מנהל אגף הדיג במשרד החקלאות מתנגד למחקר על דיג במפרץ אילת ומסכל יוזמות בתחום בניגוד לעמדת המדענים
משרד החקלאות מפרסם את נתוני הצריכה הצפויים של המאכלים המסורתיים שיימצאו על כל שולחן חג ■ הישראלי צורך בחגי תשרי כ-300 גרם דבש בממוצע
חפלות מהוללות של דגים הובילו את לובנה סעד לפתוח מסעדה, המשלבת מעדנים מסורתיים ומנות גורמה, והכול (כמעט) על טהרת הדגים שבעלה שולה מהים
לפני 20 שנה יצרו מדענים חיה שלא נראתה לפני כן בטבע: דג שנראה ומתנהג כמו סלמון אטלנטי, ובעיקר טעים כמוהו, אבל מגיע לגודלו הסופי בתוך מחצית מהזמן. מאז נאבקת החברה שרכשה את הפטנט להוכיח שהוא ראוי למאכל אדם
באוצר לא ממתינים לאישור התקציב - ודורשים מכס על דג אמנון ■ עזרא לאטי, מבעלי מעדני הטלה: "יש לי 150 טון דג אמנון מטובל תקוע בנמל אשדוד. האוצר דורש ממני, בלי התרעה מוקדמת, שאשלם 15 שקל לכל קילו"
בעמוד 236 בתקציב המדינה מפורטים מוצרי היוקרה שעליהם יוכבד נטל המס: פרוות, ג'יפים, טרקטורונים, סיגרים, ריהוט עתיק ועוד ■ גם פילה אמנון מתובל נכנס לרשימה - ויהווה את מקור ההכנסה העיקרי ■ מדוע?
על קפיצה למסקנות, על עדריות ועל האשמות בלתי מבוססות
וירוס משמיד את דגי המושט בכנרת, הבורי מתים ממחלת פטריות, ובן-כלאיים של הכסיף פוגע במאזן האקולוגי
דוד חזות, מנכ"ל "אקווה מעוף טכנולוגיות מדגים": "כמות הדגים בחופי ישראל הולכת ונעלמת בקצב עקבי ומדאיג. כ-20% ממיני הדגים בעולם עלולים להיכחד"
השוק הישראלי נפתח ליבוא דגים מיפן, דבר שמרגש מאוד את בעלי המסעדות היפניות בארץ ■ החלוץ ששוחה לפני המחנה הוא המאצ'י, המוכר גם כילו טייל או אנטיאס
הפרויקט יוקם עד סוף 2013 על שטח של 50 דונם
חתמה על חוזה עם Cost365 כספק הבלעדי של סלטים ודגים במעדניות הרשת
במשרד החקלאות אמרו שזיהו את הווירוס ועובדים על חיסון לדגי הכנרת. אז אמרו
פעילות הדגים תתבצע בנפרד מהפעילות התעשייתית של החברה, שאינה כשרה ■ צפויה לפתוח סניפים של רשת הקמעונאות במודיעין, בחולון ובהרצליה פיתוח
עידן מצנר, השף של מסעדת סיפו ביפו, דור שלישי לדייגים ולשפים מטבריה, הכין עבורנו מנות דגים קיציות, ים תיכוניות, שנורא קל להכין בבית והולכות טוב עם יין לבן, אוזו או ערק בצד
לפי הערכות, וירוס קטלני מחסל כמחצית מהדגיגים בכנרת ■ איש אינו יודע מה השפעתו של הווירוס על האדם ומה יהיו השלכות על המערכת האקולוגית באגם
בעלי חייםבשרכלכלת אקלים וסביבהחזית המדעחתוליםיבואכלביםמסעדותמתכוניםתרבות: בעלי חיים