ביהמ"ש אישר לבטל את הדיונים במשפט נתניהו בשבוע הבא

בבקשת נתניהו לדחייה נכתב כי "בשל הניתוח, ובשל התפתחויות רפואיות לאחר הניתוח המתוארות במסמכים הרפואיים, נדרש ראש הממשלה לשבוע נוסף של מנוחה" •  הפרקליטות והשופטים הסכימו לדחייה

ראש הממשלה בנימין נתניהו / צילום: ap, Ohad Zwigenberg
ראש הממשלה בנימין נתניהו / צילום: ap, Ohad Zwigenberg

ראש הממשלה בנימין נתניהו ביקש היום (ו') דחיה נוספת של שבוע בעדותו, מסיבות רפואיות. הפרקליטות מסכימה לדחייה. 

בבקשת נתניהו נכתב כי "בשל הניתוח, ובשל התפתחויות רפואיות לאחר הניתוח המתוארות במסמכים הרפואיים, נדרש ראש הממשלה לשבוע נוסף של מנוחה". 

בית המשפט דחה את טענת נתניהו: 315 סעיפי הסיקור יישארו בכתב האישום
בג"ץ אישר את בקשת לוין: דחה את המועד האחרון למינוי נשיא ל-26 בינואר

"יצוין כי בימים האחרונים ראש הממשלה נדרש לחרוג מההמלצות הרפואיות שניתנו לו, בשל האירועים החריגים ויוצאי הדופן המתרחשים במדינה וידועים לכולנו. מדובר בנסיבות חריגות במיוחד והומניטריות שחייבו את ראש הממשלה לפעול כפי שהוא פועל, הגם שהדברים מנוגדים להמלצת הרופאים".

בית המשפטהודיע כי הוא מאשר את ביטול הדיונים במשפט נתניהו במהלך השבוע הבא, וכי הם יתחדשו ב-27 בינואר. 

*** חזקת החפות: ראש הממשלה בנימין נתניהו לא הורשע, ועומדת לו חזקת החפות.