פודטק

כתבות אחרונות

 
עופרה שטראוס / צלם: שלומי יוסף
הסכם שת"פ | בלעדי

שטראוס תאתר עבור ג'יוודאן טכנולוגיות מזון

חממת הפודטק דה-קיטשן מקבוצת שטראוס תאתר עבור הענקית השוויצרית טכנולוגיות עם פוטנציאל להשקעה בשוק המקומי • היקף השת"פ נאמד ב-2 מיליון שקל

שני מוזס 21.08.2018
תוספי תזונה / צילום:  Shutterstock/ א.ס.א.פ קרייטיב

עתיד התזונה

הצמיחה של תחום תוספי המזון בעולם מביאה איתה חידושים מבוססי מדע

אלון לוי 22.05.2018
תחליפי הבשר תוספים תאוצה / עיבוד מחשב, צילומים: Shutterstock | א.ס.א.פ קריאייטיב

בדרך אל עולם ללא בשר: האתגר הבא של תעשיית הפוד-טק

זה אולי לא יקרה בעשור הקרוב, ואולי גם לא בעשרים השנים הבאות, אבל כל הסימנים בפוד-טק מראים שהאנושות הולכת לקראת עולם ללא בשר המופק מבעלי חיים • מה יהיה במקום? מוצרים משודרגים מהתפריט הטבעוני, בשר אמיתי שגודל במעבדה - וחלבונים שיופקו מזבובים ומחגבים • הצצה לתעשייה הישראלית שמפתחת את התחליפים

שחר סמוחה 12.05.2018
חממת פודטק / צילום: שאטרסטוק

אחרי האקזיט המרשים: מי תהיה פרוטרום הבאה?

פרוטרום היא לא היחידה בענף הפודטק שnספקת פתרונות טכנולוגיים לתעשיית המזון • קרקרים מתוצרים של זבובי פירות ובשר שגדל מתרביות תאים של פרות - הסטארט-אפים שהולכים לשנות את מה שאנחנו אוכלים כפי שהוצגו בכנס הפודטק של שטראוס

שני מוזס 09.05.2018

הסטארט-אפים שמשנים את כל מה שידענו על אוכל

תעשיית המזון היא אחד ענף שמרן, אבל הבינה המלאכותית משנה גם את זה ■ כך פועלים המיזמים שהופכים את העולם לטעים יותר, עם פחות הרג של בע"ח, ואולי גם ימנעו את ההתחממות הגלובלית

ויקי אוסלנדר 28.02.2018

שטראוס תשקיע 2 מיליון שקל במיזם חדשני בתחום החיידקים

חממת הפוד טק "קיטשן", המשותפת לשטראוס ולרשות החדשנות של משרד הכלכלה, פרסמה קול קורא לסטארט-אפים העוסקים בתחום חיידקי המעיים ■ קבוצת דנונה העולמית תלווה את הסטארט-אפ הזוכה בדרך למדף

שני מוזס 14.12.2017

איך הופכים מיונז לסטארט-אפ - ומה הקשר לביל גייטס?

היזם האמריקאי ג'וש טטריק הקים את חברת הפוד-טק המפטון קריק שמייצרת מיונז מקטניות ■ כמה מיליונים גייס, ואיזה מוצרי מזון יעברו "עדכון גרסה כמו טלפון של אפל"?

