מאות שקלים מוציאה כל משפחה ביום העצמאות על בשרים, סלטים, פיתות ומנגל ■ איפה כדאי להצטייד בערכת "על האש"? ■ בדיקת המרכז למחקרים צרכניים מגלה פערי מחירים לא גבוהים של כ-10% בין הרשתות ■ חנויות הנוחות יותר יקרות
השום הירוק, השקד הירוק, החומוס הירוק ואפונת הגינה הירוקה עכשיו בשיאם: טריים-טריים, לא קפואים, לא משומרים. רעננים כמו האביב עצמו וכמוהו מהירים להיעלם
אני אוהב חומוס בכל מצבי הצבירה - מנוגב, מבושל, במרק, בפלאפל. דווקא בניו יורק העמקתי איתו את ההיכרות
רק לפני חמש שנים היה שוק הטחינה הגולמית בשפל, רדום ומדשדש. בשנים האחרונות המטבח הישראלי אימץ אותה בחום, והטרנד הבריאותי-מקומי הפך אותה לכוכבת. מאז שולשו המכירות
אם לא שמעתם על החטיפים באגסי, גולי וקונוסים, זה לא במקרה: הם מיוצרים ע"י יצרניות קטנות ולא נמכרים בכל רשת מזון, אך שווה להכירם - כי מחירם נמוך, והטעם מצוין ■ ויש עוד דוגמאות
מאחורי כל מוצר תעשייתי עומד אדם שמחרף את נפשו, ובעיקר את לשונו, כדי שתרגישו שאתם מכניסים לפה את הדבר האמיתי ■ חומוסולוג, מאסטר בייקר וטכנולוג קפה אפשרו לכתבת MT לטעום על קצה המזלג מהעבודה היומיומית שלהם ■ כתבה שתגרום לכם לשכרון חושים
תנובה: "בעקבות עליית חומרי הגלם, מחירי חלק מהמוצרים יעלו בשבועות הקרובים"
אם העלייה הצפויה במחירי הדלק ביום ראשון הקרוב לא הספיקה לכם, בימים הקרובים צפויה לחול עליית מחירים רחבה גם במגוון מוצרי מזון וטיפוח
היקף העסקה מוערך בכחצי מיליון דולר ■ הסלטים המצוננים של החברה, ובעיקר מגוון סלטי החומוס, מיועדים בעיקר לאוכלוסייה היהודית והמוסלמית מכיוון שיש להם אישורי כשרות
אילו מרכיבים מסתתרים בתפריט של משפחה ישראלית ממוצעת? מבדיקת "גלובס" עולה כי הקטשופ מתובל בסוכר, הטונה שוחה במלח, החומוס טובל בשמן, והשניצל עמוס בקמח וסויה
הסיור "בין הגרגרים" שעובר בין חומוסיות סודיות במזרח ירושלים הוא בדיוק מה שהרופא המליץ לכם לחורף הזה ■ בסיור תאכלו תתענגו על הטעם ועל אנקדוטות היסטוריות ■ ניגוב נעים
יורשי עלי קרוואן מבהירים כי המסעדות החדשות בראשון-לציון ובהרצליה שנפתחו תחת השם "אבו חסן" אינן קשורות אליהם ■ בית המשפט עשוי להכריע כמה שווה המותג "אבו חסן"
סברה חונכת מפעל בארה"ב - ויו"ר פפסיקו פורסת את החזון למותג החומוס ("יגיע לאסיה ולאירופה") ומסבירה למה ענקית כמוה צריכה את שטראוס: "אנחנו יותר גדולים משטראוס במכירות, אבל ביכולות שלהם לייצר מזון טרי הם ענק"
עלות החלוקה - יותר ממיליון שקל ■ המהלך הוא חלק מהשקת סדרת סלטים עם שומשום מלא ■ מישל בן-וייס, מנכ"ל חטיבת בריאות ואיכות חיים בשטראוס: "מי שמקבע את מלחמת המחירים בסלטים הם הקמעונאים"
זאת החל מיום חמישי הקרוב ■ מדובר בחומוס השקמה או חומוס סלטי שמיר 1 ק"ג וחבילת קבב של חברת פאר ■ הרכישה תוגבל ל-2 יחידות מכל מוצר לכל לקוח ■ בשופרסל וברבוע כחול אין כרגע כוונה להיגרר למבצעי רצפה
מדובר ביוזמה של מסעדת "אבו-גוש" ומעדני מיקי, שתספק את החומוס ■ המטרה: לשבור את השיא הלבנוני של 2 טון חומוס, עם צלחת של 4 טון ■ בסיום האירוע, שייערך בשבת הקרובה, יוגש החומוס בחינם לציבור המבקרים
ביקורת מסעדותחיפהמסעדותמתן שירםסברהסיורי אוכלסלטיםפפסיקושטראוסשי באב"ד