חיפוש ב
כתבות
ני"ע
חפש
ראשי
גלובס פיננסי
כל הכותרות
שוק ההון והשקעות
נדל''ן ותשתיות
משפט
טכנולוגיה
גלובלי
ניהול וקריירה
דעות
שיווק ופרסום
מגזין G
תרבות
וול סטריט ג'ורנל
כתבות בנק פועלים
{0}
כלי חדש לניהול זמן:
מה שמעניין אותך. מתי שמענייין אותך
התראות בנושאים שמעניינים אותי
הכתבות ששמרתי
הניוזלטרים שלי
ספריית הכתבות שקראתי
תיק ההשקעות שלי
קחו אותי לגלובס שלי
מעולה, תודה
ראשי
גלובס פיננסי
ראשי
מניות
מניות בחו''ל
ארביטראז'
אופציות
מט''ח
אג''ח
ק. נאמנות
קרנות סל
חוזים עתידיים
מכירות בשורט
מדריכים פיננסיים
כלכלת ישראל
כל הכותרות
המומלצות
העיתון הדיגיטלי
שוק ההון והשקעות
נדל''ן ותשתיות
משפט
טכנולוגיה
גלובלי
ניהול וקריירה
תרבות
מדורים נוספים
שיווק ופרסום
בארץ
דעות
מגזין G
The Wall Street Journal
המשרוקית
פודקאסטים
תיק אישי
English Website
גלובס ועידות וכנסים
גלובס שלי
נושאים שמעניינים אותי
כתבות ששמרתי
הניוזלטרים שלי
ספריית הכתבות שקראתי
תיק ההשקעות שלי
אודות
אודות גלובס
גלובס על גלובס
דוח אמון 2022
פרוייקטים ושיתופי פעולה
שלומות
עיצוב נדל''ן
אימפקט
לכל הפרויקטים
רכישת מינוי גלובס
שאלות ותשובות
שירות למנויים
נגישות
הגדרות
לוח גלובס
יצירת קשר
פרסמו אצלנו
תנאי שימוש
מדיניות פרטיות
עמוד הבית
כתבות בנק פועלים
כתבות בנק פועלים
המשבר פגע בחברת ההסעדה, כיצד היא שדרגה את עצמה?
עם פרוץ משבר הקורונה, חברת "השף הבריא", המספקת ארוחות ללקוחות קבועים, זיהתה את הצורך בהרחבת הפעילות ברשת • במסגרת פרויקט "עסק ישראלי" של גלובס ובנק הפועלים, שגיא שוורץ מנהל החברה נפגש לתהליך יעוץ והכוונה עם יהודית גלקופף-פורת מהפועלים - בשאיפה להגדיל מעגל את הלקוחות
דבורה פישמן
17.06.2020
כדאי להפנים - בתקופה מאתגרת כזו רק הגמישים שורדים
ברוך גסול
28.04.2020
לקראת "הנורמלי החדש": כמה טיפים ליזמים בעת הנוכחית
יוסי ויניצקי
03.05.2020
להסתכל קדימה: 5 תובנות שיווקיות בעקבות אירוע הקורונה
שלומי לחנה
28.04.2020
הצג כתבות נוספות
קבל ניוזלטר סיכום יומי בכל ערב