קונדיטוריה

כתבות אחרונות

 
אורית אברהם / צילום: תמונה פרטית

"כבר למדתי, בכל פעם שיש סגר, בשבוע הראשון יש ירידה בהזמנות, ואז כשמתרגלים יש עלייה"

אורית אברהם היא קונדיטורית שיצאה לדרך עצמאית לפני ארבע שנים • "הקורונה הייתה מקפצה לעסק שלי" • גלובס שם את הסיוע לעסקים קטנים ולעצמאים במרכז 

שירי דובר 19.01.2021
אופק אסרף, קונדיטורית / צילום: תמונה פרטית

"הצלחנו בחודש הראשון לכסות עלויות, והיום אנחנו מתחילים להרוויח"

אופק אסרף, בת 23, קונדיטורית • "לא קיבלנו מענקים כי זה עסק חדש, אבל קיבלתי סיפוק שהבאנו לארץ משהו שאין פה ושיש לו ביקוש • "גלובס" שם את הסיוע לעסקים קטנים ולעצמאים במרכז

מיכל רז-חיימוביץ' 11.11.2020
מוס שוקולד ופסיפלורה / צילום: יחצ חול

שנת הקצפת והפפריקה: עושים כבוד לקולינריה ההונגרית

2019 הוכרזה כשנת התרבות ההונגרית ובמסגרתה יתקיים לראשונה שבוע הקולינריה ההונגרית, עם אירועי אוכל ויין ברחבי הארץ • לצד המטבח המסורתי ועוגות הרושם המפוארות, יש גם נציגים למטבח ולקונדיטוריה החדשים

רועי ירושלמי 30.03.2019
לימון כבוש בסגנון מרוקאי / צילום:, Shutterstock | א.ס.א.פ קריאייטיב

אוהבים ופלה לימון? זה לא במקרה. ישראל היא מעצמת ופלות ולימונים

מתברר שישראלים אוהבים לימון באופן יוצא דופן, יותר מעמים אחרים - באוכל, בקינוחים ואפילו בוופלים • אם החיים נותנים לך לימונים, אז תעשה מהם טארט לימון. או לימון כבוש • או לימונצ’לו, או הכול ביחד

רועי ירושלמי 16.02.2019
אור ויצמן / צילום: מתן פורטנוי

רק בן 15 ומנהל עסק לאפייה של עוגות בוטיק

"כל החיים אמנות העסיקה אותי. וכשמצאתי את הקונדיטוריה, זה התחבר לי וישב בול" • אור ויצמן פתח את העסק לאפיית עוגות ראווה ועוגות בוטיק לפני שנה, וכיום הוא מקבל כ-3 הזמנות בשבוע

איתן בייגל 10.02.2019
צרו איתנו קשר *5988