המנטרה של הפוליטיקאים הישראלים כבר קבועה: "בישראל משלמים 130 עד 140 משכורות לדירה, לעומת 96 משכורות בלבד במדינות ה-OECD" ■ רק שבארגון הבינלאומי לא ממש מכירים את הנתון הזה והפוליטיקאים שלנו כבר מתפתלים
העלייה המתמשכת במחירי השכירות בארה"ב במקביל להמשך ירידת מחירי הנכסים - מובילה להפרש משמעותי בין עלותו של רכישת בית עם משכנתא, לבין תשלום השכירות עליו
לאחר מדד מחירי הדירות בבעלות שאינו נכלל במדד המחירים וסקר הערכת מגמות בענף הנדל"ן, מעריך אלכס זבז'ינסקי מדש: "מצטיירת תמונה של עצירה בירידת המחירים"
מייסד גיזה-זינגר-אבן בראיון למוסף הנדל"ן של "גלובס": "התערבות גסה של הממשלה עלולה להפוך את המפנה בשוק להרה אסון; חייבים למתן את קריסת הנדל"ן, שסימניה כבר נראים באופק"
שאול לוטן, מנכ"ל קבוצת משולם לוינשטיין, מזהיר משחרור קרקעות לבנייה בהיקף גדול ■ "לפני שנתיים שיווקנו דירות 4 חדרים ב-1.1 מיליון שקל - המחיר גבוה כיום ב-30%"
ליברמן בשיחה עם "גלובס": "מה שעשו פה היה כדי לעקוף אותנו, ש"ס מנסה למנוע את מיצוי כושר ההשתכרות בסעיפים האחרים, ועד שהם לא יכניסו אותם אנחנו לא נצביע בעד הרפורמה"
שר הבינוי והשיכון אריאל אטיאס, בריאיון לחדשות ערוץ 2: "השגנו 3,000 שקל שכר דירה לכל מי שממתין לדיור הציבורי, ללא הגבלת זמן ובלי לצאת מהתור"
מקביל למצבע ההנחות של חברת גינדי השקעות בפרויקט גינדי ת"א, כינסה חברת גינדי החזקות מסיבת עיתונאים, בה חשפה את פרויקט היוקרה ב"אוק גינדי"
(עדכון) - פרק הדיור בדוח טרכטנברג אושר פה-אחד בממשלה בעקבות ה"דיל" שנרקם עם ישראל ביתנו, אשר נחשף ב"גלובס" בסוף השבוע ■ תוספת בנייה של 4,400 דירות חדשות בשנה בלבד
משכנתאות ב-2.99 מיליארד שקל ניטלו בפברואר - ירידה של 1.3% בהשוואה לחודש ינואר
נסגרה עסקת קבוצת הרכישה של מגדל השחר בגבעתיים: המגדל בן 52 הקומות יוקמו 140 יחידות דיור ■ מתוך 52 הקומות יוקדשו 12 קומות למגורים ו-30 קומות למשרדים
מנהל מחלקת מחקר ואסטרטגיה באקסלנס: "המחאה החברתית עדיין כאן; האינפלציה בשמונת החודשים מאז המחאה - 0%"
בהתאחדות הקבלנים תוקפים את ההצעה להטיל את "היטל עיכוב הדיור" כחלק מאישור פרק הדיור בדוח טרכטנברג, ומזהירים מ"עלייה דרסטית במחירי הדיור ולעצירה כמעט מוחלטת של הבנייה בישראל"
נתוני האוצר לחודש ינואר מעידים על המשך יציאת המשקיעים משוק הנדל"ן ■ בהשוואה לחודש דצמבר נרשמה ירידה של 1.2% במחירי הדירות החדשות ■ ירידה במספר הרוכשים שסגרו עיסקה לפני שהספיקו למכור את דירתם הקודמת
חיפה הופכת לבירת הדירות להשקעה של ישראל, עם מחירים אטרקטיביים בשכונות המתאימות להשקעה
דירות יד שנייההלשכה המרכזית לסטטיסטיקה (למ"ס) המומלצותנדל"ן: נדל"ן למגוריםנדל"ן: מימוןנדל"ן: עסקאות נדל"ןעסקאות השבועקבלניםריבית בנק ישראלשוק הדיור