מריחים בחירות? זו הסיבה ש"ישראל ביתנו" מקדמת הצעה - שרק לפני שנה התנגדה לה
מה הממשלה והצרכנים יכולים לעשות כדי להוזיל את סל המזון
למה החלב כאן יקר? כי לא מסבסדים אותו כמו באירופה
"סל הרווחה" של מאיר כהן לא באמת יעניק רווחה כלשהי לאזרחים
הציבור עדיין לא מכיר את רוב המוצרים שבפיקוח, כי אין שילוט
הצעד הנוכחי בפיקוח המחירים הוא לא סוף הסיפור, אלא רק ההתחלה
שר האוצר בוחן פיקוח מחירים על שמן קנולה, לחם מחיטה מלאה, יוגורט, מעדני חלב, חלב סויה, ירקות קפואים ונייר טואלט ■ "תעריפי החשמל יירדו ב-15% בינואר, ותעריפי המים יירדו ב-10% לפחות במהלך השנה"
"גלובס" בודק את תהליכי הפקת החלב עד שהוא מגיע למחלבות ומשם לרשתות: האם יש קרטל במכוני התערובת שמספקים מזון לפרות, איך נקבע מחיר המטרה, והאם סבסוד החקלאי הישראלי נמוך מזה של עמיתו באירופה?
הערפל סביב נתוני ייצור המזון בישראל משרת את החקלאים
השכר קפוא, מדד המחירים מעוות מציאות. פלא שאנחנו נחנקים?
במושב בנושא הרגולציה בכנס אלי הורביץ לכלכלה וחברה של המכון הישראלי לדמוקרטיה, דחה דן פרופר את הביקורת על העברת מפעל גלידות נסטלה לערד
חוק המזון: הרשתות יעדכנו מחירים באינטרנט מדי שעה - והצרכנים יידעו איזה סופר הכי זול ■ קמעונאי: "החוק מסורבל, ייקר לנו עלויות ויעלה את מחירי המזון"
מחקר בכנסת: מחירי המזון בישראל גבוהים ב-19% ממדינות ה-OECD וב-25% מאירופה ■ על מסעדות אנחנו משלמים 26% יותר, ועל תחבורה 20% יותר
בין המציגים בביתן של מכון היצוא בתערוכת המזון הבינלאומית סיאל: מלח הארץ, סרמוני, עינת תעשיות מזון, נפטון, פריניב ועוד
עו"ד אהוד פלג, מנכ"ל המועצה לצרכנות, בראיון ל"גלובס": "מהפכת הסלולר הוכיחה שכאשר יש שר נחוש - אפשר לכופף את התאגידים הגדולים"
יצרניות המזון בישראל לא למדו לקח, כי אף אחד לא לימד אותן
טואלטיקהיבואיוקר המחיהמחירי המזוןסטורנקסטענף המזוןקמעונאותרגולציהרפורמת היבוארשתות שיווק