פודטק

כתבות אחרונות

 
מימין: מנכ"ל מילניום פוד-טק חנן שניידר, יו"ר מילניום פוד-טק גיא רוזן, ומנכ"ל הבורסה איתי בן זאב / צילום: ישראל הדרי

שותפות המו"פ הגדולה בבורסה: מיליניום פוד-טק גייסה 52 מיליון ש'

עד כה גייסה השותפות כ-94 מיליון שקל, אותם היא תשקיע בחברות פוד-טק • חברת הפורטפוליו הראשונה של השותפות, סבוריט, רשמה עד כה תשואה של עשרות אחוזים

שני אשכנזי 08.12.2020

מיט-טק רוכשת חברה בלגית המתמחה בייצור שומן מתורבת ב-15 מיליון אירו

ברת פיס אוף מיט הבלגית פיתחה טכנולוגיה ייחודית לייצור שומנים מן החי מעוף וברווז, באמצעות ריבוי בביו-ריאקטורים וללא פגיעה בבעלי חיים • הרכישה מאפשרת למיט-טק להאיץ השקת מוצר ראשון לשוק

שני אשכנזי 08.12.2020
קציצה של סופרמיט צילום: סופרמיט

המרוץ לבשר המתורבת: כך פספסה ישראל את ההזדמנות להפוך למרכז עולמי

סינגפור הפתיעה את עולם המזון כשהפכה להיות המדינה הראשונה המאשרת שיווק לצרכנים של בשר המגודל במעבדה, נטול השפעות סביבתיות הרסניות • ישראל, מהמובילות בעולם בתחום, עלולה כעת לאבד את הבכורה לסינגפור ולאלץ חברות ותיקות להעתיק לשם תשתיות

שני אשכנזי 07.12.2020
הבורסה בוול סטריט  / צילום : Shutterstock א.ס.א.פ קריאייטיב

חברת הפודטק הישראלית Save Foods בדרך לנאסד"ק

החברה נסחרת כעת בשווי 14 מיליון דולר מעבר לדלפק בארה"ב • היא צפויה לבצע הנפקה לבורסת נאסד"ק, שככל הנראה תתבצע בשווי גבוה יותר

שירי חביב ולדהורן 07.12.2020
מעבדה שמייצרת בשר מתורבת בסינגפור / צילום: Reuters, Travis Teo

היסטוריה: בשר המיוצר במעבדה יימכר לראשונה בעולם

בשר מתורבת, הגדל במעבדות ללא הרג בעלי חיים, אושר היום למכירה בסינגפור • החברה הראשונה שתשווק את המוצר היא חברת Eat Just האמריקאית

שני אשכנזי 02.12.2020
מייסדי סבוריט: מימין: פרופ' עודד שוסיוב, רחלי ויזמן, פרופ' עידו ברסלבסקי  / צילום: שרון בירון

ההמבורגר מהצומח של סבוריט הגיע לבורסה ומילניום פוד-טק וליאו ליידרמן בין המרוויחים

סבוריט, העוסקת בפיתוח תחליפי בשר, השלימה גיוס הון בהיקף של קצת יותר מ-40 מיליון שקל • סבוריט ביצעה את הגיוס לפי שווי חברה של כ-210 מיליון שקל "אחרי הכסף"

אביב לוי 26.11.2020
שוקולד טובלרון / צילום: shutterstock, שאטרסטוק

ענקית השוקולד שמייצרת את טובלרון ומילקה תשקיע בסטארט-אפ ישראלי

מונדלז תצטרף לגיוס שמובילה חברת שטראוס לסטארט-אפ שנקרא Torr מחממת דה קיטשן • זהו הסטארט-אפ הראשון בו מונדלז משקיעה בו מחוץ לארה"ב • הטכנולוגיה שפיתחה Torr מאפשרת לייצר חטיפים בשיטת הלחמה ללא צורך בסוכר שידביק אותם, ובכך מאפשרת לשפר את הערך התזונתי של המוצר

שני מוזס 10.11.2020
מייסדי סבוריט: מימין: פרופ' עודד שוסיוב, רחלי ויזמן, פרופ' עידו ברסלבסקי  / צילום: שרון בירון

גם הרובוט-שף של חברת תחליפי הבשר סבוריט בדרך לבורסה בת"א

המוצר שהחברה מפתחת יאפשר ייצור תחליפי בשר באמצעות הדפסת תלת-ממד, ואת בישול המוצר

אביב לוי 09.11.2020

עוד מיזם אגטק בדרך לבורסה: פלנטארק השואפת לשפר תכונות של צמחים באמצעות מחקר גנטי

החברה עדיין איננה רושמת הכנסות, ותלויה בגיוס מימון חיצוני להמשך פעילותה • בין המשקיעים בה: איש הנדל"ן עמיר בירם ובכיר בקרן פורטיסימו

