אורית אברהם היא קונדיטורית שיצאה לדרך עצמאית לפני ארבע שנים • "הקורונה הייתה מקפצה לעסק שלי" • גלובס שם את הסיוע לעסקים קטנים ולעצמאים במרכז
אופק אסרף, בת 23, קונדיטורית • "לא קיבלנו מענקים כי זה עסק חדש, אבל קיבלתי סיפוק שהבאנו לארץ משהו שאין פה ושיש לו ביקוש • "גלובס" שם את הסיוע לעסקים קטנים ולעצמאים במרכז
2019 הוכרזה כשנת התרבות ההונגרית ובמסגרתה יתקיים לראשונה שבוע הקולינריה ההונגרית, עם אירועי אוכל ויין ברחבי הארץ • לצד המטבח המסורתי ועוגות הרושם המפוארות, יש גם נציגים למטבח ולקונדיטוריה החדשים
מתברר שישראלים אוהבים לימון באופן יוצא דופן, יותר מעמים אחרים - באוכל, בקינוחים ואפילו בוופלים • אם החיים נותנים לך לימונים, אז תעשה מהם טארט לימון. או לימון כבוש • או לימונצ’לו, או הכול ביחד
"כל החיים אמנות העסיקה אותי. וכשמצאתי את הקונדיטוריה, זה התחבר לי וישב בול" • אור ויצמן פתח את העסק לאפיית עוגות ראווה ועוגות בוטיק לפני שנה, וכיום הוא מקבל כ-3 הזמנות בשבוע
עבודה בימי קורונהעסק ביוםעסקים קטנים ובינונייםעצמאים