דגים בחדשות

סוכן חדשות
 
מנת סשימי ביקימונו / צילום: מיטל סולומון
ישראל אוכלת נא: איך קרה המהפך בטעם המקומי?
פעם מנות נאות של דגים ובשר ללא בישול נחשבו מאכל רדיקלי ומפחיד ● כיום סשימי, סביצ'ה וטרטר הן מהמנות הנמכרות ביותר במסעדות בישראל ● סקירה
  
 
נתחי סלמון על קרח בשוק ברגן, נורבגיה / צילום: Shutterstock
דגי סלמון - אחת ההשקעות הטובות ביותר בעולם השנה
מדד מוצרי הצריכה הבסיסיים של נורבגיה, שמורכב כולו ממניות של חברות עיבוד בשר סלמון, עלה מתחילת השנה ב-20% – יותר מרוב ההשקעות האחרות סביב העולם
  
 
פילה דג הרינג של נטו מלינדה / צילום: יחצ
חשש לליסטריה: ריקול לפילה דג הרינג מלוח של המותג דלידג
מדובר במוצר פילה דג הרינג מלוח בשמן ובצל של המותג דלידג, המשווק ע"י נטו מלינדה סחר בע"מ, אשר יוצר ביום 14.5.2018 בלבד עם תאריך אחרון לשימוש 13.7.2018
  
 
טונה / צילום: שאטרסטוק
שסטוביץ מייקרת את מוצרי הטונה בכ-10%
מותג הפרימיום "ריו מארה" צפוי להתייקר בכ-10% כך שהמחיר הנמוך ביותר לצרכן יעמוד על כ-17 שקל ליחידה ● לטענת החברה, העלייה נובעת מהעלייה העולמית במחירי הטונה, מה שעשוי להשפיע גם על השחקניות האחרות שמייבאות טונה לישראל ● לאחרונה עלה גם המחיר של מוצרי הנייר והבשר הקפוא
  
 
קרן בכר-אמיתי ויובל וינגסט מונו / צילום: סאשה פרילוצקי
משרד הפרסום גיתם זכה בתקציב ארגון מגדלי הדגים
על התקציב התמודדו 4 משרדי פרסום במטרה לעידוד צריכת דגים מתוצרת ישראל, כמענה ליבוא הדגים מחו"ל
  
 
דייג / צילום: איל יצהר
זה ייגמר בלוקוס: המלחמה הימית שעברה לנו מתחת לרדאר
הלוקוס והטונה בדרך להפוך לחיות מוגנות, עניין שיחסל סופית את דייגי ישראל - מקצוענים וחובבים כאחד - וההאשמות מוטחות לכל עבר ● הדייגים משוכנעים שהמדינה והחברה להגנת הטבע פועלות בשליחות חברות הגז ● הירוקים עונים שהדייגים מרגישים שהים בבעלותם ולא אכפת להם מהנזק שהם גורמים. איך זה ייגמר? בבג"ץ כמובן ● הצצה לקרב הימי על מה שנשאר מהים שלנו
  
 
ריקול לסלמון מעושן
דלידג: ריקול לסלמון מעושן מחשש להימצאות חיידקי ליסטריה
מדובר במוצר המיוצר ע"י ויליגר באריזת 100 גרם, שתאריך התפוגה שלו הוא היום ● בהודעת החברה נמסר כי חיידק הליסטריה עלול לגרום למחלה באוכלוסייה שנמצאת בסיכון גבוה, כמו בעלי מערכת חיסונית מוחלשת, קשישים ונשים הרות
  
 
תפוס ת'כריש / צילום: Out Of The Blu
לצלול עם כרישים בחדרה - עולם המים שמתחבא ממש ליד הבית
כרישים באורך של 4 מטרים שמביטים בלבן שבעיניים, דגים נדירים ודולפינים ל"אימוץ", מושכים אל המים לא מעט חוקרים, צוללים חובבים ותיירים ● בשנים האחרונות נחשף עולם שלם שהתחבא בים התיכון ● דוח G
  
