(עדכון) - דיון סוער בוועדת הכלכלה על מחירי הדלק ■ היו"ר ח"כ כרמל שאמה תקף בחריפות את נציגי חברות הדלק בדיון: "לא תוכלו יותר לרמות את הציבור; זה ייגמר בחקיקה"
מחיר הדלק הוא נושא שמרגיז אותנו, חבל רק שאת המחאה רואים באינטרנט ולא ברחובות
שר האוצר יובל שטייניץ חתם היום על צו להורדת מס הבלו על הדלק ב-20 אגורות לליטר ■ בתוספת מע"מ תעמוד ההוזלה על 23 אגורות
נתניהו: "האלוף בני גנץ הוא קצין מצטיין ומפקד מנוסה; הוא ניחן בכל התכונות הדרושות להיות מפקד מעולה של צבא הגנה לישרא"
(עדכון) - בקואליציית הארגונים החברתיים תכננו להוציא את הישראלים לרחובות בשל העלאות המסים - אך שגרת העבודה כנראה חזקה יותר ■ יואל מרשק, ממארגני ההפגנות: "הציבור מאס בהבטחות הריקות של רה"מ"
יו"ר ההסתדרות הביע תקווה כי הידברות עם האוצר ועם נתניהו השבוע ימנע השביתה הכללית המתוכננת לעוד פחות משבועיים ■ "גם נתניהו הבין שהחבילה לא מספקת"
(עדכון) - יו"ר ההסתדרות, נשיא התאחדות התעשיינים ויו"ר מרכז השלטון המקומי: תוכנית הקלות המסים שהציג נתניהו "מעורפלת ולא ברורה" ■ מנגד, השלושה הוציאו "הודעה מעורפלת" בעצמם: "המטה יחליט על המשך המאבק בהתאם לתוצאות המו"מ"
אדוני ראש הממשלה: מה יעזור לנו DTT אם אין לנו כסף לשלם את חשבון החשמל?
הציבור אדיש ולכן הציבור ישלם: חוץ מלדבר - ואולי גם להצטרף לקבוצת מחאה בפייסבוק - הישראלים לא עושים דבר ■ "לאזרח המצרי שחי על פיתה ופול הרבה יותר קל להבין מציאות פוליטיות מאשר ישראלי שהמאבק שלו זה לתת לילד את הגרסה האחרונה של האייפון"
רה"מ ושר האוצר למדו שתכנון כלכלי מחייב, מלבד חישובי ה"חור שבגרוש", גם גמישות
גם גנץ חטא במעשים שאינם טהורי מידות, אבל אחרי גלנט למי יש כוח להתעסק בזה?
אנשי השבוע: בנימין נתניהו ויובל שטייניץ. המחלה של שר האוצר הצילה את ביבי
שר האוצר גילה שהוא לבד ושביבי לא התבדח כשקבע שהוא יהיה שר על כלכלי
הנס שהתרחש השבוע הוא שהציבור התעצבן, התקשורת גיבתה, והממשל הקשיב ועשה
שטייניץ לא השכיל לכרות בריתות נכונות, וכשריח הבחירות באוויר, לא נותר מי שיגן עליו
הוא נבגד ע"י ביבי יותר משנבגד ע"י ברק, ועכשיו זה הזמן לנקמה. נקמה חברתית, כמובן
איראןארה"בבג"ץדונלד טראמפהמומלצותישראל במלחמהקטארגייטרונן ברשב"כמשפט נתניהו