תעשיית המזון חייבת לאמץ את המאבק בהשמנה כחלק מהאסטרטגיה העסקית שלה
מקיימת סדרת פגישות בתיווך מכון היצוא, שנועדו לאתר מוצרים ישראליים שמתאימים לשוק המזון האמריקני
דו"ח האו"ם בנושא עליית מחירי חומרי הגלם בעולם אינו מותיר הרבה מקום לאופטימיות ■ ואולם, תעשיינים וקמעונאים ישראלים לא מתרגשים: "באו"ם מנבאים שחורות, ולא תמיד הם צודקים"
קורס חדש של המכללה החברתית-כלכלית בוחן נושאים שבין מזון, גלובליזציה וסביבה, וכדרכה של המכללה, הקורס מועבר בעלות סמלית בלבד, כשהמרצים מעבירים את השיעורים בהתנדבות
במפולת המניות בוול סטריט מסתתרים ענפים ובהם חברות שלא התרסקו לגמרי
ביטחון תזונתיחברות מזוןחקלאותטכנולוגיה: פודטקיבואכנס ביטחון המזון בישראלמזוןענף המזוןתנובהתקלות