אייל שני

אייל שני / צלם: בן יוסטר
שף ישראלי ידוע

כתבות אחרונות

 
מנת שניצל קרפצ'יו סלמון כתום ב''דבורה'' / צילום: אריאל עפרון

בצהריים אלגנטית, בערב פרועה ומשוחררת: המסעדה הכשרה של אייל שני ושחר סגל

"דבורה" נפתחה במלון "דברה בראון" בת"א לפני שנה • לאחר שוויתרו שם על הגימיקים, היא הפכה למסעדה עניינית ומהנה

מרב סריג 13.04.2023
באטר צ'יקן ב''למפור'' / צילום: ירדן יוסף

פשטות יומיומית ואוכל מוקפד: "למפור" הוא הביסטרו האסייתי הכי אותנטי בסביבה

השף והבעלים של "למפור" בתל אביב, איתי חיימוביץ', למד לבשל מנות אסייתיות מחמותו המלזית-הודית ומשכניו הוייטנאמים, ההודים והסינים בזמן שחי באוסטרליה • המנות שהוא מוציא כאן תחת ידיו נאמנות למקור ועשויות ברמה האיכותית ביותר • בשילוב עם הפשטות של המקום והשירות הבלתי פורמלי, מדובר באחת המסעדות השוות כרגע בתל אביב

מרב סריג 12.01.2023
אייל שני במסעדת דבורה / צילום: אריאל עפרון

כך כבשו המסעדות הכשרות את סצנת האוכל הישראלית

בר הכריכים של אסף גרניט בשוק מחנה יהודה, מסעדת דבורה של אייל שני בתל אביב, היפנית של שגב משה בפתח תקווה ואפילו פלאפל הקוסם - מבול כזה של מסעדות שף כשרות לא נראה פה מעולם • איך הפך האוכל הכשר משם נרדף לבינוניות לטרנד החם בסצנה הקולינרית, ואיך כל זה קשור לתנועת מחאה שקטה של מסעדנים שקמה בירושלים לפני עשור

לילך רובין 29.04.2022
רוסטביף קלאסי / צילום: Shutterstock

כמו אצל אייל שני: כך תכינו את הרוסטביף המושלם לשבת

הצלי העדכני מגיע מנתח פרימיום ובדרגת צלייה בינונית, כמעט נאה, מזוגג בשמן זית, בעשבי תיבול מקומיים ובגוון מעושן • קבלו מתכונים של אייל שני, אסף דוקטור והשפים של מסעדת פרא. וזה הרבה יותר קל להכנה ממה שזה נשמע

רועי ירושלמי 25.03.2022
סלט בשקית נייר / צילום: איל יצהר

ביקורת מסעדה | הכשרה החדשה של אייל שני מאכזבת

אייל שני הוא לא שף הצמרת הראשון שפותח סניף כשר • אלא שדרכו הקולינרית התבלבלה משהו • "סאק דה קוק" במסעדת "מלכה" כמשל

חיליק גורפינקל 21.07.2018
חומוס  עם ברוקולי צלוי של מסעדת יפו/ צילום:julien benaiteau

אחרי ניו יורק, ברלין ולונדון: השפים הישראלים מסתערים גם על פריז

בשנה האחרונה מתרגש על פריז בום של מסעדות ישראליות ■ מחומוסיית "יפו" של השף הצעיר לוטן לחמי, ועד למסעדת היוקרה "בלגן" של קבוצת מחניודה בראשות השף אסף גרניט

רועי ירושלמי 23.12.2017
מסעדה אייל שני, רומנו / צילום: איל יצהר

ניחוח ההיפסטריות: המסעדה החדשה של השף אייל שני

אייל שני, משורר הכרובית והעגבנייה, הופך במסעדה החדשה שלו את הירקות לשיר. שיר ציני ושרלטני, מודרני מאוד ומקושקש, אבל שיר

חיליק גורפינקל 24.12.2016
שלישיית הגמר מאסטר שף / צילום:דניאל בר און

מתכון מנצח

רגע לפני גמר "מאסטר שף", הנה כמה תובנות מפרספקטיבה של 5 עונות

ניר קיפניס 01.09.2015
פיצה / צילום: שירן כרמל

מה בתפריט? סקר חושף את הרגלי האכילה של הישראלים

לפי סקר פאנלס לרגל עליית "מאסטר שף" - אנחנו מדלגים על ארוחת בוקר, אוכלים בשר בצהריים וצורכים כמות משביעת-רצון של פירות וירקות ■ וגם: מהם השיקולים של הישראלים בבחירת מזון להם ולילדיהם?

ספיר פרץ-זילברמן 24.06.2015
משתתפי הפאנל /  צילום: איל יצהר
ועידת MAD | ועידת MAD

"יש מחירון לקמפיין באינסטגרם. מה שקובע הוא מספר העוקבים"

פרסום באינסטגרם וביו-טיוב הופך לכלי שיווקי משמעותי, בעידן שבו הפריים-טיים מאבד כוח ■ הדוגמנית נטלי דדון, המסעדן אייל שני ומומחית האיפור אשלי וקסמן-בקשי הסבירו בוועידת MAD של "גלובס" איך עובדים המודלים בתחום

ליאת רון 20.07.2014

הקהל מעדיף את הסירים

פרקי הבכורה של "מאסטר שף" היו יצירת מופת של ריאליטי מרתק

ניר קיפניס 08.01.2014

שחר סגל: "באזז בלי אמת הוא חארטה - רני רהב לא קיים יותר"

שחר סגל, במאי הפרסומות המוביל בארץ, בראיון מיוחד ל"ליידי גלובס" ■ "יחצנות ודברור ושיווק זה עולם שלא קיים יותר... יש שינוי טקטוני ברמת התפיסה. קריסה של עולמות" ■ רהב בתגובה: "זקנתו מעבירה אותו על דעתו"

ליאור יניב 06.06.2013

אייל שני: "הרגשתי כמו בן אלוהים, והקריסה הכלכלית פירקה לי את היהירות"

"עמדתי לפתוח בארה"ב מסעדה עם רוברט דה-נירו. העולם היה בידיים שלי" ■ "להיות שף זה גיהינום שאי-אפשר לדמיין. אתה נדרש בכל יום לבנות מחדש איזה קסם - צלחת, צלחת, צלחת. זה חיים סיזיפיים ואיומים" ■ הריאיון המלא

חן מענית 02.03.2013

   1234   

   נמצאו 50 כתבות   |   עמוד 1 מתוך 4