מנתיבי איילון ועד לתחנת האוטובוס: המהלך החדש של חברת הפרסום

JCDecaux מרחיבה את פעילותה בישראל ומציעה למותגים פריסת פרסום חוצות רחבה יותר • ערב הגאלה הראשון של ארגון הידידים של עמותת ש.ק.ל גייס כמיליון שקלים לקידום פרויקטים שיקומיים ולסיוע לפצועי צה"ל • פרטנר והמכללה האקדמית ספיר משיקות מיזם קולנועי להפקת סרטים קצרים המציגים גיבורים מעוררי השראה, שחלקם ישודרו בערוץ הגיבורים של פרטנר • אירועים ומינויים

שילוט אורבני של חברת JCDecaux / צילום: עינב מורינו
שילוט אורבני של חברת JCDecaux / צילום: עינב מורינו

1 מנתיבי איילון ועד לתחנת האוטובוס: המהלך החדש של חברת הפרסום

חברת JCDecaux, מהגדולות בישראל בתחום השילוט אורבני, נכנסת לראשונה לפעילות גם בנתיבי איילון ובשלטי אקסטרה לארג' בתל אביב. המטרה: להרחיב את אפשרויות המסע הצרכני שהיא מציעה, מהכביש הבינעירוני ועד סמוך לנקודת המכירה. בנוסף, החברה שפועלת בעיקר בתל אביב ורמת גן, תפעל מעתה גם בחיפה ובאר שבע.

כמה זה עולה למותג? החל מ-105 אלף שקל לחבילה חלקית, ועד 320 אלף שקל לחבילה המלאה. "המחירים הללו מאפשרים גם למפרסמים בינוניים להיכנס לשוק פרסום החוצות", מסבירה שיר זכאי מנכ"לית JCDecaux ישראל. "העידן שבו מספיק היה רק להיות נוכח נקודתית במרחב הציבורי חלף. כיום בעולם רווי גירויים ותחרות עזה על תשומת הלב, המבחן האמיתי של המותגים הוא לייצר זכירות גבוהה ואפקט תודעתי שנשאר לאורך זמן.

שיר זכאי, מנכ''לית JCDecaux / צילום: דנה חרמון
 שיר זכאי, מנכ''לית JCDecaux / צילום: דנה חרמון

"המהלך שאנו משיקים כעת מעניק למפרסמים לצד החשיפה גם כלי מדיה מדויקים ומדידים, אפקטיביים ומותאמים לצרכיהם", היא מוסיפה, ומסבירה כי הפריסה החדשה תוביל "לרפטיציה גבוהה, התורמת לצמיחה עסקית וזכירות המותג".

2 ישראל מתגייסת

ארגון הידידים של עמותת ש.ק.ל ישראל ערך ערב גאלה ראשון בביתה של נשיאת העמותה, עו"ד לורי גייזלר, שבסביון. במהלך הערב נאספו כמיליון שקלים לטובת שיפוץ ושדרוג מרכז תעסוקה שיקומי, ולהקמת כפר שיקומי חדשני לפצועי צה"ל.

רינת ומוטי כוזהינוף, גייזלר ומנכ''ל העמותה טל כהן / צילום: משה שי
 רינת ומוטי כוזהינוף, גייזלר ומנכ''ל העמותה טל כהן / צילום: משה שי

3 תקשורת

חברת פרטנר, בראשות המנכ"ל אבי גבאי, משיקה יחד עם המכללה האקדמית ספיר את פרויקט "הגיבור שלי", שמוביל במאי הקולנוע והטלוויזיה דורון צברי. במסגרת הפרויקט יופקו סרטים קצרים שחלקם ישודרו ב"ערוץ הגיבורים" בטלוויזיה של פרטנר. ההכרזה על המהלך התרחשה במסגרת פסטיבל קולנוע דרום הבינלאומי ה־25.

אבי גבאי / צילום: יעל גבאי
 אבי גבאי / צילום: יעל גבאי

דורון צברי / צילום: יניב באיו
 דורון צברי / צילום: יניב באיו

4 מינויים חדשים

משה אורנשטיין מונה לסמנכ"ל חוויית הלקוח הגלובלית של ענקית הפינטק נאייקס, תפקיד חדש בחברה שנוצר על רקע התרחבותה המואצת.

משה אורנשטיין / צילום: דוד זיסר
 משה אורנשטיין / צילום: דוד זיסר

לירון שטרייכמן מונה לסמנכ"ל מחקר ופיתוח של חברת גונג. גיא חבושה מונה למנהל אבטחת מידע ראשי.

רפי קרצ'מר מונה לסמנכ"ל השיווק של חברת הסייבר צ'ק פוינט. קודם לכן כיהן כסמנכ"ל השיווק של AlgoSec.

מספר היום

560 אלף

מספר כרטיסי אשראי פליי קארד שיש כיום לאל על, מתוכם 370 אלף של ישראכרט, שעמה התקשרה השנה במקום כאל
*לפי שיחת המשקיעים שערכה החברה לרגל תוצאות הרבעון השלישי