תעשיית המזון

כתבות אחרונות

 

מי אשם שהילדים שמנים?

תעשיית המזון חייבת לאמץ את המאבק בהשמנה כחלק מהאסטרטגיה העסקית שלה

אדוה הימן 14.10.2010

ענקית המזון ג'נרל מילס בוחנת שת"פ עם חברות ישראליות

מקיימת סדרת פגישות בתיווך מכון היצוא, שנועדו לאתר מוצרים ישראליים שמתאימים לשוק המזון האמריקני

מירב אנקורי 22.06.2010

התחזיות של האו"ם שחורות; כיצד יושפע ענף המזון בישראל?

דו"ח האו"ם בנושא עליית מחירי חומרי הגלם בעולם אינו מותיר הרבה מקום לאופטימיות ■ ואולם, תעשיינים וקמעונאים ישראלים לא מתרגשים: "באו"ם מנבאים שחורות, ולא תמיד הם צודקים"

אילנית חיות 21.06.2010

איזו פוליטיקה עומדת מאחורי תעשיית המזון בעולם ומה הקשר לאקולוגיה?

קורס חדש של המכללה החברתית-כלכלית בוחן נושאים שבין מזון, גלובליזציה וסביבה, וכדרכה של המכללה, הקורס מועבר בעלות סמלית בלבד, כשהמרצים מעבירים את השיעורים בהתנדבות

שירות גלובס 27.10.2009

בין החורבות: 3 מגזרים אופטימיים

במפולת המניות בוול סטריט מסתתרים ענפים ובהם חברות שלא התרסקו לגמרי

רונן מנחם 07.10.2008

   123456   

   נמצאו 85 כתבות   |   עמוד 6 מתוך 6