גלי וינרב ואביב לוי 08.11.2020

פודטק ואגטק לוהטים בת"א: סמארט אגרו, מיט-טק ואבוג'ן מגייסות הון

טכנולוגיות המזון והחקלאות מסתמנות כמגזר החם הבא בבורסה המקומית • סמארט אגרו גייסה בהנפקת מניות 26 מיליון שקל, מיט-טק 23.8 מיליון שקל, ואילו אבוג'ן גייסה 12 מיליון דולר

גלי וינרב 01.11.2020
ארז מלצר, יו"ר סמארט אגרו / צילום: אביב חופי

מצטרפת חדשה לבורסה: שותפות סמארט אגרו גייסה כ-26 מיליון שקל

כ-5 מיליון שקל גייסה השותפות מהשותף הכללי • היקף הביקושים מהציבור הסתכם בכ-31 מיליון שקל

שירות גלובס 29.10.2020
ארז מלצר, יו"ר סמארט אגרו / צילום: אביב חופי

הנפקת האגרו-פודטק שתניב תמורה נאה ליזמים גם בלי קשר להצלחת המיזמים

השותפות סמארט-אגרו, שפועלת לגיוס של 25 מיליון שקל בת"א, מתכוונת לשלם מאות אלפי שקלים מכספי ההנפקה ליזמיה בראשות יוסי תמר ושי ליאור •  יזמי השותפות ישקיעו לפחות 5 מיליון שקל בהנפקה

אביב לוי 26.10.2020
האחים צביקה (מימין) ויוסי ויליגר, בעלי וילי פוד / צילום: יוסי כהן
ויליגר | בלעדי

האחים ויליגר פועלים להקמת קרן השקעות בפוד-טק והנפקתה בבורסה בת"א

חברת המזון ויליפוד מתכננת לגייס עבור הקרן, שתשקיע בתחומי טכנולוגיות המזון והחקלאות, כ-100 מיליון שקל • בשלב הנוכחי בוחנים בויליפוד השקעה אפשרית בשתי חברות הפועלות בתחום הפוד-טק

אביב לוי 15.10.2020
שמחה שור - אגרוסקאוט / צילום: סבטלנה שולגה

תוכנת רחפן המחליפה אגרונום: ממודיעין צבאי לריגול אחרי צמחים

בזכות המוצר המתקדם אך הנגיש של אגרוסקאוט, החקלאי - גם במקום הכי נידח בעולם - יודע בדיוק כמה להשקות וכמה לרסס • "משקיעים שהתרשמו מהרקע שלי במודיעין שאלו אם אני עושה משהו שקשור לסייבר. כשאמרתי לא, הם אמרו לי, 'לא מעניין'" • תוצרת-הארצניישן, פרויקט מיוחד 

שלומית לן 04.10.2020
מימין: היזמים הראל, ד"ר שליסל וגרבר; ועובד החברה איתי כץ (השני מימין). "הזדמנות להביא ערך גם ליקבים" / צילום: איל יצהר

השניצל שנולד מעבודת קיץ סטודנטיאלית

הצורך לעשות שימוש בבוצה שנותרת מייצור יין והגילוי שהיא עשירה בערכים תזונתיים הביא את חברת נוטריליס ליצור חומר גלם, שעתיד להיות הבסיס למזונות רבים • "הזדמנות לטפל בשפע שמבוזבז מול המחסור במזון וגם להביא ערך ליקבים" • תוצרת-הארצניישן, פרויקט מיוחד 

שלומית לן 04.10.2020
שרון דביר (מימין), דותן בורנשטיין (במרכז) ועומר מסארווה (משמאל). "פעם יזם ערבי לא היה עובר את שלב המזכירה בקרן הון סיכון" / צילום: איל יצהר

החברה שמפתחת פתרון לאובדן הכנסה של 12 מיליארד דולר

מדענית הודית שלא הצליחה לגדל צמחים בגלל מליחות בקרקע, גייסה שותפים ישראלים, והתוצאה היא סאליקרופ, שמבקשת לספק פתרונות לעולם רעב, וגם משלבת אינטגרציה בין ערבים ויהודים • שרון דביר: "פעם יזם ערבי לא היה עובר את שלב המזכירה בקרן הון סיכון" • תוצרת-הארצניישן, פרויקט מיוחד 

שלומית לן 04.10.2020

   123456789101112   

   נמצאו 180 כתבות   |   עמוד 8 מתוך 12