החברה, המתמחה בשיווק דגים טריים, מרחיבה את פעילותה ברשתות שופרסל ואושר עד ומתחילה בשיווק דגים קפואים
מדובר בנתחי טונה קטנה בשמן "פוסידון", מתאריך ייצור 4.2.15 בלבד, שתוקף השימוש הוא עד 02.19
אורי קילשטיין, סמנכ"ל הסחר של שופרסל, מסביר את המהלך: "השוק מדבר רק על מחיר, אבל האם אנחנו חושבים שלעולם זה יהיה כך? ממש לא. בסוף כולם יגיעו לאותן רמות מחיר, ואז מה יבדל אותנו?"
הפגיעה החמורה ביותר היא בדג המושט הקדוש לנוצרים ■ דייג: "בכירי משרד החקלאות מטייחים ומתעלמים מהאסון. אני צופה תקרית בינלאומית עד פגיעה אנושה בתיירות הצליינים"
משרד הבריאות: הרישיון בוטל עקב מציאת 30 טון בשר ודגים שפג תוקפם ■ בעלי "מעדני הטלה": "רודפים אחרינו. משרד הבריאות רוצה למוטט את העסק שלי"
מסעדת הדגים דלאל בעכו היא מאותם מקומות נדירים שבהם זוכרים שאין די באוכל טעים (והוא אכן כזה), אלא שהלקוח הוא גם אורח שלך
המוצר של ליבינג בוקס מאפשר לגדל ירקות ודגים ללא צורך באדמה או בדשן
המהלך נועד למצב מחדש את הטונה כחומר גלם לבישול, והחברה תצרף למארזים ולאתר האינטרנט שלה מתכונים לשימוש במוצר
בעבר עישנו נתחי בשר על ווי תלייה מעל אח עצים, או על מוטות ארוכים שנמתחו מעל מדורה. היום כבר אפשר לעשות את זה בבית ■ העישון מותר, אפילו רצוי: מדריך מהיר למעשן המתחיל
מסורת ישראלית חדשה: העלאת מחירים מכוונת לקראת החגים
הכנת דגים בבית, שלא לדבר על מרקי דגים, נתפסת כמטלה מפחידה, פרויקט ■ אנשים לא בטוחים שהם יודעים לבחור דגים, לנקות אותם, להכין ציר. אבל האמת היא שזה הרבה יותר קל ממה שחושבים
בתחקיר "גלובס", שבעקבותיו נפתחה חקירה של מבקר המדינה, נמצא כי מנהל אגף הדיג חיים אנג'וני קיבל מארגון הקיבוצים המגדלים דגים בבריכות סביב הכנרת עשרות אלפי שקלים בכל שנה, שנועדו כביכול לסיוע ב"ניוד" הרכב שלו
אם אין לכם כלב, חתול או דג - אתם במיעוט: רק 40% מהישראלים אינם מגדלים חיית מחמד כלשהי, כך לפי סקר מכון "מידע שיווקי" עבור "גלובס" ■ הכלבים נובחים בראש השיירה, וחלקם אף זוכים לפינוקים לא פחות יוקרתיים מבני אדם
מנהל אגף הדיג במשרד החקלאות מתנגד למחקר על דיג במפרץ אילת ומסכל יוזמות בתחום בניגוד לעמדת המדענים
משרד החקלאות מפרסם את נתוני הצריכה הצפויים של המאכלים המסורתיים שיימצאו על כל שולחן חג ■ הישראלי צורך בחגי תשרי כ-300 גרם דבש בממוצע
חפלות מהוללות של דגים הובילו את לובנה סעד לפתוח מסעדה, המשלבת מעדנים מסורתיים ומנות גורמה, והכול (כמעט) על טהרת הדגים שבעלה שולה מהים
בעלי חייםבשרכלכלת אקלים וסביבהחזית המדעחתוליםיבואכלביםמסעדותמתכוניםתרבות: בעלי חיים