פודטק

כתבות אחרונות

 
חתימת תנובה ופלוריסטם. מימין: יעקב חן, המשנה למנכ''ל וסמנכ''ל כספים קבוצת תנובה, חן פרנקו-יהודה, סמנכ''לית הכספים, פלוריסטם, אייל מליס, מנכ''ל קבוצת תנובה, משמאל: יקי ינאי, נשיא ומנכ''ל פלוריסטם / צילום: תמר מצפי

תנובה ופלוריסטם מקימות חברה לפיתוח וייצור בשר מתורבת

קבוצת המזון תנובה מקימה חברה לבשר מתורבת, בשיתוף חברת הביוטק פלוריסטם, בהשקעה של 7.5 מיליון דולר • החברה תפתח מוצרים על בסיס טכנולוגיות פיתוח התאים של פלוריסטם המיושמות כיום בתעשיית התרופות • לפי הצפי, מוצר גולמי ראשון יושק ב-2023

שני אשכנזי 10/01/2022
העוף המתורבת של פיוצ'ר מיט / צילום: יח''צ Future Meat

הכי הרבה אי פעם עבור בשר מתורבת: פיוצ'ר מיט הישראלית גייסה 347 מיליון דולר

גיוס הענק של החברה מרחובות הוא הגבוה ביותר אי פעם בתחום הבשר המתורבת בעולם • לפי הערכות של גורמים בשוק, שווי החברה לאחר הכסף עומד על יותר מ-900 מיליון דולר • פיוצ'ר מיט תקים בשנה הקרובה מפעל ראשון מסוגו בארה"ב ועשויה להיות מהחברות הראשונות בעולם שיוציאו מוצר לשוק

שני אשכנזי 18/12/2021
חוקרים במעבדת ימוג'ה / צילום: זגדון הפקות

לראשונה: סטארט-אפ ישראלי הצליח לייצר דם מלאכותי מאצות

מדובר בפיתוח שישמש תחליף דם לתעשיות הבשר המתורבת והצמחוני כדי לעזור לו להרגיש כמו "הדבר האמיתי" • הפיתוח מבוסס על מערכת לתירבות ביולוגי של רכיבים טהורים ומתוקננים ממיקרו-אצות, המיועדים לתעשיות המזון והקוסמטיקה

גלית חתן 14/12/2021
זירת החלבונים האלטרנטיביים / צילום: Shutterstock

האחרונה לזהות: מדוע ישראל מפספסת את הפוטנציאל של שוק תחליפי החלבון

דוח חדש קובע כי הפיכת זירת החלבונים האלטרנטיביים לנושא בעדיפות לאומית יכולה לייצר 55 אלף משרות בשכר גבוה במשק וליצור תשואה עודפת של עד פי 15 מסכום ההשקעה הראשוני • בעולם כבר מפנים משאבים, אבל בישראל מתמהמהים

שני אשכנזי 14/12/2021
הסטייק המתורבת של מיטק / צילום: שלומי ארביב

רקמות שריר ושומן הישר מהמדפסת: מיטק הדפיסה בהצלחה סטייק מתורבת

אבן דרך לחברת הפודטק הישראלית מיטק, שמדווחת על הצלחה בהדפסת תלת ממד של סטייק מתורבת במשקל 104 גרם - הגדול ביותר שיוצר עד כה להערכתה • מניית החברה בנאסד"ק התחזקה ביותר מ-4% בתגובה

אסנת פרץ 08/12/2021
uncle arnies

מתחליפי בשר ועד סו-שף רובוטי: הטרנדים החמים של הפודטק לשנת 2022

השילוב בין חיבה מופגנת למזון, היכולות הטכנולוגיות של "אומת סטארט-אפ" ומורשת חקלאית מפוארת הפכו את ישראל למעצמת פוד-טק ושחקנית משמעותית בשוק הגלובלי • לקראת תחילת 2022, להלן מספר טרנדים שיבלטו מאוד בשנה הקרובה

אריאל פלג 06/12/2021
גיורא בר דעה / צילום: ענבל מרמרי

מחירי הקפה של שטראוס בברזיל זינקו. האם ומתי זה יקרה בישראל?

