בשר מתורבת

כתבות אחרונות

 
הסטייק המתורבת של מיטק / צילום: שלומי ארביב

רקמות שריר ושומן הישר מהמדפסת: מיטק הדפיסה בהצלחה סטייק מתורבת

אבן דרך לחברת הפודטק הישראלית מיטק, שמדווחת על הצלחה בהדפסת תלת ממד של סטייק מתורבת במשקל 104 גרם - הגדול ביותר שיוצר עד כה להערכתה • מניית החברה בנאסד"ק התחזקה ביותר מ-4% בתגובה

אסנת פרץ 08.12.2021

מתחליפי בשר ועד סו-שף רובוטי: הטרנדים החמים של הפודטק לשנת 2022

השילוב בין חיבה מופגנת למזון, היכולות הטכנולוגיות של "אומת סטארט-אפ" ומורשת חקלאית מפוארת הפכו את ישראל למעצמת פוד-טק ושחקנית משמעותית בשוק הגלובלי • לקראת תחילת 2022, להלן מספר טרנדים שיבלטו מאוד בשנה הקרובה

אריאל פלג 06.12.2021
האיסור על החזיר היה מזה מאות שונים אחד מעמודי התווך המגדירים קהילות יהודיות ברחבי העולם / צילום: Shutterstock, Michael Vi

זה כשר? רבנים מתווכחים על "חזיר" צמחוני

צ'יזבורגרים מזויפים הם דבר אחד, אבל את החזיר של חברת Impossible היה קשה לאחד מארגוני הכשרות לבלוע

וול סטריט ג'ורנל 19.11.2021
אשטון קוצ'ר / צילום: Associated Press, Mark Lennihan

אשטון קוצ'ר נכנס לשוק הבשר המתורבת: ישתף פעולה עם מיטק הישראלית

קבוצה בהובלת השחקן והיזם לצד גיא עוזרי ואפי אפשטייין תשתף פעולה עם מיטק הישראלית לפיתוח מסחור טכנולוגיות ייצור הבשר המתורבת שלה

שני אשכנזי 07.10.2021
ליאונרדו דיקפריו / צילום: Shutterstock

שחקן חיזוק מפתיע לאלף פארם הישראלית: ליאונרדו דיקפריו משקיע בחברת הבשר המתורבת

השחקן ההוליוודי השקיע לאחרונה בחברת הבשר המתורבת הישראלית "אלף פארמס" המפתחת סטייק מתאי בעלי חיים במעבדה • הסכום אותו השקיע דיקפריו לא נחשף, אך במסגרת ההשקעה הודיעה החברה על צירופו לוועד הקיימות המייעץ שלה

שני אשכנזי 22.09.2021
פרופ' מרסל מחלוף / צילום: רמי זרנגר

פרופ' מרסל מחלוף מצטרפת לשוק הבשר המתורבת

מחלוף, דיקנית הפקולטה להנדסת ביוטכנולוגיה ומזון בטכניון, הקימה את חברת מיטאפורה, שתעסוק בהפקה וגידול תאי גזע ויצירת בשר מתורבת • שותפות המו"פ ביומיט פודטק הודיעה היום על השקעה ראשונה בחברה

שני אשכנזי 23.08.2021
פרופ' שולמית לבנברג ודידיה טוביה / צילום: שלומי יוסף
פודטק | ראיון

במעבדה של פרופ' לבנברג קרה נס. עכשיו הוא גם שווה מיליארדים

הסטייקים שמגדלים ומדפיסים במעבדה בטכניון (ובקרוב במפעל ברחובות) הם לא הדבר היחיד בתפריט של מייסדי אלף פארמס, שגייסו החודש 105 מיליון דולר • הם רוצים להציל את כדור הארץ, ומאמינים שבשר מתורבת הוא "אבן-פינה למערכת מזון גלובלית חדשה", לא פחות • שאפתני? מאוד. ריאלי? לגמרי

שני אשכנזי 31.07.2021
רדיפיין מיט. סטיילינג: נעה קנריק / צילום: אפיק גבאי

האם רדיפיין מיט הישראלית תצליח לשנות את שוק תחליפי הבשר?

Redefine Meat הישראלית משיקה השבוע המבורגר, קבב "טלה", נקניקיות ומוצרים נוספים שמתיימרים לספק חוויה של אכילת בשר מהחי • אשחר בן-שטרית, מנכ"ל החברה: "המתחרים שלנו אינם חברות שמייצרות תחליפי בשר, אלא חברות הבשר המסורתיות והוותיקות" • אירועים ומינויים

שני אשכנזי 27.07.2021
מתקן הייצור של פיוצ'ר מיט / צילום: פיוצ'ר מיט

דיווח: נסטלה לוטשת עיניים לשוק תחליפי הבשר ומשתפת פעולה עם פיוצ'ר מיט הישראלית

נסטלה מפתחת ביחד עם הסטארט-אפ הישראלי פיוצ'ר מיט מוצרים המשלבים בין בשר מתורבת ובין מרכיבים מן הצומח • החיבור יאפשר לפיוצ'ר מיט לייצר ולשווק במהירות רבה יותר מוצרים המיועדים לקהל הרחב

חיה אנגל ושני אשכנזי 13.07.2021
מטה סופטבנק בעמק הסיליקון / צילום: Shutterstock, Sundry Photography

מיהן ציידות חדי הקרן הישראלים ולמה כניסת סופטבנק לישראל משמעותית?

