ארז קומרובסקי מגלה את נפלאות הכמון שהיה נהוג להתייחס אליו בחשדנות ■ "לא רק כמון סומן בחברה המפא"יניקית שלתוכה נולדנו כתבלין פרענקי. גם כוסברה ופלפל חריף הוכרזו כפרסונה נון גראטה"
דיאטות חלבונים, שהפכו פופולריות בשנים האחרונות, מבוססות על ההנחה כי צריכת חלבונים במקום פחמימות, מסייעת להפחתת שומן הגוף. האמנם?
עמיר פרץ בכנס שדרות: "במקום שיש ילדה רעבה - הממשלה איבדה תוקף למשול" ■ מנכ"לית אמון הציבור: "שוק המזון מאוד ריכוזי - כישלון מוחלט של הרגולטור"
אנו ממעטים להתעכב על ההוצאות השוטפות הכרוכות בניהול הבית, אך דווקא שם אפשר לצמצם ■ איך לחסוך בסעיפים שזוללים חלק גדול מהתקציב המשפחתי?
הוועדה לבחינת שוק המזון ומוצרי הצריכה הגישה דוח ביניים - היכנסו והורידו את הדוח המלא ב-PDF ■ "שוק המזון נשלט ע"י מספר מצומצם של שחקנים גדולים"
שימוש מושכל בחדשנות פיננסית בתחום החקלאות תביא להורדת מחירי המזון
אם לא שמעתם על החטיפים באגסי, גולי וקונוסים, זה לא במקרה: הם מיוצרים ע"י יצרניות קטנות ולא נמכרים בכל רשת מזון, אך שווה להכירם - כי מחירם נמוך, והטעם מצוין ■ ויש עוד דוגמאות
שרון קדמי: "המלצות סופיות - עד סוף השנה" ■ יחימוביץ': "אם שר אוצר במדינה אירופית היה פותח כך את שוק החלב ליבוא - היו סוקלים אותו באבנים" ■ הורידו את המצגת של קדמי
פטריות, המילון המלא לשווקים: טריות, מיובשות, מקומיות, מיובאות, מרקמים, טעמים, ריחות ומתכונים
משהו קטן וטוב: בוריקה - השילוב עם הבצק הדק והמטוגן הוא קטלני. גם לעורקיך הסתומים ממילא וגם לליבך המחשב להתפקע, לא רק מכולסטרול עודף אלא גם מאושר
כלכלן המאקרו של דש בית השקעות: מחירי המזון בחודש אוקטובר עלו בשיעור חד ומחקו חלק גדול מהירידה שנרשמה בספטמבר ■ מעריך כי הריבית במשק תרד בחודשים הקרובים לרמה של 2.25%-2.5%
סמנכ"ל בכיר לתכנון ולכלכלה ברשות המסים, ערן יעקב, בדוח שחיבר עבור ועדת קדמי: "הפחתת מכסים גורפת לא תביא להוזלה משמעותית, אם בכלל, של המחיר הסופי לצרכן"
יוניליוור הודיעה אתמול על הוזלת מוצרים ■ בדיקת "גלובס" מגלה: להוזלה קדמו העלאות מחירים אגרסיביות למדי ■ כך, למשל, זינק מחיר מיונז ב-17.6% השנה - וכעת מוזל רק ב-7.5% ■ החברה "עיוותה" גם את המחירים בהודעה לתקשורת
הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה: העשירון העליון מוציא פי 3.1 על מזון יותר מהעשירון התחתון
לדברי ההתאחדות, העלייה בשכר העבודה, התייקרות הייצור, הצניחה במכירות בשל המחאה החברתית והורדת המחירים שוחקות את הרווחיות של יצרניות המזון ■ חשש מפיטורי עובדים
"התרגיל המסריח" של רשתות השיווק: לאחר שצלחו את סקרי המחירים שפורסמו בעיתונים לקראת החגים - הקפיצו את מחירי המזון בשבוע החולף ■ רמי לוי: "הסקרים נעשים ללא ידיעתנו, ואנחנו תמיד יוצאים בהם הכי זולים" ■ מגה: "מחירי ירקות ופירות מאופיינים בתנודתיות רבה"
טואלטיקהיבואיוקר המחיהמחירי המזוןמשרד הבריאותענף המזוןקמעונאותרגולציהרפורמת היבוארשתות שיווק