קרנות הנאמנות המסורתיות גייסו באפריל כ-4.5 מיליארד שקל ■ מחזור המסחר הסתכם בכ-556 מיליון שקל
הקרנות המנייתיות סיכמו את חודש אפריל עם גיוסים של כ-660 מיליון שקל - ירידה של כ-20% בקצב הגיוסים לעומת החודש הקודם
"הרכיב המנייתי בתיק ההשקעות ממשיך להיות האפיק המועדף לנטילת סיכון, למרות שרמת התמחור הכוללת באפיק גבוהה מהממוצע הרב שנתי" ■ מה עוד הם ממליצים?
בשנתיים שבין סוף 2012 לסוף 2014, ירד מספר החברות בתל אביב ב-12% ■ ההצעות ניתנו לעוגן נדל"ן, כלנית כרמון וורדינון נדל"ן
הירידה בטבע - למרות דוחות טובים לרבעון הראשון ■ מחזור המסחר הסתכם ב-1.66 מיליארד שקל
מגמה שלילית בשוקי העולם ■ "בתרחיש המרכזי הריבית בישראל תישאר ללא שינוי בחודשים הבאים ולא ינקטו צעדים מרחיבים משמעותיים נוספים"
פולירם , העוסקת בפיתוח ייצור ושיווק חומרי גלם לתעשיית הפלסטיק, נסחרת בבורסה לפי שווי של כ-630 מיליון שקל
מדוע אג"ח של חברות נדל"ן ישראליות הפועלות בגרמניה נסחרות בתמחור טוב מזה של חברות הנדל"ן האמריקאיות שהנפיקו בישראל באחרונה?
כלכלני בנק לאומי: "מומלצת חשיפה גבוהה יחסית בדגש על מניות חו"ל. בנוסף, שיפור מסויים הצפוי בפעילות הכלכלית בישראל במהלך 2015 תומך גם באפיק המנייתי בישראל"
מרגלית, מנהל השקעות ללקוחות מוסדיים באנליסט, מדגיש כי המחיר בשוק המניות אינו מנותק מהיגיון כלכלי: "פוטנציאל התשואה העתידי נמצא בשוק המניות"
שני תסריטים בנוגע למניות בת"א 25: אחד חיובי ואחד שלילי
(עדכון) - השכר הממוצע לעובדי הבורסה גדל לכ-50 אלף שקל בחודש - גבוה משמעותית מזה של עובדי הבנקים ■ לאחר ההפסד הכבד אשתקד, הבורסה סיימה את 2014 ברווח קטן של כ-9.5 מיליון שקל
אם וכאשר תושלם רכישת פריגו ע"י מיילאן, "המשמעויות יהיו דרמטיות מבחינת הבורסה - כיווץ של כ-5% במחזורים ופגיעה במדדים מרכזיים"
שמואל האוזר ב"פגוש את העיתונות": "היקפי המסחר רחוקים מאיפה שהם צריכים להיות... חייבים לעשות שינוי מבני בבורסה, זה דבר דרמטי" ■ על משפט נוחי דנקנר: "יש בתיק מסכת ראייתית מוצקה"
התוכניות הממשלתיות להורדת המחירים והמבצע הצבאי בעזה עצרו את השוק, ופגעו בתוצאות השנה החולפת של חברות הנדל"ן הגדולות שנסחרות בבורסה ■ למרות זאת, רובן מביעות כעת אופטימיות לגבי ההמשך
לאומי: הרכיב המנייתי הוא האפיק המועדף לנטילת סיכון ■ בנק אגוד: להסיט כספים באפיק המנייתי מהשוק האמריקאי לאירופה
אג"חארית תעשיותדונלד טראמפהמומלצותהשקעותוול סטריטמלחמת סחרמניותשוק ההוןתעשיות ביטחוניות