פאנטה: "על פי הערכות מודיעיניות בארה"ב, איראן תוכל להשלים את התחמשותה בנשק גרעיני בתוך שנה מהיום" ■ הוסיף: "אין אופציה שלא מונחת על השולחן"
כך אמר רון פול, בין המתמודדים הרפובליקניים על מועמדות מפלגתם לנשיאות בארה"ב ■ "מבחינתי, הסכנה הגדולה ביותר שיהיה לנו נשיא שיחטא בתגובת יתר ונתחיל להפציץ את איראן"
ה"טורקיש וויקלי" מדווח שראש ממשלת טורקיה החלים מהניתוח לאחר 3 שבועות באיסטנבול, אך במקביל ישנו ספק רב אם ישתתף הערב בקבלת פנים באירוע כלכלי מסורתי ■ בינתיים, שר החוץ האיראני מבהיר: טורקיה ואיראן - אומות אחיות
קרטל המדינות המייצאות נפט, אופ"ק, הכריז היום על הגדלת ייצור הנפט ל-30 מיליון חביות ביום, מכ-24 מיליון היום ■ החוזים על הנפט ירדו היום ב-5.2%
התשובה של איראן למשחק "Battlefield 3" של חברת EA: משחק המחשב "לתקוף את ת"א"
חבר מועצת הבטחון הלאומית האיראנית אמר היום: "בקרוב נערוך תמרונים לסגירת מיצר הורמוז. אם העולם רוצה לפגוע בבטחון האיזור, אנחנו נפגע בבטחון העולם"
סוכנות הידיעות האירנית הרשמית IRNA מדווחת היום כי בפיצוץ מסתורי שאירע אמש במפעל במחוז יאזד, נהרגו 7 בני אדם ונפצעו 12 ■ באיראן טוענים שרוב הקורבנות הם אזרחים זרים
שר האנרגיה של איראן: רזרבות הגז במאגר הענק שנמצא גדולות פי כמה וכמה מהערכות המוקדמות שעמדו על 11 טריליון רגל מעוקב ■ הערכות: מדובר ב-50 טריליון רגל מעוקב
(עדכון) - ועידת ישראל לעסקים 2011 יצאה לדרך בת"א ■ הנשיא שמעון פרס על האיום האיראני: "שהעולם יהדק את הלחץ הכלכלי והפוליטי על איראן" ■ תקיפה צבאית? "הכל מונח על השולחן אבל אנחנו צריכים לנסות כל פעולה אחרת"
התאחדות התעשיינים ערכה יום עיון שמטרתו למנוע הסתבכות של חברות ישראליות עם איראן ■ זאת, כשברקע טענות מצד חברות רבות על היעדר מידע בנושא
סמנכ"ל סוכנות האנרגיה הבינ"ל בראיון ל"גלובס": "תגליות הגז יקנו לכם עצמאות אנרגטית ל-30 שנה, לא מעבר לזה" ■ על עימות אפשרי עם איראן: "זה יהיה מסוכן; 15.5 מיליון חביות נפט זורמות מדי יום דרך מצרי הורמוז; לא נעמוד בזה"
כך אמר שר האנרגיה של רוסיה המתנגד למהלך של הטלת חרם על ייצוא נפט של איראן ■ המזכיר הכללי של אופ"ק: "לא יהיה תחליף לאספקת הנפט של איראן לאירופה"
פרופ' אלן דרשוביץ, הסנגור הגדול של ישראל בארצות-הברית, לא קונה את הנימוקים להגבלת חופש הביטוי, מזהיר מפגיעה בבית המשפט וחושש מהאביב הערבי: "הסכנה הגדולה ביותר לדמוקרטיה מגיעה דווקא מהצעירים" ■ ראיון מיוחד לקראת פתיחת ועידת ישראל לעסקים של "גלובס"
מכון מחקר בוושינגטון כותב שיש סיכוי ממשי שייכשלו המאמצים לבלום פיתוח נשק גרעיני באיראן ■ התחזית: ארה"ב תצטרך להוביל מאמצי בלימה שתכליתם למנוע מהאייתוללות להשתמש בפצצות אטום ■ מהלומה צבאית מוגבלת של ישראל לא תשמיד את כל היכולות הגרעיניות של איראן
יעקב ויינשטיין, מנהל ההשקעות הראשי של מגדל שוקי הון: "מנהיגי אירופה חייבים לשנות משהו מהר - או שיהיה מיתון באירופה ב-2012" ■ "איראן ואביב העמים הערבי - קטסטרופיים לישראל"
עיתון "הטלגרף" הבריטי מדווח כי משמרות המהפכה באירן העלו כוננות מחשש לתקיפה על מתקני הגרעין במדינה
הפסקת אשחיזבאללהחמאסישראל במלחמהכותרות העיתונים בעולםלבנוןסיקור תקשורתיצה"לרצועת עזהתקשורת זרה