חברת האינטרנט שנסחרת לפי 1.1. מיליארד ד' מצפה להמשיך להפסיד גם ב-2014, אך בינתיים מדווחת על הכנסות גדולות מהצפוי ■ סמנכ"ל הכספים: "גם הרווחיות תגיע, ובגדול"
הרווח הנקי של החברה עלה ב-17% ברבעון הרביעי של 2013 והסתכם ב-6 מיליון דולר
כשליש מהתגמול השנתי - "מצנח זהב" בגין פיטורי המנכ"ל לשעבר ■ טבע הפרישה אשתקד כ-250 מיליון דולר בגין "הרווחים הכלואים" - פחות מהסכום שהוערך
גולדמן זאקס: "מודאגים מהתלות בקופקסון כפיצוי על תחומים אחרים"
מארק אנדרסן, האחראי על הקצאת הנכסים בתיקי ההשקעות ובקרנות של UBS, הגיע לישראל: "בחודשים האחרונים המשקיעים התחילו להיכנס למניות יותר ויותר, ועכשיו יש עצבנות"
זאבי ברגמן על מחליפו הצעיר, ברק עילם: "גיל ביולוגי זה לא הדבר היחידי, יש לו הרבה ניסיון. מדובר בבן אדם עם יכולות גבוהות. תמכתי במינוי שלו"
בעל השליטה בהוט השלים את הנפקת החברה-האם Altice וכינס היום מסיבת עיתונאים נדירה ■ "תהיה קונסולידציה במספר השחקנים. זה קורה בכל העולם ויקרה גם כאן. כשנכנסנו לא ציפינו שהשוק יגדל ל-8 שחקנים"
בית ההשקעות מור: "אותן חברות שמגייסות מהמוסדיים אג"ח, מתעלמות מעמדתם על מדיניות התגמול. הכלבים נובחים והשיירה עוברת".
בזק מזמנת אסיפה כללית: "המענק המיוחד יוענק במקרים מיוחדים ויוצאי דופן" ■ שכר הבסיס של המנכ"לים בבזק יגיע עד 2.5 מיליון שקל לשנה, והם זכאים לבונוס של עד 125% משכר הבסיס השנתי
ולמרות זאת - רובן אושרו באסיפה הכללית ■ עד כה נבחנו 357 חברות, וכיום 25 חברות במגעים מול אנטרופי לקראת ביצוע שינויים במדיניותן ■ לרוב מדובר בחברות שבהן המוסדיים מחזיקים בשיעור נמוך מהון המניות
החברה דחתה את הדרישה של בעל השליטה בה לדמי ניהול רטרואקטיביים ■ שטרנבך מנוע זה שנתיים מקבלת שכר בעילדב, בשל התנגדות בעלי מניות המיעוט
במסגרת התוכנית החדשה רשאית הנהלת צ'ק פוינט לרכוש בכל רבעון מניות שלה בחזרה בהיקף של עד ל-200 מיליון דולר, עד להיקף מצטבר של כמיליארד דולר
בסיטי מעלים לטבע מחיר יעד ב-7% ל-50 דולר למניה, פרמיה של כ-16% על מחיר השוק ■ הפועלים מעלה את ההמלצה מ"תשואת שוק" ל"תשואת יתר"
מה מוביל כיום משקיעים להגדיל סיכון תוך חשיפה לחברות קטנות ■ אריאל קורינאלדי מיובנק מסביר, ומדגים באמצעות המלצות על חברות שהן בעלות תמחור אטרקטיבי ומינוף נמוך
לכאורה, הסיבה היא גילוי פגם מסוים בתהליך ההצבעה, אולם מאחורי ההחלטה עומד גם מאבק משפטי בין החברה לבעלי מניות מיעוט בה
מה קורה כשחברה קטנה מגלה שתאגיד גדול שעימו עבדה משיק טכנולוגיה דומה לשלה? TJAT החליטה ללכת על כל הקופה - וזה צמח לסיפור יצרי ■ אמדוקס: "מדובר בניסיון סחיטה שיצא משליטה. הם פשוט ניסו להשיג עוד כסף"
ארז ויגודמןגילת לווייניםדוחות כספייםהבורסה בת"אהמלצות אנליסטיםהנפקה ראשונית לציבורטבעקופקסוןקרן יורקקרן פימי