הרווח הנקי של החברה עמד על 1.45 ד' למניה, אך ההכנסות ברבעון השלישי הגיעו ל-526 מיליון ד', נמוך מתחזיות האנליסטים • המניה איבדה 5% במסחר המאוחר • המנכ"ל צבי לנדו: "מרוצים מהכנסות השיא שלנו ברבעון, בזמן של אתגרי לוגיסטיקה ושרשרת אספקה עולמיים חסרי-תקדים"
חזרת המשק לשגרה מובילה לעליות מחודשות בשווי הנכסים המניבים • סמנכ"ל הכספים של סלע נדל"ן: "בכל הסכם שכירות שנפתח יש עליית מחיר, ואז שווי הנכס עולה. ברבעון הנוכחי זה היה בעיקר בתחומי המשרדים והלוגיסטיקה, אבל ברבעונים הקודמים השנה ראינו את זה גם במסחר ובמלונאות"
מנכ"ל סרגון: "שוקי הרכיבים, השילוח והלוגיסטיקה נמצאים במערבולת, ובכל יום יש הפתעות חדשות" • "האתגר המרכזי שעליו יקום או ייפול דבר זה שוק הרכיבים"
עלייה דו-ספרתית גם במחזור המכירות של חברת ההלבשה, שמנייתה הניבה תשואה של יותר מ-35% מאז ההנפקה השנה • המנכ"לית: "תולדה של עבודה של ארבע השנים האחרונות"
ענקית האנרגיה הסעודית, שאחראית ל-10% מהייצור העולמי של נפט, רשמה רווח של 30 מיליארד דולר ברבעון השלישי - מעל התחזיות בשוק • לא ממהרת להדביק את הביקושים: תפוקת הנפט צמחה ב-13% בלבד בהשוואה לרבעון השני
אינמוד, חברת האסתטיקה הרפואית מיקנעם, ממשיכה לצמוח עם הכפלת הרווח הנקי ברבעון • מנכ"ל החברה, משה מזרחי, מספר על התוכניות לעתיד ומסביר את סוד הקסם: "הצלחנו להפוך 3.5 מיליון דולר ל-6 מיליארד, כי ידענו לשים כל דולר נוסף במקום שבו הוא יביא ערך"
אפל עמדה בתחזית הרווח של 1.24 דולר למניה, אך ההכנסות נמוכות במעט מהצפי • ענקית המסחר האלקטרוני אמזון רשמה רווח של 6.12 דולר למניה בלבד - 30% פחות מהצפי בשוק • שתי חברות הטק צונחות ב-5% במסחר המאוחר • טים קוק: "שיבושי האספקה עלו לאפל 6 מיליארד דולר"
צ'ק פוינט רשמה ברבעון האחרון רווח נקי בגובה כ-220 מיליון דולר, נמוך ב-4.8% מהרבעון המקביל, והרווח הנקי למניה עקף ב-5 סנטים את תחזיות האנליסטים • גיל שויד: "חייבים להעלות את רמת האבטחה. בתי חולים הם הסקטור הכי רגיש ובעייתי בהתמודדות שלו"
הדוחות הכספיים של גוגל ומיקרוסופט: ההכנסות מהענן זינקו בתקופת הקורונה והיו אחראיות לחלק מרכזי מהתוצאות החיוביות • גוגל הצליחה למחוק מהשינוי בהגדרות הפרטיות של אפל בזכות מערכת ההפעלה אנדרואיד שבבעלותה
יצרנית מערכות הבדיקה לתעשיית המוליכים למחצה עקפה את התחזיות כשרשמה הכנסות של 70.7 מיליון דולר ורווח נקי Non-GAAP למניה בגובה 45 סנט, בעוד שתחזיות האנליסטים היו להכנסות של 70 מיליון דולר ורווח של 40 סנט למניה
חברת הנדל"ן המניב דיווחה על רווח נקי המיוחס לבעלי המניות של 235 מיליון שקל, בהשוואה ל-47 מיליון שקל בלבד ברבעון המקביל אשתקד • רשמה הכנסות של 183 מיליון שקל מעליית שווי הוגן של נדל"ן להשקעה • המנכ"ל אבי יעקובוביץ: "שוק המשרדים בתל אביב ובהרצליה עומד בחזית"
טירוף רכישת הדירות נמשך גם כשהמחירים בשמיים: מספר הדירות שמכרה אפריקה מגורים ברבעון השלישי זינק יותר מ-70%, ועלייה חריגה בשיעור דומה נרשמה במחיר הממוצע ליחידת דיור • אזורים רשמה זינוק של 66% בדירות שנמכרו מתחילת השנה ועלייה של 26% במחיר לדירה
גוגל עקפה את תחזיות האנליסטים והציגה רווח למניה של 27.99 דולר • מיקרוסופט דיווחה על גידול של 22% בהכנסות
בסוף השבוע הביאה סנאפ לירידות במניות הקשורות לפרסום דיגיטלי, לאחר שתלתה את חולשת תוצאותיה בשינויי הגדרות הפרטיות אצל אפל • פריון הישראלית, לעומתה, מעלה שוב תחזיות, והמניה משלימה זינוק של 200% בשנה האחרונה • המנכ"ל: רק 1% מפעילותנו קשורה לאפל"
הרווח הנקי על בסיס Non-GAAP הסתכם ברבעון השלישי ב-12.9 מיליון דולר, לעומת רווח נקי של 13.3 מיליון דולר ברבעון השלישי של שנת 2020
אינטלהמומלצותטכנולוגיה: בינה מלאכותיתטכנולוגיה: ענקיות הטכנולוגיהטכנולוגיה: שבביםישראליות בוול סטריטמניות טכנולוגיהרכב אוטונומירשות ניירות ערךתחזית הכנסות