תעשיית המזון

כתבות אחרונות

 
המבורגר המעבדה ה”מדמם” של חברת Impossible foods / צילום: רויטרס

מהפכת הפוד-טק - הדור הבא: רוטב בולונז מצרצרים

התפתחות תחום הפוד-טק בשנים האחרונות מאפשרת לרעיונות מדיסציפלינות מדעיות שונות לצאת במהירות מהמעבדה אל העולם ■ ומה יקרה אז? מהפכה כלכלית

גלי וינרב 11.11.2016

דרושה בדחיפות: FDA ישראלית

סערת החיידקים: יש לקיים דיון רציני ויסודי על הפיקוח על המזון בארץ

ד"ר אסתר לוצאטו 15.08.2016
שרגא ברוש / צלם: תמר מצפי

ברוש: "אני אחליט אם לשתות ממותק. מה אני, ילד מפגר?"

נשיא התאחדות התעשיינים מותח ביקורת על מדיניות האוצר ועל יוקר המחיה בכנס המזון השנתי ■ "הדרך להורדת מחירי המזון בישראל היא דרך מע"מ דיפרנציאלי"

מיכל רז-חיימוביץ' 27.06.2016

מנכ"ל שטראוס: מכירת תנובה לסינים - איום אסטרטגי על ישראל

גדי לסין בכנס המזון: "שטראוס עושה ב-4 השנים האחרונות הכול להוריד מחירים, כי הצרכן זועק ולא יכול לשלם" ■ "בכל פעם שלא הצלחנו להתייעל העלינו מחירים, זה התפוצץ לנו בפנים במחאה. היינו בטוחים שאוהבים אותנו"

אילנית חיות 15.06.2015

ראשי תעשיית המזון: אנחנו לא אחראים ליוקר המחיה

יו"ר איגוד תעשיות המזון, איציק תמיר: "עושים דה-לגיטימציה לחברות המזון, כאילו שהן חבורת נוכלים תאבי-בצע שכל עניינם עושק הצרכן" ■ שרגא ברוש: "אנחנו כאן כי אנחנו ציונים. נילחם כמו אריות שלא יהפכו אותנו ליבואנים"

אילנית חיות 15.06.2015

משמרים את ההצלחה: כדאי לכם לבחון את המניה הזו

יצרנית המזון המשומר זנלכל מציגה צמיחה במחזור ההכנסות בכל אחת מהשנים מאז 2005 ■ מה עוד הופך אותה לראויה להשקעה

צחי קורן ואלון קושניר 04.02.2015
סופרמרקט / צלם: תמר מצפי

חברות המזון משיבות אש: אי-אפשר להוריד מחירים

בשיחות עם "גלובס" מטילים היצרנים את האשמה במחירי המזון הגבוהים על הממשלה ■ ‏"שיבדקו את המסים, את השכר, את הדלק. איך הגלון בארה"ב עולה חצי מאשר בישראל. כאן 90% מהמחיר זה בלו"

אילנית חיות ‏ 07.10.2014
חוגגים את ההנפקה של חברת המשלוחים גראב האב / צילום: רויטרס

"פוד-טק": הכירו את מיזמי הסטארט-אפ לשיפור המזון

ה"פוד-טק" הוא אחד התחומים הצומחים בתעשיית הון הסיכון העולמית ■ בתעשיית המזון מבינים שהחדשנות כבר לא תבוא מהחברות הגדולות בתחום אלא מבחוץ, וגם כמה סטארט-אפים ישראליים כבר עלו על הגל

גלי וינרב 27.09.2014
מוצרי חלב, סופרמרקט / צילום: תמר מצפי

בכיר בחברת מזון: "חברות פוחדות להעלות מחירים"

יממה אחרי שיו"ר איגוד המזון ומנכ"ל קוקה-קולה ישראל, איציק תמיר, יצא למתקפה על הרגולטורים והממשלה, בכיר בענף מותח ביקורת: "תעשיית המזון רוצה להנציח את המצב במקום להתייעל; טענת היצרנים - הקוזאק הנגזל"

אילנית חיות 17.06.2014

יו"ר איגוד המזון: "הממשלה אשמה במחירי המזון הגבוהים"

איציק תמיר, מנכ"ל קוקה-קולה ישראל, משיב מלחמה: "מאז המחאה, המחירים לא ירדו בכלום. זרקו את הכול על היצרנים, כאילו שבעיית המחירים היא רק בגלל תעשיית המזון" ■ "ההקלות ביבוא יביאו לסגירת מפעלים קטנים"

אילנית חיות 16.06.2014

"פתיחת השוק ליבוא מזון תחסל מפעלים ולא תוריד מחירים"

איגוד תעשיות המזון מזהיר כי מפעלים ישראליים יעתיקו את הייצור לחו"ל ■ יו"ר האיגוד: "התחרות צריכה לבוא מבפנים, ולא ע"י יבוא אבטלה מאיטליה לישראל"

יובל אזולאי 15.06.2014

מדינת ישראל בדרך לגמילה כואבת אך הכרחית ממלח

בחסות המזון התעשייתי, האדם המערבי התמכר למלח וכיום הוא צורך כפול מהכמות המומלצת ■ תוכנית לאומית תנסה להוריד את צריכת הנתרן עד 2020 ■ עכשיו רק צריך למצוא תקציב ולשכנע את היצרניות לשווק מוצרים טעימים פחות

רנן נצר 01.02.2014

"אנחנו מבזבזים יותר מדי מזון, 40% מהצלחת נזרק"

מנכ"ל כיל, סטפן בורגס, בפאנל "מזון ומים - הזהב החדש" בוועידת ישראל: "לגבי מחירי המזון, אני מאד מודאג מהשלכות של גידול במספר העניים" ■ פרופ' יורם קפולניק: "בישראל אין חקלאי אחד שירצה שהילדים שלו יישארו בתחום החקלאות"

גד פרץ 09.12.2013

פרצופה של תעשיית הבשר

אפילו במלחמה יש מותר ואסור, יש מלחמה ויש פשעי מלחמה

אביב לביא 04.11.2013

אוהבים נקניקיות? למה המזון המעובד והלא מזין כל-כך טעים

איך מגיעים היצרנים ל"נקודת העונג" שבה המזון הכי טעים? ■ למה הנשנושים מגיעים בחתיכות קטנות? ■ ואילו מניפולציות מפעילים בסימון הערכים התזונתיים?

גלי וינרב 21.06.2013

מנכ"ל שטראוס: "יש מיתון; לא היה כזה רבעון בענף המזון 40 שנה"

גדי לסין בכנס תעשיות המזון: "תחרות נוספת היא סיסמה יפה, אבל היא לא תוריד מחירים; אנחנו לא מרוויחים מעל לבנצ'מרק העולמי. איך אומרים שיש כאן גזלה?"

אילנית חיות 11.06.2013

   123456   

   נמצאו 94 כתבות   |   עמוד 5 מתוך 6