גלי וינרב 07.10.2017
ג'רני 2017

כנס ג'רני: מבשלים עסקאות בזירת הפודטק

אתגרי תעשיית המזון הופכים מורכבים ומאתגרים טכנולוגית ■ תחום האגטק משנה את חיינו מבלי שנשים לב ■ בכנס ה-JOURNEY של פירמת הייעוץ וראיית החשבון EY ושל עיתון "גלובס" ייחשפו החידושים החמים בתחום

שירות גלובס 28.09.2017
סטארט-אפ | לפני כולם

מחוץ למחלבות הבית: מעדן הסטארט-אפ של שטראוס

השבוע עלה למדפים "יופיקס", מעדן טבעוני חדש שיוצר בחוות סטארט-אפים ■ לטובת החברה המפתחת, גויסו 2 מיליון דולר

שני מוזס 12.09.2017
מחוץ לקופסא, פודטק/ צילום: מתוך הוידאו

סטייק צרצר או חלב עשוי שמרים: טכנולוגיות המזון החדשות

ממזון שהותאם לשיפור מצב-הרוח שלכם באופן אישי - ועד מודלים חדשים וטכנולוגיות מלהיבות לשיווק מזון לבית הצרכן ■ תחום הפודטק מסתמן כדבר הגדול הבא בעולם - וגם בישראל

גלי וינרב ואיתן בייגל 28.11.2016
המבורגר המעבדה ה”מדמם” של חברת Impossible foods / צילום: רויטרס

מהפכת הפוד-טק - הדור הבא: רוטב בולונז מצרצרים

התפתחות תחום הפוד-טק בשנים האחרונות מאפשרת לרעיונות מדיסציפלינות מדעיות שונות לצאת במהירות מהמעבדה אל העולם ■ ומה יקרה אז? מהפכה כלכלית

גלי וינרב 11.11.2016
טעם העתיד / צילום: באדיבות ווייט אינוביישן

קבלו את התחום הלוהט החדש בתעשיית ההיי-טק - אוכל

כפית שלומדת את הרגלי הטעם של הצרכנים, סורק שמנתח את הרכיבים התזונתיים, מכונה שמדפיסה מסרים על קצף של קפה, אפליקציה שמרכיבה תפריט בריאותי מותאם אישית ■ וזו רק רשימה חלקית...

יעל בן ישראל 25.03.2016

"צמצום השימוש בסוכר הפחית כבר יותר מ-3 מיליארד קלוריות"

נגה שוורץ משולם, מנהלת תחום הבריאות בתנובה: "פיתוח טכנולוגיות מזון דורש ממשק צמוד לתעשייה לצורך נסיונות ואנאליזות. עם התגברות התעניינות של התעשייה והנגשתה ליזמים, אנו מאמינים שתחום הפודטק יתפתח ויצבור תאוצה גם בישראל"

קובי ישעיהו 28.09.2015

אסם צולחת את המיתון בזכות הרכישות: צמיחה של 8.6% בהכנסות ל-847 מיליון שקל

הרווח הנקי של חברת המזון צמח ברבעון ב-8.8% ל-77.1 מיליון שקל ■ הרווח התפעולי צמח ב-11.6% ל-109 מיליון שקל ■ פנחס קימלמן, סמנכ"ל הכספים: "זהו רבעון 40 ברציפות של צמיחה ברווח התפעולי"

רועי ברגמן 27.05.2009

טבעול של אסם רוכשת את פודטק האמריקנית בתמורה מירבית של 20 מיליון דולר

פודטק מפתחת, מייצרת ומוכרת תחליפי בשר מצוננים המשווקים בארה"ב ובקנדה ; מחזור המכירות ברוטו של החברה ב-3 הרבעונים האחרונים גדל ב-50% ; אסם תממן את הרכישה ממקורותיה וממימון חיצוני

ארז וולברג 16.11.2008

אחרי המו"מ עם שטראוס: אסם מנהלת מו"מ לרכישת פודטק של אלי זוגלובק

פודטק מייצרת תחליפי בשר מסויה ; בתוך כך - חגית אדלר, שניהלה את השיווק, המחקר והפיתוח בתשלובת החלב של תנובה, עוברת לאסם ותשמש שם כמנכ"לית חטיבת הקפה והמאפה

מישל אודי ויעל גרוס-אנגלנדר 09.11.2008

   1234567891011   

   נמצאו 176 כתבות   |   עמוד 11 מתוך 11