מזון

כתבות אחרונות

 

המועצה לצרכנות: הרשתות לא מסמנות מוצרי מזון בפיקוח

שנתיים אחרי חרם הקוטג', שהעלה לדיון את פיקוח המחירים על מוצרי המזון - בדיקת המועצה לצרכנות מגלה כי החנויות מתעלמות מהתקנות שמחייבות לסמן מוצרים בפיקוח ■ וכך הצרכנים לא יודעים שהחמאה מפוקחת, ואילו הקוטג' כבר לא

מיכל רז-חיימוביץ' ואילנית חיות 15.08.2013

מוצר קטן, מחיר גדול: למה האריזות הקטנות עולות יותר?

עוד ועוד חברות מוציאות גרסאות מוקטנות של מוצרים מוכרים ■ היתרון: המוצרים נתפסים כמדודים ובריאים יותר ■ החיסרון: המחיר לא מתכווץ ואפילו מתייקר בחישוב ל-100 גרם ■ "גלובס" בודק איזו פרמיה נשלם על אריזה קטנה ונוחה

אפרת אהרוני 13.08.2013

לא רק בריא: כך תהפכו טופו לאוכל טעים, כיפי ולא משעמם

איך הופכים את הטופו, קובייה לבנה ואניגמטית שלא ממש ברור מה עושים איתה, לאוכל שידידותי גם לגוף וגם לבטן? קבלו כמה הצעות

מרב סריג 01.08.2013

מקסיקו פינת פולניה: אוכל עצוב ללא תשוקה במסעדת טאקריה

במקום ארוחה מקסיקנית עוקצנית, הדבר הכי טוב שאפשר לומר על האוכל בטאקריה זה שהוא משביע

חיליק גורפינקל 01.08.2013

שבו לעלות, ובגדול

הישגי המחאה החברתית בריסון מחירי המזון התפוגגו כלא היו

יניב פגוט 25.07.2013

לכם אין הטבות: סל מוצרים בישראל יקר פי 2 מאשר בגרמניה

בן שגב: "אני משלם 2,500 שקל בחודש על דירת 3.5 חדרים עם מחסן וגינה - כולל מים; 400 שקל בחודש על קניית מזון בסופר - ואני מבשל כל יום"

אילנית חיות 16.07.2013
אסם | לפני כולם

שוק המזון והמשקאות: תנובה מתחזקת, יוניליוור נחלשת

סטורנקסט: במחצית הראשונה של 2013, מכירות שוק המזון והמשקאות צמחו ב-3.2% ל-16.37 מיליארד שקל

אילנית חיות 10.07.2013

טעם של פעם: אוסף ענק של אוכל וספרי בישול נוסטלגיים

גיל פנטו אוסף נוסטלגיה של אוכל: סיפולוקסים, קופסאות פח, בקבוקי חלב, תפריטים וספרי בישול. מהאוסף אפשר ללמוד לא מעט על ההיסטוריה ועל תרבות האכילה שלנו

מרב סריג 06.07.2013

מע"מ דיפרנציאלי על מזון: לא מה שהאוצר מנסה למכור לנו

ברוב מדינות ה-OECD נהוג מע"מ דיפרנציאלי על מוצרי מזון, ואם תונהג השיטה גם בישראל לגבי כלל מוצרי המזון, ייהנו מכך כל היצרנים והצרכנים ■ מס מירבי יושת על מוצרי מזון שייקבעו כמותרות או על מזון עתיר בסוכר, במלח ובשומן

משה ליכטמן 26.06.2013

אוהבים נקניקיות? למה המזון המעובד והלא מזין כל-כך טעים

איך מגיעים היצרנים ל"נקודת העונג" שבה המזון הכי טעים? ■ למה הנשנושים מגיעים בחתיכות קטנות? ■ ואילו מניפולציות מפעילים בסימון הערכים התזונתיים?

גלי וינרב 21.06.2013

אמיר חייק ואוריאל לין: ליישם מע"מ דיפרנציאלי על מוצרי מזון

חייק, מנכ"ל התאחדות התעשיינים, בוועדת הכלכלה: "יש להוריד את מחירי המזון באמצעות עידוד מפעלי המזון הקטנים והבינוניים, ולא באמצעות הרחבת היבוא"

יובל אזולאי 17.06.2013

תעשיית המזון: ירידה של 28% בהשקעות בשנת 2012

פדיון מפעלי המזון הסתכם ב-2012 ב-67 מיליארד שקל ■ בכיר בתעשייה: אנחנו מתאוששים מהמחאה החברתית, הציבור מבין שהתעשייה לא אשמה

יובל אזולאי 05.06.2013

אמזון תשיק בשבוע הבא שירות הפצת מוצרי מזון לבית הלקוח

בכיר לשעבר בחברה: "אם אמזון תוכל להוביל לבתים פעמיים או שלוש בשבוע, היא תוכל להציע ללקוחות פריטים אחרים, יקרים יותר"

שירות גלובס 05.06.2013

פראי ואצילי: הדבר החם הבא בגזרת האוכל הבריא

בשלב הבא של אוכל בריא כבר לא מסתפקים בוויטמינים ובמינרלים. הדבר החדש הוא "מזונות על", פצצות אנזימים ונוגדי חמצון מהטבע: אצות, זרעים ושורשים. אומינה וקארונה מביאות את הבשורה לארץ

מרב סריג 16.05.2013

צריכת המזון בישראל ירדה מתחילת השנה ב-2.3%

כך עולה מנתוני סטורנקסט שהגיעו לידי "גלובס" ■ בעלי רשתות המזון מתריעים: "יש ירידה בצריכה, והיא רק תחמיר. לציבור מתחיל להיות קשה" ■ ירידה בצריכת מוצרי חלב: הנפגעת העיקרית היא חברת טרה, שרשמה ירידה של 9.7% במכירות

אילנית חיות 13.05.2013

אכלת לי את הראש: כל מה שרציתם לדעת על תזונה

מה הקשר בין משקאות ממותקים לדיכאון, איך משפיעה תזונת האם על מוח העובר, מדוע שווה לחיות על תזונה ים תיכונית ולמה מומלץ לפנטז על האוכל הנחשק ביותר דווקא בזמן הדיאטה "אתה זה מה שאתה אוכל" - שלב ההוכחות

גלי וינרב 23.03.2013

   101112131415161718192021222324   

   נמצאו 556 כתבות   |   עמוד 17 מתוך 35

צרו איתנו קשר *5988