גלידת שטראוס נכנסת לתחום הקפה הקר

החברה משיקה בישראל קטגוריה חדשה של משקה קפוא בשם CAFE ZERO

גלידת שטראוס מותחת את קטגוריית הגלידות ונכנסת לתחום הקפה הקר. החברה משיקה בישראל קטגוריה חדשה המכונה CAFE ZERO (הזירו בשם מתייחס לטמפרטורת המשקה).

מדובר במשקה קפוא עם קריסטלי קרח, המגיע באריזה מוכנה (פרה-פאק) בדמות כוס קפה "טייק אווי".

המשקה, המיוצר באיטליה לפי פטנט רשום של יוניליוור, עושה עלייה אחרי שברחבי העולם הוא הושק לפני 4 שנים, והוא משווק בעיקר באירופה.