מסעדת לירי לאונג' החדשה ברשפון, שהיא גם ספרייה פעילה, היא הפתעה נעימה • האוכל הגון, השירות אדיב והאווירה מרחיבת דעת
לאחרונה נפתחה "אואזיס" של השפית רימה אוליברה גם לצהריים, והתפריט קטן ומגרה • תפריט הערב מפלרטט עם המטבח המקסיקני, בצהריים הוא כמעט קלאסי
אולימפוס, השריד האחרון לשושלת מפוארת של מסעדות יוונית–יהודיות, כבר בת 90, וכמעט שום דבר לא השתנה בה. פשוט אוכל מצוין
מסעדת לונא בנצרת אומנם ממוקמת בקניון, אבל לא לטעות: מדובר במסעדה מצוינת, ששווה לנסוע אליה במיוחד
"קפטריה", המקום החדש של יונתן רושפלד, מצדיק עיסוק חוזר במי שכבר נטחן לעייפה • האוכל בסדר, אבל מרושפלד מצפים ליותר • ביקורת מסעדה
“שחקי, שחקי” בת"א היא יופי של מקום, גם אם המחירים מתכתבים יותר עם “על השחיטה” של ביאליק מאשר עם שירו של טשרניחובסקי
המסעדה "בר 51" נפתחה רק לפני כמה שבועות בתל אביב, וכבר מסתמנת כלהיט • מדובר במקום שמח, אנרגטי וסקסי לאללה, ואם ישמור על רמתו הגבוהה של האוכל, צפויים לו, ולנו, ימים יפים
"ג'ורג' וג'ון" במלון הבוטיק דריסקו, למדה מהשגיאות של זו שעל חורבותיה הוקמה • התוצאה: יופי של מסעדה לבקר בה, עם או בלי אורחים מחו"ל
"רוברטה" האיטלקייה של פרדס חנה–כרכור גייסה לשורותיה את השף עידו פיינר (אקס "מול ים" ו"גאריג"), ולהיפסטרים הייתה אורה ושמחה • ביקורת
מנות ים טריות בפשטות מתוחכמת, אוכל מהיר עם טוויסט שראוי לככב באינסטגרם ומסעדה מסורתית וביתית שזוכה לזווית חדשה ולביצוע של מטבח שף • בדיקת "ליידי גלובס"
המנות במסעדת אופא הן עבודות אמנות קטנות, תערוכה שאת עבודותיה מותר לאכול. זה טעים מאוד, אבל לא באופן יצרי או מנחם • ביקורת
במסעדת בבי, האוכל הביתי עם השפיץ והאירוח הלבבי בלי ה"פליץ" הופכים אותה מעוד בר שכונתי בתל אביב לביסטרו מקסים במיוחד
"מן טן טן", שמרק הראמן שלה נחשב לטוב בעיר, עברה דירה והגדילה תפריט • היה לזה מחיר, או שאולי הצוות סתם נתפס ביום לא טוב • ביקורת
בשנים האחרונות הפכה הטחינה לאייקון של ממש, מזון-על לבנטיני וטבעוני-בריאותי, שאפשר למצוא גם במסעדות מישלן ובבתי הכלבו המובילים בעולם • קשה כיום להעלות על הדעת בית, לא כל שכן מסעדת שף מקומית, שלא עושה בה שימוש
חיליק גורפינקל, מבקר המסעדות של מגזין G, משוטט בלא מעט מסעדות וברים • אלה הן המסעדות שיכולות להנעים את זמנכם היום, רק אל תשכחו להזמין מקום
מה מעמדה של ההמבורגרייה "פאט קאו" בטבלה המקומית? ובכן היא אינה מסכנת את צמרת הטבלה, אך משתלבת היטב בדרג השני • ביקורת מסעדה
אוכלבישוליפוכשרותמסעדותמסעדנים (ענף המסעדנות)משלוחיםמתכוניםתל אביבתרבות: אוכל