מזון

כתבות אחרונות

 
טונה סטארקיסט | לפני כולם

דיפלומט שוב מעלה מחירים: 7 מוצרי מזון יתייקרו ב-6%

זאת החל מ-1 באוקטובר ■ בין המוצרים: מיונז היינץ, עוגיות מילקה וחרדל דיז'ון ■ קמעונאי ל"גלובס": "זו חוצפה, ניסיון למחטף של עוד רווח"

אילנית חיות 15.09.2013

תשובה ל"איום היבוא": ענקיות המזון יסייעו ליצרנים הקטנים

מפעלי מזון גדולים יספקו בחינם שירותים למפעלים קטנים ובינוניים בענף בניסיון לאפשר להם להתבסס - זאת במסגרת תוכנית חדשה של איגוד תעשיות המזון

יובל אזולאי 11.09.2013

שוק המזון באוגוסט: עליית המחירים מתחזקת, הצריכה יורדת

נילסן: 24% מכלל המוצרים בחודש אוגוסט 2013 נמכרו תחת מבצעים מיוחדים ■ הקרבות בין תנובה לשטראוס בקטגוריית השוקו הביאו לעלייה של 5% במכר הכמותי בקטגוריה ■ במוצרי טיפוח הבית והפרט נמשכת התנודתיות במחירים

אילנית חיות 09.09.2013

סקר המועצה לצרכנות: 65% מהצרכנים משווים מראש מחירי מזון

38.5% מהצרכנים מחליטים היכן לערוך את קניותיהם עפ"י פרסומות, 21% גולשים באתרי השוואת מחירים, ו-16% בודקים באתרי האינטרנט של הרשתות

אפרת אהרוני 20.08.2013

המועצה לצרכנות: הרשתות לא מסמנות מוצרי מזון בפיקוח

שנתיים אחרי חרם הקוטג', שהעלה לדיון את פיקוח המחירים על מוצרי המזון - בדיקת המועצה לצרכנות מגלה כי החנויות מתעלמות מהתקנות שמחייבות לסמן מוצרים בפיקוח ■ וכך הצרכנים לא יודעים שהחמאה מפוקחת, ואילו הקוטג' כבר לא

מיכל רז-חיימוביץ' ואילנית חיות 15.08.2013

מוצר קטן, מחיר גדול: למה האריזות הקטנות עולות יותר?

עוד ועוד חברות מוציאות גרסאות מוקטנות של מוצרים מוכרים ■ היתרון: המוצרים נתפסים כמדודים ובריאים יותר ■ החיסרון: המחיר לא מתכווץ ואפילו מתייקר בחישוב ל-100 גרם ■ "גלובס" בודק איזו פרמיה נשלם על אריזה קטנה ונוחה

אפרת אהרוני 13.08.2013

לא רק בריא: כך תהפכו טופו לאוכל טעים, כיפי ולא משעמם

איך הופכים את הטופו, קובייה לבנה ואניגמטית שלא ממש ברור מה עושים איתה, לאוכל שידידותי גם לגוף וגם לבטן? קבלו כמה הצעות

מרב סריג 01.08.2013

מקסיקו פינת פולניה: אוכל עצוב ללא תשוקה במסעדת טאקריה

במקום ארוחה מקסיקנית עוקצנית, הדבר הכי טוב שאפשר לומר על האוכל בטאקריה זה שהוא משביע

חיליק גורפינקל 01.08.2013

שבו לעלות, ובגדול

הישגי המחאה החברתית בריסון מחירי המזון התפוגגו כלא היו

יניב פגוט 25.07.2013

לכם אין הטבות: סל מוצרים בישראל יקר פי 2 מאשר בגרמניה

בן שגב: "אני משלם 2,500 שקל בחודש על דירת 3.5 חדרים עם מחסן וגינה - כולל מים; 400 שקל בחודש על קניית מזון בסופר - ואני מבשל כל יום"

אילנית חיות 16.07.2013
אסם | לפני כולם

שוק המזון והמשקאות: תנובה מתחזקת, יוניליוור נחלשת

סטורנקסט: במחצית הראשונה של 2013, מכירות שוק המזון והמשקאות צמחו ב-3.2% ל-16.37 מיליארד שקל

אילנית חיות 10.07.2013

טעם של פעם: אוסף ענק של אוכל וספרי בישול נוסטלגיים

גיל פנטו אוסף נוסטלגיה של אוכל: סיפולוקסים, קופסאות פח, בקבוקי חלב, תפריטים וספרי בישול. מהאוסף אפשר ללמוד לא מעט על ההיסטוריה ועל תרבות האכילה שלנו

מרב סריג 06.07.2013

מע"מ דיפרנציאלי על מזון: לא מה שהאוצר מנסה למכור לנו

ברוב מדינות ה-OECD נהוג מע"מ דיפרנציאלי על מוצרי מזון, ואם תונהג השיטה גם בישראל לגבי כלל מוצרי המזון, ייהנו מכך כל היצרנים והצרכנים ■ מס מירבי יושת על מוצרי מזון שייקבעו כמותרות או על מזון עתיר בסוכר, במלח ובשומן

משה ליכטמן 26.06.2013

אוהבים נקניקיות? למה המזון המעובד והלא מזין כל-כך טעים

איך מגיעים היצרנים ל"נקודת העונג" שבה המזון הכי טעים? ■ למה הנשנושים מגיעים בחתיכות קטנות? ■ ואילו מניפולציות מפעילים בסימון הערכים התזונתיים?

גלי וינרב 21.06.2013

אמיר חייק ואוריאל לין: ליישם מע"מ דיפרנציאלי על מוצרי מזון

חייק, מנכ"ל התאחדות התעשיינים, בוועדת הכלכלה: "יש להוריד את מחירי המזון באמצעות עידוד מפעלי המזון הקטנים והבינוניים, ולא באמצעות הרחבת היבוא"

יובל אזולאי 17.06.2013

תעשיית המזון: ירידה של 28% בהשקעות בשנת 2012

פדיון מפעלי המזון הסתכם ב-2012 ב-67 מיליארד שקל ■ בכיר בתעשייה: אנחנו מתאוששים מהמחאה החברתית, הציבור מבין שהתעשייה לא אשמה

יובל אזולאי 05.06.2013

   141516171819202122232425262728   

   נמצאו 624 כתבות   |   עמוד 21 מתוך 39