מזון

כתבות אחרונות

 

טעם של פעם: אוסף ענק של אוכל וספרי בישול נוסטלגיים

גיל פנטו אוסף נוסטלגיה של אוכל: סיפולוקסים, קופסאות פח, בקבוקי חלב, תפריטים וספרי בישול. מהאוסף אפשר ללמוד לא מעט על ההיסטוריה ועל תרבות האכילה שלנו

מרב סריג 06.07.2013

מע"מ דיפרנציאלי על מזון: לא מה שהאוצר מנסה למכור לנו

ברוב מדינות ה-OECD נהוג מע"מ דיפרנציאלי על מוצרי מזון, ואם תונהג השיטה גם בישראל לגבי כלל מוצרי המזון, ייהנו מכך כל היצרנים והצרכנים ■ מס מירבי יושת על מוצרי מזון שייקבעו כמותרות או על מזון עתיר בסוכר, במלח ובשומן

משה ליכטמן 26.06.2013

אוהבים נקניקיות? למה המזון המעובד והלא מזין כל-כך טעים

איך מגיעים היצרנים ל"נקודת העונג" שבה המזון הכי טעים? ■ למה הנשנושים מגיעים בחתיכות קטנות? ■ ואילו מניפולציות מפעילים בסימון הערכים התזונתיים?

גלי וינרב 21.06.2013

אמיר חייק ואוריאל לין: ליישם מע"מ דיפרנציאלי על מוצרי מזון

חייק, מנכ"ל התאחדות התעשיינים, בוועדת הכלכלה: "יש להוריד את מחירי המזון באמצעות עידוד מפעלי המזון הקטנים והבינוניים, ולא באמצעות הרחבת היבוא"

יובל אזולאי 17.06.2013

תעשיית המזון: ירידה של 28% בהשקעות בשנת 2012

פדיון מפעלי המזון הסתכם ב-2012 ב-67 מיליארד שקל ■ בכיר בתעשייה: אנחנו מתאוששים מהמחאה החברתית, הציבור מבין שהתעשייה לא אשמה

יובל אזולאי 05.06.2013

אמזון תשיק בשבוע הבא שירות הפצת מוצרי מזון לבית הלקוח

בכיר לשעבר בחברה: "אם אמזון תוכל להוביל לבתים פעמיים או שלוש בשבוע, היא תוכל להציע ללקוחות פריטים אחרים, יקרים יותר"

שירות גלובס 05.06.2013

פראי ואצילי: הדבר החם הבא בגזרת האוכל הבריא

בשלב הבא של אוכל בריא כבר לא מסתפקים בוויטמינים ובמינרלים. הדבר החדש הוא "מזונות על", פצצות אנזימים ונוגדי חמצון מהטבע: אצות, זרעים ושורשים. אומינה וקארונה מביאות את הבשורה לארץ

מרב סריג 16.05.2013

צריכת המזון בישראל ירדה מתחילת השנה ב-2.3%

כך עולה מנתוני סטורנקסט שהגיעו לידי "גלובס" ■ בעלי רשתות המזון מתריעים: "יש ירידה בצריכה, והיא רק תחמיר. לציבור מתחיל להיות קשה" ■ ירידה בצריכת מוצרי חלב: הנפגעת העיקרית היא חברת טרה, שרשמה ירידה של 9.7% במכירות

אילנית חיות 13.05.2013

אכלת לי את הראש: כל מה שרציתם לדעת על תזונה

מה הקשר בין משקאות ממותקים לדיכאון, איך משפיעה תזונת האם על מוח העובר, מדוע שווה לחיות על תזונה ים תיכונית ולמה מומלץ לפנטז על האוכל הנחשק ביותר דווקא בזמן הדיאטה "אתה זה מה שאתה אוכל" - שלב ההוכחות

גלי וינרב 23.03.2013

נילסן: צמיחה של 6.9% במכירות המשקאות מתחילת השנה

בחודשיים הראשונים של השנה מכירות המזון עלו ב-2.5%; מכירות טיפוח הבית צמחו ב-6.2% ■ נמשכה מגמת ההיחלשות של רשתות השיווק שופרסל ומגה

אילנית חיות 12.03.2013

ארון המתים של המחאה

בתנובה כבר לא חוששים ממנחת זרועו ומחרם ארנקו של הציבור

יניב פגוט 27.02.2013

אוהבים שווארמה? זה המקום שאתם חייבים להכיר

לא סתם מכונה השווארמייה החדשה בכיכר רבין "האטליז" ■ תל אביב או לא תל אביב - תכירו את הגל החדש של השווארמה

חיליק גורפינקל 21.02.2013

זכוכית בקפה וקונדום בקופסת שימורים: 10 שערוריות מזון

"פרשת בשר הסוסים" בבריטניה אינה הפעם הראשונה שתעשיית המזון העולמית וצרכניה חווים פגיעה מליקויים במוצרים ■ מהחיידקים שפגעו ביותר מ-1,000 אירופים שאכלו מלפפונים ועד הסלמונלה בשוקולד - פרויקט מיוחד

איילת כרמל 14.02.2013

סל המזון הזול בארץ - במגה בול וברמי לוי תלפיות

כך עולה מבדיקת סיירי המועצה לצרכנות ב-150 חנויות ■ עוד עולה מהבדיקה כי הרשתות טיב טעם ושופרסל שלי הן הכי יקרות

אפרת אהרוני 13.02.2013

חולי הצליאק דורשים: "לסבסד מוצרים ללא גלוטן"

בכרזה ויראלית שתופסת תאוצה ברשתות החברתיות מוצגות שתי קבלות מרכישת מוצרים דומים, רגילים וללא גלוטן, בסך 32 שקל ו-133 שקל - פער של כ-400%

אפרת אהרוני 03.02.2013

מהם הטרנדים שישלטו בשוק המזון בארה"ב ב-2013?

האמריקאים ישתו שייקים מעושרים במקום לאכול ארוחה מלאה ליד השולחן, הצמחוניים ימשיכו להתחזק, ורשתות המזון המהיר הבריא ימשיכו לצמוח

אדוורטייזינג אייג' 14.01.2013

   101112131415161718192021222324   

   נמצאו 549 כתבות   |   עמוד 17 מתוך 35

צרו איתנו קשר *5988