למרות מגבלת הכשרות, מסעדת מינאטו היפנית בהרצליה פיתוח מתחרה בהצלחה רבה ביתר המסעדות היפניות מרובות הדגים והשרצים
דגת הארץ יצאה במיתוג מחדש והחלה לשווק מגשיות של פילה דג טרי ברשתות ■ במקביל הודיעה אטמור על מיתוג מחדש ועל השקת מכשירים חדשים לחימום מים
מדענים: "מצב הדגה באגם הכנרת על סף אסון" ■ האחראים במשרד החקלאות מטייחים
לא רק מפלס הכנרת בסכנה: בשלב הראשון עין אחת של הדג נפגעת, מתחילה לבלוט החוצה ולאחר מכן נהרסת ונעלמת, ונותר חור פעור ■ הדייגים: משרד החקלאות אשם
כילדה, מרב סריג לא העריכה את האוכל המזרח-אירופי של סבתא שלה ■ רק אחרי שהסבתא נפטרה בא הגעגוע למתכונים ולטעמים ההם ■ האקדמיה לגפילטע ולצימעס
מבדיקת "גלובס" עולה כי מחיר הדגים ברשתות גבוה בעשרות אחוזים מהמחיר הסיטונאי ■ יבואן: "סלמון הפך לדג לאריסטוקרטים; יש כאן הסכמה בשתיקה שזה מוצר יוקרתי - והוא בפירוש לא"
אם נדמה לכם שאתם משלמים על ק"ג דג קפוא ובסוף מבשלים הרבה פחות מזה - אתם צודקים ■ בעזרת אתר "פרייסל" בדק "גלובס" מה באמת מסתתר מאחורי ההבטחה ל-80% דג ו-20% מים
רציתי לבשל סרטני עכביש, לראות דייגים עולים למזח ולדעת לפצלח אותם כמו שצריך
(עדכון) - ועדת הכספים אישרה צו לפיו המכס על דגי אמנון מיובאים בסך של 15 ש' ימשיך באופן קבוע ■ אך נקבע גם שהמכס על כשליש מכמות האמנון המיובאת ימשיך לעמוד על 11 ש'
מדד הפסטה שלי מלמד: אם יפתחו את הארץ ליבוא - המחירים יירדו, ואיש לא יפסיד
בדיקת "גלובס": מחיר דג הסלמון הטרי ירד ב-6 השבועות האחרונים ב-40% ■ יבואן דגים: "בשבוע שעבר מכרתי דג סלמון שלם ב-28 שקל פלוס מע"מ - לפני חודש וחצי מכרתי אותו מוצר ב-45 שקל פלוס מע"מ" ■ זקי שלום מחצי חינם: "המחיר לרשת ירד ב-12.5% ולא ב-40%"
מבקר המדינה בודק חשד לדיווחים כוזבים של חיים אנג'וני, ראש אגף הדיג במשרד החקלאות: "התעוררו אצלנו ספקות לגבי מהימנות חומרים שנמסרו לנו" ■ המשרד בתגובה: "הובהר כי הטענות אינן נכונות"
ברשתות השיווק מאשימים את המשווקים: "המחירים עלו סתם וללא שום הצדקה" ■ משווקי הדגים מפנים אצבע מאשימה אל משרד החקלאות בשל גביית היטל גבוה על יבוא דגים
זה כבר לא אותו הים. ובכל זאת, המקומות סביב כיכר השעון ביפו עדיין מזכירים כמה שהיה פה שמח, לפני שהים הפך להיות מקום עוין לדגים
אילו מרכיבים מסתתרים בתפריט של משפחה ישראלית ממוצעת? מבדיקת "גלובס" עולה כי הקטשופ מתובל בסוכר, הטונה שוחה במלח, החומוס טובל בשמן, והשניצל עמוס בקמח וסויה
יו"ר הוועדה סירב גם לאשר העלאת מס על יבוא דגים כשרים בשל הורדה צפויה של המס על דגים לא כשרים ■ "לא אתן לכך יד", אמר גפני
בעלי חייםבשרכלכלת אקלים וסביבהחזית המדעחתוליםיבואכלביםמסעדותמתכוניםתרבות: בעלי חיים