זאת בגין חלקו בייזום עסקה ליבוא המשקה "בקרדי בריזר" ■ ביהמ"ש קבע כי ברקוביץ' שימש זרז ליבוא המשקה, אך מגעיו עם טמפו לא התגבשו להסכם סופי
עפ"י החלטת ועדת הכלכלה, משרד הבריאות יקבע אזהרות שיבדילו בין משקאות עם ריכוז אלכוהול נמוך מ-15.5% לבין משקאות עם ריכוז אלכוהול גבוה יותר
שמפניות צרפתיות יוקרתיות, קאוות ספרדיות מהמכולת, למברוסקו איטלקי מטופש, ברוט ישראלי מצוין ■ הכול היה טעים (בטח אחרי הכוס השלישית)
רקדנית הבטן שבזכותה אפשר לחגוג בלי לחץ של הרבנות; הקשר שבין הקומוניזם לחגיגות הענק של יוצאי ברית-המועצות; ומה גורם ליהודים לקנות עצי אשוח?
הוויסקי הטוב בעולם - לא רק לטעמי - חזר. כבר חששתי שאבד לנצח, ולא לגמרי טעיתי. כמות קטנה מהנדיר הזה עכשיו בארץ
על מה הייתה החגיגה? על היין הראשון של כל עונת בציר באזור בוז'ולה בדרום צרפת ■ הבוז'ולה נובו לא יכול להיות יותר מאשר מיץ אלכוהולי צעיר ■ חגיגות הישראליות נולדו ביועזר, רק סמלי הוא ששם הן גם גוססות כיום
דוגמה ליין שהוא פחות אבל יותר ■ פחות עץ, פחות כוח, פחות שרירים, פחות דאווין. יין מופנם, מהורהר ונהדר
מחקרים מראים שגם יין אדום וגם רימונים טובים לבריאות ■ השלב המתבקש הבא היה לאחד אותם ליין רימונים, ולא רק כיין קינוח, אלא גם כיין יבש, יין בסגנון פורט, ואפילו יין מבעבע ויין רוזה ■ ומתי אם לא בראש השנה?
יין טוב הוא יריית פתיחה מוצלחת לשנה טובה ■ קבלו עשרה כאלה: אדום, לבן, יקר, זול, רוזה - ואפילו אחד מבעבע
עם הקריניאן החדש והמצוין שלו, רקנאטי מצטרף למעגל היוקרתי והמצומצם של היקבים הישראליים שיודעים לעשות יין עדין ומאופק
מונטיפיורי, נצר למשפחה המפורסמת ומנהל החטיבה המקצועית של כרמל, הוא הסיבה למהפכה ביקב ■ ועוד משהו שלא ידעתם: בירה גולדסטאר התחילה את דרכה ביקב ההיסטורי של כרמל בראשל"צ
הבשורה החדשה בתחום המשקאות היא שילוב מרתק בין אוכל לבין משקה, כשהברמן נקרא בהתאם "שף משקאות", והקוקטייל לא חייב להיות בכלל אלכוהולי ■ מרב סריג נסעה לפריז, לסדנת היכרות עם הגסטרונומיה של המיקסולוגיה
כ-100 טועמי היין יקבלו לבתיהם את היין שירז ריזרב 2009 מבעוד מועד, ובעת ההשקה הרשמית יעלו כל הטועמים לצ'אט רב-משתתפים באמצעות תוכנת Lync
לברגידה, פעם יד ימינו של המיליארדר שאול אייזנברג, נמאס ממלונות הפאר ומהטיסות הבלתי פוסקות אחר עסקיו חובקי העולם ■ הוא חזר הביתה לזכרון-יעקב, הקים מבשלת בירה בהשקעה של 4 מיליון שקל - ועכשיו יש לו "פאשן לקום בבוקר"
חשבתם שפייסבוק זה רק לשיתוף סטטוסים ולינקים? מסתבר כי בני-נוער בגילאי 12-17 שגולשים ברשתות החברתיות מדי יום חשופים לתופעות שנראות נפוצות יותר ממה שהן באמת
לאחרונה ביקר בארץ קולין סקוט, המאסטר בלנדר של חברת שיבס ריגאל ואגדה בפני עצמו, והעניק לכל המלעיזים שיעור בנוגע לכבודו האבוד של הבלנדד וויסקי
החברה המרכזית למשקאות קליםהעלאת מחיריםיבואייןמחירי המזוןמשקאותעסק ביוםעסקים קטנים ובינונייםעצמאיםתרבות: יין