המשנה לסטטיסטיקן הממשלתי התייחס לעבודת ועדת קדמי להורדת מחירי המזון: "נתוני הלמ"ס לא מתאימים להשוואת מחירים בין ישראל ומדינות אחרות בעולם"
הגיע הזמן לשינוי רדיקלי: יש קשר הדוק ומאיים בין קרטון חלב לחטיף "פסק זמן"
כך עולה מדוח התאחדות התעשיינים ■ בחודשים אוקטובר ונובמבר 2011 נרשמה ירידה של 0.5% במצבת העובדים בתעשייה, ובסך-הכול פוטרו כ-1,700 עובדים
כיום יותר מתמיד מודגש הצורך באינפורמציה על המזון שאנו אוכלים ■ הפתרונות נעים מרגולציה מחמירה, דרך מודלים מתמטיים ועד לשבבים שמדווחים ישירות לאייפון על מה שאנו אוכלים
חברי ועדת הבריאות חתמו פה-אחד על הצעת החוק שהגיש יו"ר הוועדה, ח"כ חיים כץ ■ גלית אבישי, מנכ"לית "אמון הציבור": "מדובר בצעד היסטורי שיביא סוף-סוף לשינוי המיוחל"
תעשיית המזון חייבת לאמץ את המאבק בהשמנה כחלק מהאסטרטגיה העסקית שלה
מקיימת סדרת פגישות בתיווך מכון היצוא, שנועדו לאתר מוצרים ישראליים שמתאימים לשוק המזון האמריקני
דו"ח האו"ם בנושא עליית מחירי חומרי הגלם בעולם אינו מותיר הרבה מקום לאופטימיות ■ ואולם, תעשיינים וקמעונאים ישראלים לא מתרגשים: "באו"ם מנבאים שחורות, ולא תמיד הם צודקים"
קורס חדש של המכללה החברתית-כלכלית בוחן נושאים שבין מזון, גלובליזציה וסביבה, וכדרכה של המכללה, הקורס מועבר בעלות סמלית בלבד, כשהמרצים מעבירים את השיעורים בהתנדבות
במפולת המניות בוול סטריט מסתתרים ענפים ובהם חברות שלא התרסקו לגמרי
ביטחון תזונתיחברות מזוןטכנולוגיה: פודטקיבואיוקר המחיהכנס ביטחון המזון בישראלמזוןמחירי המזוןענף המזוןתנובה