דגים

כתבות אחרונות

 

חברת דגת הארץ נכנסת לתחום הדגים הקפואים

החברה, המתמחה בשיווק דגים טריים, מרחיבה את פעילותה ברשתות שופרסל ואושר עד ומתחילה בשיווק דגים קפואים

שירות גלובס 04.06.2015
קניות בסופרמרקט / צילום: תמר מצפי

ויליגר מבצעת ריקול לטונה "פוסידון"; היסטמין מעל המותר

מדובר בנתחי טונה קטנה בשמן "פוסידון", מתאריך ייצור 4.2.15 בלבד, שתוקף השימוש הוא עד 02.19

מיכל רז-חיימוביץ' 30.03.2015
סניף רשת שופרסל דיל / צלם: אוריה תדמור

שופרסל תמכור מזון מוכן ותרחיב מכירות דגים טריים ומאפים

אורי קילשטיין, סמנכ"ל הסחר של שופרסל, מסביר את המהלך: "השוק מדבר רק על מחיר, אבל האם אנחנו חושבים שלעולם זה יהיה כך? ממש לא. בסוף כולם יגיעו לאותן רמות מחיר, ואז מה יבדל אותנו?"

אילנית חיות 11.02.2015
דיג בכנרת / צילום: שלומי יוסף

מדענים: "וירוס חדש וקטלני גורם לאסון אקולוגי בכנרת"

הפגיעה החמורה ביותר היא בדג המושט הקדוש לנוצרים ■ דייג: "בכירי משרד החקלאות מטייחים ומתעלמים מהאסון. אני צופה תקרית בינלאומית עד פגיעה אנושה בתיירות הצליינים"

משה ליכטמן 22.01.2015
עזרא לאטי מבעלי מעדני הטלה / צילום: איל יצהר

בעקבות ביקורת: בוטל רישיון היצרן של חברת "מעדני הטלה"

משרד הבריאות: הרישיון בוטל עקב מציאת 30 טון בשר ודגים שפג תוקפם ■ בעלי "מעדני הטלה": "רודפים אחרינו. משרד הבריאות רוצה למוטט את העסק שלי"

אילנית חיות 28.09.2014
דלאל / צילום: חיליק גורפינקל

נוסעים לצפון? כדאי לכם לבקר במסעדת הדגים הזו

מסעדת הדגים דלאל בעכו היא מאותם מקומות נדירים שבהם זוכרים שאין די באוכל טעים (והוא אכן כזה), אלא שהלקוח הוא גם אורח שלך

חיליק גורפינקל 04.09.2014
סטארט אפ  הון סיכון הייטק כבלים בינארי /  צלם:   thinkstock

סטארט-אפ בשבוע: קופסת הקסמים של ליבינג בוקס

המוצר של ליבינג בוקס מאפשר לגדל ירקות ודגים ללא צורך באדמה או בדשן

גלי וינרב 26.07.2014

טונה סטארקיסט משקיעה 3 מ' ש' במהלך שיווקי ועיצוב אריזות מחדש

המהלך נועד למצב מחדש את הטונה כחומר גלם לבישול, והחברה תצרף למארזים ולאתר האינטרנט שלה מתכונים לשימוש במוצר

שירות גלובס 29.05.2014

על האש? תתקדמו: הטרנד המתפתח הוא מעשנת ביתית

בעבר עישנו נתחי בשר על ווי תלייה מעל אח עצים, או על מוטות ארוכים שנמתחו מעל מדורה. היום כבר אפשר לעשות את זה בבית ■ העישון מותר, אפילו רצוי: מדריך מהיר למעשן המתחיל

מרב סריג 01.05.2014

הקרפיון כמאפיין כלכלי

מסורת ישראלית חדשה: העלאת מחירים מכוונת לקראת החגים

ד"ר גד פניני 13.04.2014

טעים וקל: קבלו מתכונים פשוטים ונפלאים למרק דגים

הכנת דגים בבית, שלא לדבר על מרקי דגים, נתפסת כמטלה מפחידה, פרויקט ■ אנשים לא בטוחים שהם יודעים לבחור דגים, לנקות אותם, להכין ציר. אבל האמת היא שזה הרבה יותר קל ממה שחושבים

מרב סריג 25.01.2014

לאחר תחקיר "גלובס": בכיר במשרד החקלאות הועבר מתפקידו

בתחקיר "גלובס", שבעקבותיו נפתחה חקירה של מבקר המדינה, נמצא כי מנהל אגף הדיג חיים אנג'וני קיבל מארגון הקיבוצים המגדלים דגים בבריכות סביב הכנרת עשרות אלפי שקלים בכל שנה, שנועדו כביכול לסיוע ב"ניוד" הרכב שלו

משה ליכטמן 01.10.2013

משפחתי וחיות אחרות: כמה עולה לגדל חיית מחמד בבית?

אם אין לכם כלב, חתול או דג - אתם במיעוט: רק 40% מהישראלים אינם מגדלים חיית מחמד כלשהי, כך לפי סקר מכון "מידע שיווקי" עבור "גלובס" ■ הכלבים נובחים בראש השיירה, וחלקם אף זוכים לפינוקים לא פחות יוקרתיים מבני אדם

מיכל רז-חיימוביץ' ואפרת אהרוני 19.09.2013

מים עכורים: מה קורה באגף הדיג במשרד החקלאות?

מנהל אגף הדיג במשרד החקלאות מתנגד למחקר על דיג במפרץ אילת ומסכל יוזמות בתחום בניגוד לעמדת המדענים

משה ליכטמן 03.09.2013

החגים בפתח והקרפיון במתח: 1,000 טון יעשו את דרכם לצלחת

משרד החקלאות מפרסם את נתוני הצריכה הצפויים של המאכלים המסורתיים שיימצאו על כל שולחן חג ■ הישראלי צורך בחגי תשרי כ-300 גרם דבש בממוצע

יובל אזולאי 13.08.2013

על טהרת הדגים: מסורת וגורמה במסעדת סולטאן

חפלות מהוללות של דגים הובילו את לובנה סעד לפתוח מסעדה, המשלבת מעדנים מסורתיים ומנות גורמה, והכול (כמעט) על טהרת הדגים שבעלה שולה מהים

מרב סריג 08.08.2013

   12345678910   

   נמצאו 154 כתבות   |   עמוד 7 מתוך 10