המכירה היא באמצעות חברת א.ת שיווק, שבה מחזיקה תנובה 50% ■ שוקלת גם להפסיק את ייצור הנקניקים והנקניקיות שמבוצע כיום תחת המותג הוד חפר
זוגלובק הורידה בסוף ינואר את כלל מוצריה הארוזים מהמדף עקב הימצאות מים באריזות ■ מנכ"ל זוגלובק: "הציבור ראה שההתנהגות שלנו אחראית, לא ספרנו את הנזק הישיר שייגרם לנו"
המוצרים: פסטרמה רומנית, פסטרמה פפריקה, פסטרמה עם דבש ופסטרמה צלויה על לבנים ■ זוגלובק: מתוך נקיטת משנה זהירות החליטה החברה לאסוף את המוצרים מהמדפים
עפ"י נתוני סטורנקסט, מאז השקת פסטרמה "דק דק" גדל הנתח הכספי של זוגלובק בקטגוריה ב-5% ■ מנכ"ל זוגלובק, פיני קמרי: "יש כאן ערך מוסף שמצליחים לגבות עליו את הכסף"
טיב טעם מחזיקה כיום ב-75% מההון וב-50% ממניות השליטה בחברת מזרע ■ המהלך יאפשר לטיב טעם לאחד את מפעלי הבשר ולייעל באופן משמעותי את המערך
7 חודשים אחרי ההשקעה המאסיבית במיתוג מחדש, זוגלובק מכוונת גבוה: תתחרה מול תנובה בקטגוריית הבשר הטרי ותגדיל את היקף היצוא ■ היו"ר אלי זוגלובק: "המטרה שלנו היא להיות חברה של מיליארד שקל תוך 3 שנים"
היקף ההשקעה במהלך עומד על 9 מיליון שקל, ומחיר ליחידה משקף מחיר גבוה של 100 שקל לק"ג ■ מנכ"ל זוגלובק, פיני קמרי: "למה שזה לא יעלה כמו סטייק עם כל הערך שמושקע כאן?"
למרות קצב מכירות של 565 מיליון שקל ומעבר לרווחיות - שיעורי הרווח שוליים ■ זוגלובק שומרת על כוחה בשוק מעדני הבשר, אך מאבדת את ההובלה במעדנים הארוזים ■ זוגלובק: "הנתונים אינם נכונים ואינם מדויקים"
סיור בשווקים המרכזיים בארץ מגלה כי לצד הדוכנים המסורתיים צצו בשנים האחרונות גם דוכני בוטיק, חנויות אווירה וחנויות מתמחות ■ "גלובס" יצא לבדוק כיצד המגוון משפיע על חוויית הקנייה - וכמה זה עולה לנו
כך עולה מהשוואת "גלובס" בין מחיריהם של סלטים, גבינות ונקניקים במשקל - לבין אותם מוצרים בדיוק כאשר הם נמכרים באריזות ההפרש הגדול ביותר - קרוב ל-90% - נרשם במחיר גבינת "עמק" של תנובה
בשרהחברה לאיתור והשבת נכסי הנספים בשואההעלאת מחיריםזוגלובקיוקר המחיהיחיעםמוזיאוןמחירי המזוןמיזוגים ורכישותמסעדות