חברת הנדל"ן המניב עזריאלי מדווחת הערב (א') כי רון אבידן, המנכ"ל שהצטרף אליה באפריל האחרון, החליט לעזוב את החברה "בנסיבות אישיות".
● מיטב בראש, אלטשולר שחם בתחתית: מה עשה הכסף שלכם בחודש יולי
● קנס לרמי לוי ולחברה שבשליטתו בעקבות טעות חריפה בדוחות
אבידן, בן 57, כיהן קודם לכן בתפקיד מנכ"ל חברת הנדל"ן אזורים במשך חמש שנים וחצי ולפני כן כמנכ"ל חברת עופר השקעות, בעלת השליטה במליסרון, המתחרה הגדולה של עזריאלי. הוא החליף בתפקיד את אייל חנקין, שהיה מנכ"ל הקבוצה במשך שבע שנים, ועבר לנהל את הפעילות הגלובלית של קבוצת עזריאלי בתחום ה-Data Centers.
בעבר, כיהן בתפקיד סמנכ"ל שיווק ומכירות בחברת מבני תעשייה, שם ניהל כמיליון וחצי מ"ר של נדל"ן מניב בכל רחבי הארץ, וכמנהל תחום הנדל"ן של חברת הביטוח מגדל.
מינוי אבידן סומן בתור ניסיון של הקבוצה להיכנס לתחום המגורים והתקיים במקביל למשא ומתן לרכישת צמח המרמן , עסקה אשר הושלמה לפני כשבועיים.
לפי הערכות בשוק אבידן חש שלא ניתן לו חופש פעולה מלא.
"דנה עזריאלי החליטה להיות המנכ״לית בעצמה ולא איפשרה לאבידן לעבוד" אמר גורם בסביבת החברה. "הוא לא ילד שבא להיות סמנכ"ל תפעול. הוא מנכ"ל רציני ודנה כנראה צריכה חייל שיגיד כן לכל גחמה שלה״, הוסיף.
עלות שכרו הייתה אמורה לעמוד על 10.2 מיליון שקל, שכר שיורכב ממשכורת של 3.6 מיליון שקל, בונוס (מירבי) של 2.4 מיליון שקל, תשלום מבוסס מניות של 2.4 מיליון שקל ותשלומים אחרים נוספים של 1.8 מיליון שקל, בתור מענק הסתגלות.
לתשומת לבכם: מערכת גלובס חותרת לשיח מגוון, ענייני ומכבד בהתאם ל
קוד האתי
המופיע
בדו"ח האמון
לפיו אנו פועלים. ביטויי אלימות, גזענות, הסתה או כל שיח בלתי הולם אחר מסוננים בצורה
אוטומטית ולא יפורסמו באתר.