מזון מהיר

כתבות אחרונות

 

מקדונלד'ס העולמית לעובדיה: המבורגר וצ'יפס - לא בריא

פוסט בבלוג לעובדי מקדונלד'ס: "מזון מהיר הוא אלטרנטיבה זולה, זמינה ומהירה לבישול ביתי. הוא אמנם נוח לאנשים בעלי לו"ז עמוס, אך הוא נחשב לאוכל מלא בשומן רווי, עתיר קלוריות, מלח, סוכר ומהווה סיכון להשמנת יתר"

שירות גלובס 24.12.2013

מזון גרוע הוא איום לציבור

20% מילדי כיתה א' שמנים מדי, בכיתה ז' הם כבר משליש מהכיתה

אביב לביא 10.12.2013

הטיפ היומי: רשת מזון עם יסודות עסקיים מהטובים בתעשייה

הצפי הנוכחי בשוק הוא לגידול קל בלבד בשנים 2014 ו-2015 בשולי הרווח, למרות הצפי לגידול במכירות חנויות זהות, פוטנציאל הנובע מהתמחור וכן אינפלציה נמוכה בעלויות המזון

שירות גלובס 10.12.2013

ארה"ב: שביתת מחאה של יום אחד ברשתות המזון המהיר

העובדים ברשתות המזון המהיר בארה"ב מבקשים להעלות את שכרם, אך בעלי המסעדות טוענים כי הדבר ייקר משמעותית את המזון - מה שיביא לפיטורים

שירות גלובס 05.12.2013

ארה"ב: רשת מקדונלד'ס משנה את תפריט "הכול בדולר"

תשיק תפריט בשם "Dollar menu & more" שיכלול מוצרים ב-3 רמות תמחור

אדוורטייזינג אייג' 23.10.2013

האם ברגר קינג השיקה מהלך של מיתוג מחדש?

הרשת העלתה בימים האחרונים תמונות של לוגו חדש תחת השם Fries King ■ בשלב זה לא ברור אם מדובר במיתוג מחדש או בקמפיין טיזרי למוצרים חדשים

אדוורטייזינג אייג' 03.10.2013

איך הצליחה רשת טאקו בל האמריקאית לשקם את תדמיתה?

רשת המזון המהיר בת 50 השנה, שנבחרה למשווקת השנה של "אד אייג'", מוכיחה שאפשר להתחדש עם מוצרים טרנדיים, תפריט חדש ושיווק לבני דור המילניום

אדוורטייזינג אייג' 11.09.2013

עובדי מקדונדל'ס בארה"ב שובתים בדרישה לתוספות שכר

דורשים שכר של 15 דולר לשעה, 66% מעל השכר הנהוג כיום של 9 דולר לשעה‏

‎‎שירות גלובס 30.07.2013

אוהבים נקניקיות? למה המזון המעובד והלא מזין כל-כך טעים

איך מגיעים היצרנים ל"נקודת העונג" שבה המזון הכי טעים? ■ למה הנשנושים מגיעים בחתיכות קטנות? ■ ואילו מניפולציות מפעילים בסימון הערכים התזונתיים?

גלי וינרב 21.06.2013

ילדה בת 9 נגד מנכ"ל מקדונלד'ס: "תפסיקו לעבוד על ילדים"

‎‎חנה רוברטסון בת ה-9 באסיפה השנתית של מקדונלד'ס: "אני לא חושבת שזה הוגן לשכנע ילדים לאכול מזון שלא בריא להם ע"י שימוש בצעצועים ודמויות מצוירות"‏

שירות גלובס 26.05.2013

כמו הגדולים: הסושייה, הפלאפל והקפה השכונתי מתרחבים

ההצלחה של ארומה וקפה הלל הירושלמיות מעוררת השראה בקרב רשתות מזון בבירה, המבקשות להעביר את המיתולוגיה המקומית למגרש של הגדולים

אפרת אהרוני 15.04.2013

מקדונלד'ס מנסה להחזיר את הצעירים: משיקה ליין כריכים חדש

ממזכר פנימי של החברה עולה כי מקדונלד'ס כבר לא מדורגת ברשימת 10 רשתות המזון המהיר המועדפות על צעירים בארה"ב

אדוורטייזינג אייג' 28.03.2013

בורגראנץ' משקיעה 6 מיליון שקל בהקמת 4 סניפים חדשים

הסניפים החדשים של הרשת ייפתחו בנתיבות, במעלות, בבית-שמש ובבאר-שבע

שירות גלובס 26.02.2013

אוהבים שווארמה? זה המקום שאתם חייבים להכיר

לא סתם מכונה השווארמייה החדשה בכיכר רבין "האטליז" ■ תל אביב או לא תל אביב - תכירו את הגל החדש של השווארמה

חיליק גורפינקל 21.02.2013

אחרי 15 שנות היעדרות: רשת בורגר קינג חוזרת לצרפת

היקפו של שוק המזון המהיר בצרפת נאמד ב-9 מיליארד אירו (כ-12 מיליארד דולר)

שירות גלובס 05.02.2013

   1234567891011   

   נמצאו 168 כתבות   |   עמוד 6 מתוך 11