דוח אמון
2019

שוקולד בחדשות

סוכן חדשות
 
 העיירה גרוייר/ צילום: Shutterstock | א.ס.א.פ קריאייטיב
הקנטון השווייצרי שהנפיק מטבע משלו, טובל ביין ובשוקולד
חבל פריבורג מספק לקולינריה השווייצרית את העידית שבשני אבות המזון המיתולוגיים: גבינה ושוקולד • קצת דרומה משם העלילה מסתבכת ומגיעה לזיוף כספים, לרובין הוד השווייצרי ולצבא של חייזרים
  
 
פרלינים/  צילום: גל בן זאב
הכירו חמישה אנשים שעברו לצד המתוק של החיים
הסבת מקצוע ליצרנות קולינרית - יין, מאפים, גבינות ובמיוחד שוקולד ומאפים - הולכת וצוברת תאוצה בשנים האחרונות • חמישה יצרני מתוקים מתארים את הדרך שעשו אל המטבח מתחום היהלומים, המוסכים, החינוך והביולוגיה הימית
  
 
מעדן פרו/ צילום: יחצ
שטראוס רוצה להכניס לכם חלבון גם במעדן השוקולד: משיקה את "מעדן פרו"
כיום נמכרים בישראל חטיפים שונים מועשרי חלבון, אך לא קיימים בשוק מעדני שוקולד שמכילים חלבון • קטגוריית המוצרים מועשרי החלבון הפכה אטרקטיבית מאוד עבור המחלבות הגדולות
  
 
רולעדין, גלילי ופל של חברת עדין שהולכת לפירוק / צילום: יחצ
המותג "מן" מתעניין ברכישת מותג הוופלים "עדין" שהולך לפירוק
בהמשך להודעה על פירוק חברת "עדין" שנקלעה לקשיים, חברת "רוקחמן", יצרנית הוופלים והעוגיות "מן", בוחנת אפשרויות לעסקה עתידית לרכישת מפעל "עדין" והמותג "עדין"
  
 
רולעדין, גלילי ופל של חברת עדין שהולכת לפירוק / צילום: יחצ
סוף לגליליות "רולעדין"? יצרנית השוקולד "עדין" הולכת לפירוק
סגנית רשם האגודות השיתופיות הורתה על מינוי כונס הנכסים הרשמי כמפרק, בהליך שיעבור כעת לבית המשפט המחוזי • לחברת "עדין" יש חובות נטענים בסך כולל של כ-42 מיליון
  
 
טובלרון / צילום: רויטרס. Darren Staples
הטובלרון חוזר לצורתו המקורית - ומחירו מזנק ב-200%
חטיף השוקולד הבינלאומי של חברת מונדלז אינטרנשיונל חוזר לצורתו המקורית, כך מדווחים בתקשורת הבריטית, אך גם יתייקר משמעותית
  
 
עפרה שטראוס / צילום: איל יצהר
חשש לחלקיקי מתכת בתוך ממתקים של שטראוס
במספר קטן של חבילות ממתקים המסומנות בתאריך האחד בנובמבר 2018, נארזה טבלת "שוקולד חלב מעולה עתיר בחלב (אקסטרה) במילוי קרם בטעם וניל עם שברי עוגיות", שעלולה להכיל חלקיקי מתכת שמקורם בציוד הייצור
  
 
איתי אנגלנדר / צילום יחצ סיון פרג
שטראוס תפחית קל' בשוקולד ללא סוכר ותוריד מחירים
בניסיון לבלום את הירידה שחוותה במוצרי השוקולד ללא סוכר, ספקית המזון השנייה בגודלה מחשבת מסלול מחדש • המחיר יירד ב-15%, במקביל להפחתה קלורית של 25% • מנכ"ל חטיבת הממתקים, איתי אנגלנדר: "אנו משתדלים שלא לגבות פרמיה נוספת על מוצרים לאוכלוסיות ייחודיות, בשונה מחברות אחרות שמנצלות את זה"
  