קבוצת המזון והמשקאות השנייה בגודלה סיימה את הרבעון השלישי עם זינוק של 29% ברווח הנקי, שהסתכם ב–204 מיליון שקל • העלייה במכירות מיוחסת, בין היתר, לצמיחה בענף מוצרי החלב

מיכל רז-חיימוביץ' 16/11/2021
עידן עופר / צילום: סיון פרג'

הושלמה העסקה: החברה לישראל השקיעה באקווה גרופ 74 מיליון דולר

החברה, שבשליטת עידן עופר, רכשה 18% ממניות החברה הציבורית הנורווגית אקווה גרופ, שעוסקת בתחום חקלאות ימית ומניותיה נסחרות בבורסת אוסלו • החברה לישראל תוכל לצרף דירקטור מטעמה לדירקטוריון אקווה

עומרי כהן 24/10/2021
מימין: גל גברעם, סיגלית הורן גלפרין ויניב ויצמן / צילום: לנס הפקות

מחפשים את האג'נדה: איך מגיעים לארנק של בני דור ה-Z ודור האלפא

איך לולו למון מצליחה לקנות את ליבם של בני הנוער, ומה בעצם דור ה-Z והדור האלפא מחפשים במותג? איגוד השיווק קיים השבוע כנס בנושא • שותפות המו"פ מילניום פוד-טק תוביל את סבב הגיוס הקרוב של חברת תחליפי הביצים EGG'N'UP, וגם: קבוצת Geomatrix פותחת זרוע לטובת מיזמים מתחילים שאין בידם מימון • אירועים ומינויים

גלית חתן 14/10/2021
אשטון קוצ'ר / צילום: Associated Press, Mark Lennihan

אשטון קוצ'ר נכנס לשוק הבשר המתורבת: ישתף פעולה עם מיטק הישראלית

קבוצה בהובלת השחקן והיזם לצד גיא עוזרי ואפי אפשטייין תשתף פעולה עם מיטק הישראלית לפיתוח מסחור טכנולוגיות ייצור הבשר המתורבת שלה

שני אשכנזי 07/10/2021
תחליפי גבינות ובשר טבעוניים / צילום: Shutterstock, Karl Allgaeuer

אומרים שהדרך לליבו של אדם עוברת דרך הקיבה - במקרה של ביידן, היא עוברת בפודטק

כיצד ישראל יכולה לחזק ולשפר את מעמדה בעיני המעצמה החזקה בעולם? ההזדמנות טמונה בהתחממות הגלובלית

ניר גולדשטיין 05/10/2021
ליאונרדו דיקפריו / צילום: Shutterstock

שחקן חיזוק מפתיע לאלף פארם הישראלית: ליאונרדו דיקפריו משקיע בחברת הבשר המתורבת

השחקן ההוליוודי השקיע לאחרונה בחברת הבשר המתורבת הישראלית "אלף פארמס" המפתחת סטייק מתאי בעלי חיים במעבדה • הסכום אותו השקיע דיקפריו לא נחשף, אך במסגרת ההשקעה הודיעה החברה על צירופו לוועד הקיימות המייעץ שלה

שני אשכנזי 22/09/2021
מרכז חדשנות, קרית שמונה / צילום: אוליבייה רוזנטל

סניף הבנק המיושן הפך למרכז מחקר לפודטק

ניסן זאבי, מנהל הפעילות של Margalit Start Up City בגליל: "הסטארט־אפים בגליל זה לא כמו בשדרות רוטשילד. הם מתחבאים. כשמקימים מקום מכוון לסטארט־אפים, כולם רוצים להיות חלק ממנו"

גיא נרדי 17/09/2021
מתקן הייצור של פיוצ'ר מיט / צילום: פיוצ'ר מיט

הממשלה רוצה להקים מכון מזון בקריית שמונה ומחפשת שותף עסקי

הממשלה פועלת להקמת מכון מזון חדש בקרית שמונה • למרות שבמשרד הכלכלה טוענים שלהקמת המכון פוטנציאל כלכלי, גורמים בתעשייה מטילים בכך ספק וטוענים שההשקעה הראשונית נמוכה, והמיקום הגיאוגרפי בעייתי

שני אשכנזי 09/09/2021
אראל מרגלית במרכז החדש בקרית שמונה / צילום: אוליבייה רוזנטל

אראל מרגלית משיק מרכז פודטק בקריית שמונה בהשקעה של עשרות מיליוני שקלים

וגם: קובי סלע מונה למנכ"ל אקסיליון תחבורה חכמה • אירועים ומינויים

גלית חתן ומיכל רז-חיימוביץ' 02/09/2021
חברי יוזמת Power In Diversity / צילום: אתר Power In Diversity

הכוח בשונות: בדרך לנאסד"ק מגוונים את הדירקטוריון

השינוי בנאסד"ק המחייב חברות שנרשמות לבורסה לעמוד בגיוון מגדרי ואתני ואיך חברות ההייטק הישראליות מושפעות מזה • חברת הפודטק SavorEat חתמה על הסכם שיתוף פעולה עם ענקית שירותי המזון Sodexo • ועובדי סלקום בשיתוף עמותת פתחון לב, פתחו בחלוקת סלי מזון למשפחות נזקקות לראש השנה • אירועים ומנויים

גלית חתן 23/08/2021

   1234567891011   

   נמצאו 168 כתבות   |   עמוד 4 מתוך 11