דגים

כתבות אחרונות

 

מרב סריג מחפשת מישהו שילמד אותה להכין גפילטע פיש כהלכתו

כילדה, מרב סריג לא העריכה את האוכל המזרח-אירופי של סבתא שלה ■ רק אחרי שהסבתא נפטרה בא הגעגוע למתכונים ולטעמים ההם ■ האקדמיה לגפילטע ולצימעס

מרב סריג 27.09.2011
לפני כולם

מרווחי רשתות השיווק על דגים טריים - עד 140%

מבדיקת "גלובס" עולה כי מחיר הדגים ברשתות גבוה בעשרות אחוזים מהמחיר הסיטונאי ■ יבואן: "סלמון הפך לדג לאריסטוקרטים; יש כאן הסכמה בשתיקה שזה מוצר יוקרתי - והוא בפירוש לא"

אילנית חיות 21.09.2011

בדיקת "גלובס": למה הדג הקפוא מצטמק אחרי ההפשרה?

אם נדמה לכם שאתם משלמים על ק"ג דג קפוא ובסוף מבשלים הרבה פחות מזה - אתם צודקים ■ בעזרת אתר "פרייסל" בדק "גלובס" מה באמת מסתתר מאחורי ההבטחה ל-80% דג ו-20% מים

מיכל רז-חיימוביץ' 20.09.2011

ארץ יצורי הפרא

רציתי לבשל סרטני עכביש, לראות דייגים עולים למזח ולדעת לפצלח אותם כמו שצריך

ארז קומרובסקי 15.09.2011

ועדת הכספים אישרה העלאת המכס על דגי אמנון מיובאים

(עדכון) - ועדת הכספים אישרה צו לפיו המכס על דגי אמנון מיובאים בסך של 15 ש' ימשיך באופן קבוע ■ אך נקבע גם שהמכס על כשליש מכמות האמנון המיובאת ימשיך לעמוד על 11 ש'

אדריאן פילוט 18.07.2011

פחית קוקה-קולה ב-30% פחות

מדד הפסטה שלי מלמד: אם יפתחו את הארץ ליבוא - המחירים יירדו, ואיש לא יפסיד

יוסי פרנק 18.07.2011
לפני כולם

הסלמון לרשתות הוזל ב-40% - אך לא לצרכן

בדיקת "גלובס": מחיר דג הסלמון הטרי ירד ב-6 השבועות האחרונים ב-40% ■ יבואן דגים: "בשבוע שעבר מכרתי דג סלמון שלם ב-28 שקל פלוס מע"מ - לפני חודש וחצי מכרתי אותו מוצר ב-45 שקל פלוס מע"מ" ■ זקי שלום מחצי חינם: "המחיר לרשת ירד ב-12.5% ולא ב-40%"

אילנית חיות 10.07.2011

מעקב G: חשד לדיווחים כוזבים של ראש אגף הדיג

מבקר המדינה בודק חשד לדיווחים כוזבים של חיים אנג'וני, ראש אגף הדיג במשרד החקלאות: "התעוררו אצלנו ספקות לגבי מהימנות חומרים שנמסרו לנו" ■ המשרד בתגובה: "הובהר כי הטענות אינן נכונות"

משה ליכטמן 04.06.2011
לפני כולם

עוד התייקרות: מחיר הדגים הטריים עלה ב-15%-40%

ברשתות השיווק מאשימים את המשווקים: "המחירים עלו סתם וללא שום הצדקה" ■ משווקי הדגים מפנים אצבע מאשימה אל משרד החקלאות בשל גביית היטל גבוה על יבוא דגים

אילנית חיות 01.05.2011

דגים מסביב לשעון: 3 מקומות שמזכירים את כיכר השעון של פעם

זה כבר לא אותו הים. ובכל זאת, המקומות סביב כיכר השעון ביפו עדיין מזכירים כמה שהיה פה שמח, לפני שהים הפך להיות מקום עוין לדגים

חיליק גורפינקל 28.04.2011

לפני שפותחים את הפה: מה באמת מוסיפים למזון שלנו?

אילו מרכיבים מסתתרים בתפריט של משפחה ישראלית ממוצעת? מבדיקת "גלובס" עולה כי הקטשופ מתובל בסוכר, הטונה שוחה במלח, החומוס טובל בשמן, והשניצל עמוס בקמח וסויה

יעל גרוס-אנגלנדר 01.03.2011

סערה בוועדת הכספים: גפני סירב לאשר מס על בשר חזיר

יו"ר הוועדה סירב גם לאשר העלאת מס על יבוא דגים כשרים בשל הורדה צפויה של המס על דגים לא כשרים ■ "לא אתן לכך יד", אמר גפני

שירות גלובס 16.02.2011

שביתת החקלאים הוקדמה; תופסק אספקת פירות, ירקות, ביצים, חלב, דגים ועופות

גלובס tv זאת במחאה על הקיצוץ במכסת העובדים הזרים לחקלאות ■ יעקב נוימן, ממנהיגי מאבק החקלאים: "כולם ישבתו; הסחורה ברשתות השיווק תיגמר מהר מאוד"

אילנית חיות 20.11.2010

תחקיר G: אלפי קורמורנים מחסלים את דגי המושט בכינרת

לדייגים לא נשאר מה ללכוד, המאזן האקולוגי מופר, ורק בקיבוצים חוגגים ■ משרד החקלאות העביר מיליונים כדי שיניסו את העופות מבריכות הדגים שלהם, ואת המחיר משלם הציבור

משה ליכטמן 06.11.2010

הסושיה תובעת את ערוץ 10: השמיץ את הטונה במנה בלי טונה

הרשת תובעת 200 אלף שקל ודורשת כי הכתב ניב גלבוע יתנצל ויבהיר בתוכנית "לילה כלכלי" כי טעה בהכרזות שהכריז בנוגע לקיומה של "טונה מקופסת שימורים" במנה של הסושיה

לי-אור אברבך 14.09.2010

הדגים יתייקרו ב-20%-10%, מחיר הבשר יעלה ב-15%-20%

מחצית מהבשר בארץ מקורו ביבוא מארגנטינה, שעצרה את היצוא ■ מתחילת השנה ירדו מחירי האורז, הקמח, הסוכר, התירס והטחינה - והם לא צפויים להתייקר

אילנית חיות 29.04.2010

   12345678910   

   נמצאו 150 כתבות   |   עמוד 9 מתוך 10