 
תצפית מהר סרו קמפאנריו לפארק הלאומי והאגם נוואל וואפי / צילום: שאטרסטוק
תיירות | כך הפכה ברילוצ'ה בארגנטינה למעצמת שוקולד
ברילוצ'ה, בירת הנופש של ארגנטינה, שהתפרסמה בזכות שפע האגמים, מדרונות הסקי, טיפוס הרים ושמורות הטבע שסביבה, ידועה היום יותר בזכות השוקולד שלה מאשר פלאי הטבע המקיפים אותה
  
 
מפעל כרמית בראשון לציון / צילום: יחצ
מפעל כרמית יעבור לגליל ויקבל מענקים של עד 20 מ' ש'
מפעל הממתקים הוותיק יעבור בתוך 4 שנים מראשון-לציון לגליל, לשטח שגודלו פי שניים משטחו כיום • עלות המעבר מוערכת בכ-80 מיליון שקל • החברה תקבל הטבות בשל המעבר לאזור עדיפות א'
  
 
טובלרון גנוב / צילום: מכס אשדוד
אלפי מוצרי גלידה נעצרו במכס אשדוד בחשד להתחמקות ממס
מכס אשדוד עצר יבואן עם אלפי מוצרי גלידה שטען כי מדובר בשוקולד, וזאת על-מנת להתחמק מתשלום מס • רשות המסים: "ניסיון הברחה ייחודי וחריג"
  
 
שוקולד הרשי / צילום: רויטרס
האם סיפור האהבה בין ארה"ב לשוקולד עומד להסתיים?
חטיפי השוקולד המשיכו להימכר גם כשהצרכנים האמריקאים החלו להתרחק ממזונות עתירי סוכר, אך נראה כי נקודת המפנה הגיעה ■ הרשי ולינדט, המחזיקות יחד ב-65% מהשוק, הכריזו על תוצאות גרועות, ומוצרים חדשים ובריאים יותר דוחקים החוצה את המותגים הישנים
  
 
טארט תות עם שוקולד הפרי של ולרונה/ צילום: דני גולן
מתוק הוא הצבע: לרגל הסילבסטר, שוקולדים בשלל צבעים
חידושים וחדשות לחובבי השוקולד: לראשונה זה 80 שנה נוסף לקלאסיקה של הלבן, המריר והחלבי שוקולד רובי ורוד טבעי, ועל המדפים מצטופפים גם שוקולד "בלונדי" קרמלי ושוקולדים צבעוניים על בסיס של תמציות פירות ■ לרגל הסילבסטר, קינוחים קלים בשלל גוונים, גם לטבעונים
  
 
גלידת וניל / צילום: רויטרס, Neil Hall
אוהבים וניל? הטעם הפופולרי ביותר יוצר מהומה עולמית
כשמחירי הווניל מרקיעים שחקים, חוואים במדגסקר, האי האפריקאי שהוא מוקד התעשייה העולמית, ישנים בשדותיהם ושוכרים שומרים כדי לוודא שלא גונבים להם את הגידולים היקרים
  
 
פונדו גבינה קלאסי / צילום: Shutterstock | א.ס.א.פ קריאייטיב
טבילת אש: בחיפוש אחר הפונדו המושלם
ארוחת סיר הפונדו, כמו שיודע כל גולש אלפיני, היא טקס בפני עצמו ■ כיום יש גם גרסאות שונות ומשונות כמו פונדו שוקולד ופונדו בקר ופונדו דגים, אבל גרסת המקור עם גבינת גרוייר ויין לבן היא המנצחת
  
 
ליימן שליסל / צילום:אייל פישר
ריקול לשוקולד של ליימן שליסל: "חשש להימצאות עש במוצר"
מדובר בטבלאות שוקולד צ'וקטה וצ'וקולטה מכל תאריכי התפוגה עד 6 בפברואר 2019 ■ "עקב מספר תלונות, החברה חוששת מאפשרות של מספר מועט של מקרי חדירת עש הקמח בנקודות המכירה השונות והמזווה הביתי, וזאת ללא יכולת שליטה של היצרן או היבואן"
  
 

   123456    >

   נמצאו 92 כתבות   |   עמוד 1 מתוך 6