בימי חמישי יש הפי אוור עם סושי ופיצות. הצוותים קיבלו תקציב לגיבוש, ומחלקת פיתוח כבר קבעו ללכת יחד לבר. ליאור: "זה כמו חברת הייטק, עם השכר וכל הפינוקים".

גם זה במטבחון / צילום: איל יצהר
 גם זה במטבחון / צילום: איל יצהר

קרן פורטיסימו: רכשה את סלופארק בדצמבר בכ-200 מיליון שקל כחלק מקבוצת מגער. מאז "החברה עברה מהפך, שהמעבר הוא רק חלק ממנו", אומרת נופר שמוסיפה שזה הכניס בעובדים הרבה מוטיבציה: "זה הגביר את עוצמת המבערים שלנו". קארן, שאותרה על ידי הבעלים של פורטיסימו וכך הגיעה לחברה, מודה: "לא הייתי באה אם לא הייתי יודעת שיש פה מוצר טוב ופוטנציאל".

על מה מדברים? על מה מזמינים צהריים ומה עשינו בסופ"ש. השבוע כיכב החום הכבד. נופר: "היום דיברנו על אריה בגלל קארן, שביקרה בגן החיות התנ"כי בשיא החום". קארן: "הגענו באחת בצהריים, אחרי שעה היינו בחוץ. אבל כן, היה גם אריה".

מה לובשים? נופר בסניקרס, ומה שהיא לובשת כפוף לכמה חם ולפגישות חשובות, קארן על עקבים ("חובה"), וליאור לפי המצברוח, "או שדופקת הופעה או ג'ינס".

במשרדי סלופארק / צילום: איל יצהר
 במשרדי סלופארק / צילום: איל יצהר

מאיפה עובדים: מגיעים חמישה ימים בשבוע. קארן אומרת שיש גמישות ואפשר לפנות למנהל הישיר ולהישאר בבית. "גייסנו המון אנשים חדשים, גם ברמה הניהולית הבכירה, ואנחנו עומדים לקלוט עוד 50 בשנה הבאה. עבודה מהבית מאטה את תהליך הצמיחה". נופר: "חשוב לנו לעבוד יחד, ובקורונה, כשהיינו בקפסולות זה לא הספיק".

מה הלאה? קארן: "אני פה לגמרי וחסר לכן שאתן אומרות משהו אחר". נופר: "יש הצעות עבודה כל הזמן, אבל יש לי בעיית טוטאליות קשה" (קארן מוסיפה: "אם נופר החזיקה מעמד עד עכשיו, היא לא תעזוב לפני שהכל מתפוצץ ועף למעלה"). ליאור: "תנאים טובים יש בעוד מקומות, אבל הכלים והמשפחה שהרווחתי כאן הם סיבה מאוד טובה להישאר".