יוסי כהן, ראש המוסד היוצא, מונה לנהל את פעילות קרן ההשקעות הטכנולוגית הגדולה בעולם, סופטבנק, בישראל • וגם דירוג קרנות ההון סיכון הישראליות שזיהו הכי הרבה יוניקורנים • סיכום השבוע שהיה בהייטק

אופיר דור 10.07.2021
גידול סטייק במעבדת אלף פארמס ברחובות / צילום: Reuters, Amir Cohen
פודטק | ניתוח

תעשיית הבשר המתורבת רותחת, וגיוס בשווי מיליארד שקל הוא רק ההתחלה

חברת אלף פארמס הודיעה על גיוס של 105 מיליון דולר, השלישי בגודלו בעולם בתחום הבשר המתורבת • האם סטייק מודפס יכול להזניק את הכלכלה המקומית? לפי בדיקה שבוצעה בישראל, תעשיית הפודטק המזנקת יכולה להוסיף למשק המקומי כ-11 אלף עובדים עד 2030

שני אשכנזי וגלי וינרב 08.07.2021
סטייק של אלף פארמס / צילום: אלף פארמס

לפי שווי של כמיליארד שקל: חברת הבשר המתורבת מרחובות משלימה את אחד הגיוסים הגדולים בעולם בתחום

חברת אלף פארמס גייסה 105 מיליון דולר • זהו אחד הסכומים הגבוהים ביותר שגייסה חברת בשר מתורבת בעולם עד היום • כספי הגיוס יושקעו בהגדלת יכולת הייצור והרחבת הפעילות הבינלאומית לקראת השקה ראשונית של מוצר ב-2022

שני אשכנזי 07.07.2021
מיטק תחל בפיתוח בשר חזיר מתורבת / צילום: Shutterstock

החברה שרוצה להדפיס בשר חזיר ולשבור את השווקים בעולם

החברה הישראלית שעוסקת בייצור בשר מתורבת למאכל ללא צער בעלי חיים, וכבר פיתחה טכנולוגיות לגידול בשר בקר ועוף, הודיעה שתחל במחקר ופיתוח גם לייצור בשר לבן • בשר חזיר הוא הבשר הנצרך ביותר ברחבי העולם

שני אשכנזי 06.07.2021
מתקן הייצור של פיוצ'ר מיט / צילום: פיוצ'ר מיט

ראשונה בעולם: פיוצ'ר מיט מקימה ברחובות פס ייצור לבשר מתורבת

מתקן הייצור התעשייתי שהקימה חברת פיוצ'ר מיט יספק 500 ק"ג בשר מתורבת ביום ויחסוך כ-30% מהעלות הממוצעת בענף • האם יש לבשר המתורבת סיכוי לנגוס בשוק הבשר המסורתי שמגלגל מעל טריליון דולר בשנה? ומה הסיכוי של חברה כחול-לבן לנצח במרוץ למדפים?

שני אשכנזי 23.06.2021
תחליפי בשר של החברות ביונד מיט ואימפוסיבל פודס / צילום: Shutterstock

חי ובועט? תחום תחליפי הבשר הוא לא רק בריא, אלא יכול להיות גם השקעה עסיסית

כצרכניות, התחזקות התחרות בשוק תחליפי הבשר היא בשורה משמחת • כמשקיעות, מגמה זו היא אינדיקציה טובה להגדלת הפיזור או לפחות לכך שחייבות לעשות שיעורי בית לפני כל השקעה • האומנם חברת ביונד מיט היא מבשרת מהפכה?

אלה אלקלעי 04.06.2021
כהן, אייזן, אלדן, סביר, גולדשטיין, סלע-שלו / צילום: רמי זרנגר, שלומי יוסף, רשות החדשנות, סופרמיט, קרדיט GFI ישראל, ליבי קטן נאור

ישראל עוד יכולה להפוך למעצמת מזון מתורבת, אך הדרך לשם ארוכה

בחודש דצמבר סינגפור הפכה להיות המדינה הראשונה המאשרת שיווק לצרכנים של בשר המגודל במעבדה, מה שפתח "מרוץ חימוש" בתחום • פאנל מומחים, שהתכנס במסגרת סדרת מפגשי האונליין "תוכנית עבודה" של גלובס בשיתוף תנובה, דן ביכולת של ישראל להפוך למובילה בתחום

הילה ויסברג 13.04.2021

   12   

   נמצאו 22 כתבות   |   עמוד 1 מתוך 2

צרו איתנו קשר *5988