 
מסעדת פסקדו / צלם: חיליק גורפינקל
טבח, אוהב דגים: ביקור במסעדת פסקדו באשדוד
למסעדת פסקדו באשדוד יש קשרים מיוחדים עם הדייגים, והיא מקבלת סחורה שאחרים רק חולמים עליה. השף זינו יודע מה לעשות איתה ■ מיסטר G
  
 
בשר טרי - שופרסל / צילום: יחצ
נטו שופרסל: תעבור לייבא בשר טרי ודגים באופן עצמאי
שופרסל נמצאת בהליך לאישור שיגדיר את המרכז הלוגיסטי שלה כבית קירור מורשה, ובכך תשתחרר מהתלות בספקים חיצוניים - ובראשם נטו - לקליטת הבשר הטרי של המותג הפרטי אנגוס
  
 
דגים טריים/ צילום: שאטרסטוק
זהירות: מנת הדגים הזאת עשויה להיות מסוכנת עבורכם
מה להזמין, מתי כדאי לעשות זאת, ומה צריך לשאול לפני שאתם נוגסים במנת הדג העסיסית שמונחת לכם על הצלחת במסעדה? ■ שתי שפים מפורסמים חושפים את הסודות הכמוסים שעושים את ההבדל בין עוד ארוחת דגים טובה לביקור בחדר המיון
  
 
טונה סטארקיסט / צילום: אילנית חיות
הטונה מתייקרת: סטארקיסט ופילטונה יעלו מחירים ב-5%-10%
הסיבה: עלייה של 1,000 דולר לטון במחיר הטונה בעולם ■ בעלי פילטונה: "נשקול לספוג ולדחות את העלייה במחירים"
  
 
בר־בוניה, קרפצ'יו טונה / צילום: איל יצהר
סליחות, זכרונות ודגים מטוגנים: חוזרים למסעדת בר-בוניה
בר-בוניה הייתה ביתי השני. עזרא מרמלשטיין, הבעלים, היה בעיניי אבי החורג, או הרוחני. אחר-כך נעלמתי להרבה שנים. עכשיו חזרתי
  
 
רובוט לניקוי אקווריום moai/ צילום: יחצ
יש לכם אקווריום בבית? המוצר החדש הזה הוא בשבילכם
לבעלי החתולים והכלבים מוצעים שלל מכשירים המאפשרים להם לתצפת על חיית המחמד שלהם בזמן שהם לא בבית ■ אבל מה עם בעלי הדגים? הכירו את המואי (MOAI) - רובוט חדשני שמנקה את זגוגיות האקווריום באופן עצמאי
  
 
פרופ’ יונתן זוהר / צילום: איל יצהר
החקלאות הימית החדשה עוברת ליבשה; דגי יבשה - הדור הבא
הפתרון למחסור בחלבון העומד להתרגש על העולם טמון כנראה בחוות גידול יבשתיות שיחליפו את הדיג הימי ■ פרופ' יונתן זוהר מאוניברסיטת מרילנד הוא תומך נלהב, ויש לו גם נתונים אפוקליפטיים על מה שיקרה לדגה העולמית אם לא נעשה זאת
  
 
דגים קפואים / צילום: Shutterstock
לא רק עוף: עוף טוב נכנסת לשוק הדגים המוסדי
תיכנס לשוק תחילה עם שני מוצרים וצפויה להיכנס לשוק הקמעונאי למוצרי דגים מוכנים - המוערך על-ידה ב-17 מיליון שקל - לקראת סוף 2018 ■ מנכ"ל עוף טוב: "כמות המנות הבשריות בשוק המוסדי ירדה בשנים האחרונות, ומכאן הפוטנציאל"
  
 

   1234567    >

   נמצאו 105 כתבות   |   עמוד 1 מתוך 7