אמריקן אקספרס מביאה את השף ג'רמן מרטיטגי לישראל

אמריקן אקספרס תשתף פעולה עם השף ג'רמן מרטיטגי, שבמשך עשור הוביל את מסעדת Tegui הארגנטינאית אשר נכללה בדירוג 50 המסעדות הטובות בעולם • וגם: השבוע תיפתח במוזיאון תל אביב-יפו תערוכה קבוצתית חדשה בשם "גובה פני העיר: דמיון אזרחי בתל אביב יפו", העוסקת ביחסים שבין העיר ותושביה לאורך השנים • אירועים ומינויים

השף ג'רמן מרטיטגי / צילום: יח''צ אמריקן אקספרס
השף ג'רמן מרטיטגי / צילום: יח''צ אמריקן אקספרס

1שיווק

התחרות העזה בין חברות כרטיסי האשראי החוץ בנקאיות מייצרת בחודשים האחרונים שורה של מהלכים ליצירת בידול - גם בסגמנט היוקרה. כך, אמריקן אקספרס תשתף פעולה עם השף ג'רמן מרטיטגי, שבמשך עשור הוביל את מסעדת Tegui הארגנטינאית אשר נכללה בדירוג 50 המסעדות הטובות בעולם, ובעשירייה הראשונה באמריקה הלטינית.

מצור חות'י על ישראל? חברה מהונג קונג מציעה משלוחים מסין דרך הים האדום
משקיעים בנדל"ן בחו"ל? ייתכן שתצטרכו לשלם מסים גם בישראל

מרטיטגי יפעיל במהלך חודש יוני (8-26) מעין "מסעדת פופ אפ" בסוהו האוס ביפו, שתהיה פתוחה לקהל הרחב עם קדימות למחזיקי הכרטיס. בנוסף יתקיימו מאסטר קלאס, הופעה של רמי קליינשטיין, ערבי קוקטיילים ועוד.

"מבחינתנו אנחנו מנהלים קהילה, והאירוע הזה מגיע בעקבות דרישה מלמטה, מהשטח. זה האירוע הכי גדול מאז שאני בתפקיד", אומר מני כהן, מנכ"ל אמריקן אקספרס זה כשלוש שנים. "זה לא משהו שמותג בישראל מסוגל או יודע לעשות".

2 תערוכה

השבוע (22.5) תיפתח במוזיאון תל אביב-יפו תערוכה קבוצתית חדשה בשם "גובה פני העיר: דמיון אזרחי בתל אביב יפו", העוסקת ביחסים שבין העיר ותושביה לאורך השנים - ובייחוד בפעולות שבאמצעותן מאתגרים התושבים את עירם באופן סימבולי או גשמי. התערוכה כוללת 19 עבודות, בהן של האמן דיוי בראל.

צילום: מתוך עבודה של דיוי בראל
 צילום: מתוך עבודה של דיוי בראל

3 מינויים חדשים

עדי טלבי-לוריא מונתה למנכ"לית אקסטרה מייל ישראל, העוסקת בשיווק ומיתוג מעסיק בעולמות ה-B2B.

עדי טלבי-לוריא / צילום: אלי ברנשטיין
 עדי טלבי-לוריא / צילום: אלי ברנשטיין

טלי שם-טוב, ממייסדי קווליטסט והמנכ"לית שלה לשעבר, מונתה ליו"ר פורום AI של איגוד ההייטק.

טלי שם-טוב / צילום: אלי ברנשטיין
 טלי שם-טוב / צילום: אלי ברנשטיין

עו"ד טל סלע מונתה ליועצת המשפטית של ManpowerGroup ישראל.

מספר היום

51.3%

רייטינג השיא של האירוויזיון ששודר בתאגיד, בדקה שבה נציגת ישראל יובל רפאל הייתה על הבמה